Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(Elija* @ 2011 04 18, 18:11)
Sveikos  , As tai noreciau atsliepimu apie artristy pudras ... Labai lauksiu ...

Sveika, as naudoju Artistry Ideal pudra, siaip nebloga, bet kadangi mano oda yra labai sausa, tai uzsitepusi jos ilgai buti negaliu, issausina oda, bet vistiek as ja nenusivyliau, nes dabar visuomet turiu po ranka kai reikia papudruoti nosyte smile.gif patogu visur nesiotis ir reikalui prispyrus pataisyti makiaza. O dabar naudoju Artistry skysta pudra skirta sausai odai, va cia ir atradau atradima thumbup.gif visa diena odai isilaiko graziai, toks jausmas kat veidas isteptas vien tik kremu, pudra nesueina i rauksleles, veido netempia, tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(are7 @ 2011 04 28, 22:16)
Sveika, as naudoju Artistry Ideal pudra, siaip nebloga, bet kadangi mano oda yra labai sausa, tai uzsitepusi jos ilgai buti negaliu, issausina oda, bet vistiek as ja nenusivyliau, nes dabar visuomet turiu po ranka kai reikia papudruoti nosyte smile.gif  patogu visur nesiotis ir reikalui prispyrus pataisyti makiaza. O dabar naudoju Artistry skysta pudra skirta sausai odai, va cia ir atradau atradima thumbup.gif  visa diena odai isilaiko graziai, toks jausmas kat veidas isteptas vien tik kremu, pudra nesueina i rauksleles, veido netempia, tiesiog super  thumbup.gif

ar Ideal Compakt atstoja korekcini piestuka?ar gerai uzmaskuoja ratilus po akim? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Delisa @ 2011 04 28, 08:47)
As esu nusipirkus Beautycycle akiu piestuka,tai man labai patiko,labai graziai piesia:)

ir man bautycycle piestukas patiko thumbup.gif piesia kaip slapias pravedimas, nenubega ir netrupa.tiko ir antakiams.netgi lupu kontura buvau nusipiesus.sumaisytas su lupu dazu visai neblogai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 04 29, 14:56)
ar Ideal Compakt atstoja korekcini piestuka?ar gerai uzmaskuoja ratilus po akim? ax.gif
Papildyta:

ir man bautycycle piestukas patiko thumbup.gif piesia kaip slapias pravedimas, nenubega ir netrupa.tiko ir antakiams.netgi lupu kontura buvau nusipiesus.sumaisytas su lupu dazu visai neblogai ziurisi mirksiukas.gif

hmm g.gif as matai ratilu neturiu po akim, tai nieko labai negaliu pasakyti, slapia pudra manau geriau maskuoja, bet nepatikus gi gali grazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(are7 @ 2011 04 30, 07:36)
hmm  g.gif as matai ratilu neturiu po akim, tai nieko labai negaliu pasakyti, slapia pudra manau geriau maskuoja, bet nepatikus gi gali grazinti smile.gif

aisku, galima grazinti, bet pagal visas makiazo taisykles reiktu nuo korekcinio pradet yra ratilai ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 16, 16:33)
o gal kas bandėt tą branguji kremą?  smile.gif

ne visai i tema, bet gal bus idomu g.gif
AMWAY ARTISTRY L/X, tai stabdantis senėjimą kremas, kurio sudedamosios dalys
naikina amžiaus paliktus pėdsakus.Vartojant šį kremą, Jūsų oda tampa nepavaldi laikui.
Tai pirmas gaminys tarptautinėje rinkoje, kurio sudėtyje yra kardiolipinas -unikalus ir retas
lipidas, kuris padeda kosmetikai atstatyti odą.Trisdešimt kartų brangesnis už auksą,identiškas
naturaliems odos lipidams. Tai vienas iš brangiausių ingrediantų kada nors vartotų AMWAY kos-
metikoje.Kitos sudedamosios dalys, tokios kaip CellEffect junginys,rikosomos, įvairūs
augalinės kilmės ekstraktai ir fermentai yra naudojami tam, kad padidintų odos ląstelių energiją ir padėtų laiko
pažeistai odai atsinaujinti. Tinka vartoti dieną ir naktį. Kai kurios sudedamosios medžiagos veikia tik
tada, kai kūnas ilsisi.Vartodama šį kremą, poros mėnesių laikotarpyje Jūs akivaizdžiai atjaunėjate.Oda
tampa tvirtesnė ir elastigesnė, pagerėja jos splalva.
Grožio padangėje yra išsami apžvalga, kuri padeda suprasti ko galima realiai tikėtis iš šio gaminio.
Pagrindinės teorijos del ko sensta veido oda yra trys.
Pirma. Laisvųjų radikalų žala.Laisvieji radikalai, tai išsiporavę elektronai, kurie ardo ir kitas elektronų
poras,pažeisdami odos molekules , del ko labai suprastėja odos būklė.Laisvųjų radikalų veikimą efektyviai
stabdo medžiagos, žinomos kaip antioksidantai.
Antra. Pažeidžiama DNA(dnr).Laisvieji radikalai ir UV spinduliai gali pažeisti DNR branduolio viduje, del
ko pakinta ląstelės būklė. Jei nesiimsim jokių riemonių, tai tas pažeidimas atsikartos ir naujai atsiradusiose,
atsinaujinaujinusiose ląstelėse.
Trečia.Amžiui būdinga mitochondrijų žala.Teorija pagrįsta maža energija lastelėse, todel svarbiausia buvo
sukurti ATP, kuris didina gyvybingumą . ATP odos ląstelėje
didina energiją ir apsugo nuo ją niokojančių veiksnių.

Rementis šiomis teorijomis ir buvo suklurtas L/X kremas.

ARTISTRY mokslininkai atrado revoliucingą -CellEffekt-metodą, kuris padeda atsinaujinti mitochondrijų pa-
veiktoms molekulems, padidindamas energiją ląstelėse. Pagrindiniai CellEffect technologijos veiksniai yra
1.PAPILDYMAS (trūkstamų medžiagų).Papildoma lipidais mitochondrijų pažeista membrana, o kardiolipino pa-
galba padidinamas jos naturalus efektyvumas.2.ENERGIZAVIMAS.L-karnosino, špinatų ir kitų veikliųjų medžiagųpagalba padidinama energija ląstelėse.3.ATSTATYMAS ir.APSAUGA (L-karnosinas ir ekstraktai)
KETURI kremo artistry L/X VEIKIMO ETAPAI ,KURIE NUOSEKLIAI PAAIŠKINA KAIP, VEIKIAMA ŠIO KREMO, ATSISTATO ODA.
PIRMAS.karnosinas padidina proceso, vykstančio naudojant kremą, efektyvumą
ANTRAS.L-karnosimas, špinatų ekstraktas kartu veikdami pagyvina ląstelių veiklą, del to išnyksta dalis pažeidimų ląstelėse.
Ląstelės, veikiamos sudedamųjų veikliųjų medžiagų, atgauna tobulą būklę .Akivaizdžiai pagerėja odos būklė.
TREČIA.Rikosomos yra liposomos, susidedančios iš enzimų, padeda atsitatyti odai.
KETVIRTA.Stiprūs antioksidantai esantys kremo sudėtyje, lėtina oksidacijos/redukcijos procesus.
KOKIĄ NAUDĄ GAUNU VARTODAMA L/X KREMĄ?
L/X kremas siūlo unikalias medžiagas ir naujausias technologijas, kurios padės atsistatyti
ir atsinaujinti laiko pažeistai odai.Kasdien vartodama šį kremą atjaunėsite mažiausiai de-
šimt penkiolika metų, atsikratysite kasdieninio streso, NEPAKENKSITE ORGANIZMUI. Jau
poros mėnesių laikotarpyje, Jūsų oda taps akivaizdžiai gražesnė ir elastingesnė.
KAIP DAŽNAI REIKIA NAUDOTI ŠĮ KREMĄ?
Kremą tinka naudoti kiekvieną dieną, ryte ir vakare.Turi UVB/UVA apsaugas.
KODĖL L/X REIKOMENDUOJATE NAUDOTI KARTU SU PRIEMONĖM NUO SAULĖS?
L/X kremo formulėje nera medžiagų, kurios apsaugotų nuo saulės ekrano, todėl vartotojai
turi naudoti ir saulės apsaugas kartu su šiuo kremu.
KUR LAIKYTI L/X KREMĄ?
Kremą reiktų laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginiū saulės spindulių.Nereko-
menduojama šaldyti.
AŠ TURIU YPAČ JAUTRIĄ ODĄ.KO GALIU TIKĖTIS PAVARTJUS ŠĮ KREMĄ?
Kremas buvo nuosekliai testuojamas ant grupės turinčios jautrią odą.NEbuvo iššaukta nei alergija,
nei susierzinusios odos atvejų.Kai kada, atskiriems žmonėms kremo vartojimas gali iššaukti kelių
minučių susierzinimą ir žmonės šią reakciją toleruoja skirtingai.
KUO L/X KREMAS SKIRIASI NUO ITENSYVAUS ATSTATOMOJO SERUMO VEIKIMO?
Skirtingos sudedamosios dalys nuliamia skirtingą panaudojimą. L/X kremas skirtas naudoti kiekvieną
dieną,o INTENSYVUS ATSTATOMASIS SERUMAS yra naudojamas keturiolika dienų kas pusmetį, nes
yra stipriai koncentruota atstatomoji priemonė.
PER KIEK LAIKO BUVO SUKURTAS ŠIS KREMAS?
L/X buvo sukurtas ir pagamintas per du metus.2004-2006m.
KODĖL L/X TOKS BRANGUS?
Todėl, kad yra naudojamos labai brangios medžiagos ir technologijos.
KAS ĮKVĖPĖ IR SUKŪRĖ L/X kremo pakuotę?
Oliver Van Doorne- sukūrė šiam kremui elegantišką ir subtilią pakuotę.Paskutiniai jo darbai
buvo susiję su Jennifer Lopez, Kalvin Clein ir Swarovskiu.
Yra buvęs LANCOME prekinio ženklo kūrybiniu direktorium. ax.gif 4u.gif

Atsakyti
Cia reklama. Bet vis tik idomu -ar kas bande? Koks is tiesu rezultatas? Na, 10-15 metu atjaunet nereikia, bet nors koks matomas pagrazejimas ar yra?
Atsakyti
QUOTE(pipiriukas @ 2011 05 02, 18:33)
Cia reklama. Bet vis tik idomu -ar kas bande? Koks is tiesu rezultatas? Na, 10-15 metu atjaunet nereikia, bet nors koks matomas pagrazejimas ar yra?

ne, cia ne reklama, cia info apie gamini.reikia skirt tokiu dalykus verysad.gif
naudojant ne tik pagrazejimas yra.veikia nerealiai, bet reikia kantrybes. be to priklausomai nuo odos bukles kartais reikia ir papildomu priemoniu.kartu su kremu reikia naudot valikli, tonika ir peelinga, dar ir makiazo valiklis nekenktu jei kasdien dazotes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 02, 19:13)
ne, cia ne reklama, cia info apie gamini.reikia skirt tokiu dalykus verysad.gif
naudojant ne tik pagrazejimas yra.veikia nerealiai, bet reikia kantrybes. be to priklausomai nuo odos bukles kartais reikia ir papildomu priemoniu.kartu su kremu reikia naudot valikli, tonika ir peelinga, dar ir makiazo valiklis nekenktu jei kasdien dazotes. thumbup.gif

Tebunie info. 4u.gif Turejau minty, kad tai tera teorija, o mane labiau domintu praktika. Mat, pazistu moteri, kuri pastoviai naudoja si krema, ir man ji tikrai atrodo pagal savo metus - ne kiek ne jaunesne. Aisku, yra daug kitu faktoriu. Gal be LuXury ji atrodytu zymiai prasciau... Todel ir laukiu daugiau atsiliepimu is tu, kas naudoja si krema - kokie rezultatai. Aciu.
Ir, beje, kas buna, kai istepus visa indeli, nustoji ji naudoti. Nenoreciau vel pasenti 10-15 metu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriukas @ 2011 05 03, 06:01)
istepus visa indeli, nustoji ji naudoti. Nenoreciau vel pasenti 10-15 metu.  blush2.gif

biggrin.gif gera frazė
jaučiu, kad sugrįžtų +10 metai, nes negaudama medžiagų tų iš kremo, oda vėl sensta g.gif
bet čia tik teorija mano g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 03 gegužės 2011 - 07:58
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 05 03, 08:55)
biggrin.gif gera frazė
jaučiu, kad sugrįžtų +10 metai, nes negaudama medžiagų tų iš kremo, oda vėl sensta g.gif
bet čia tik teorija mano g.gif

time defiance priemoniu ir kremo veikimas pagristas nauju lasteliu tinklo susidarymu.tiesiog naudojant sia kosmetika naujai atsiradusios lasteles papuola i tobula terpe, kuria sudaro naudojamos priemones, tiksliai parinktos pagal individualios odos bukle, ir pacios tampa tobulomis.priemones reikia panaudoti kas 12val., nors 3-4men. nustojus naudoti vel pradeda atsirasti problemos.
aisku oda vel pradeda senti, bet daug leciau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pipiriukas @ 2011 05 03, 07:01)
Tebunie info.  4u.gif Turejau minty, kad tai tera teorija, o mane labiau domintu praktika. Mat, pazistu moteri, kuri pastoviai naudoja si krema, ir man ji tikrai atrodo pagal savo metus - ne kiek ne jaunesne. Aisku, yra daug kitu faktoriu. Gal be LuXury ji atrodytu zymiai prasciau... Todel ir laukiu daugiau atsiliepimu is tu, kas naudoja si krema - kokie rezultatai. Aciu.
Ir, beje, kas buna, kai istepus visa indeli, nustoji ji naudoti. Nenoreciau vel pasenti 10-15 metu.  blush2.gif

as irgi ta pati pagalvojau, kaip ji atrodytu, jei to kremo is vis nenaudotu g.gif
gal penkiolika metu vyresne, negu yra istikruju g.gif
o siaip nustojus naudoti priemones ir krema, kuri laika laikytusi pasiektas rezultatas, o po to vel pradedtu atsirasti problemos.sunku pasakyt per kiek laiko vel ""pasentumet""
nes kiekvienas organizmas yra skirtingas.be to skirtingose salygose buna.dulkes, dideli fiziniai kruviai,prakaitas, saules spinduliai, nepakankamas dregmes kiekis viska gali labai greit sugadint nevartojant priemoniu.be to turi itakos ir mityba, ir poilsis, nervine itampa, stresai ir t.t
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 04 04, 16:11)
nidra,kaip sekasi?ar jau isbandei tonika riebiai odai? g.gif

Naudoju ta tonika riebiai odai, o krema ir pieneli normaliai odai. Bet nezinau.. mano oda ne tokia kokios noreciau, oda rausva tokiu lyg raudonu demeliu ar spuogeliu yra doh.gif kaip cia panaikinus tuos defektus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 05 03, 22:26)
Naudoju ta tonika riebiai odai, o krema ir pieneli normaliai odai. Bet nezinau.. mano oda ne tokia kokios noreciau,  oda rausva tokiu lyg raudonu demeliu ar spuogeliu yra doh.gif kaip cia panaikinus tuos defektus?  unsure.gif

Sveika, o oda paraudo pradejus nadoti sistema ar tokia ir buvo ji pas tave? nes jei pradejus naudoti tuomet nieko tokio, praeis, nes tai yra giluminis valymas. mano padruskei ir taip buvo, bet jau susitvarke, matyt issivale visi brudai is odos smile.gif
Atsakyti