Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 13, 12:38)
kur Vilniuj ir kiek kainuoja? 4u.gif
o kodų nežinote?

238859 misrus, beautycycle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 03 13, 16:40)
238859 misrus, beautycycle  4u.gif

ačiū, o iš artistry nėra visai mėginukų? kažkaip pastaroji labiau domina išmėgint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 13, 20:04)
ačiū, o iš artistry nėra visai mėginukų? kažkaip pastaroji labiau domina išmėgint bigsmile.gif

NE,artistry meginuku nera, bet yra grazinimas,ar keitimas jei netiks.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 03 14, 14:21)
NE,artistry meginuku nera, bet yra grazinimas,ar keitimas jei netiks.

o ką pasiulytumet rankoms? gal ir kvailas klausimas, bet kuo skiriasi emulsija nuo kremo? doh.gif

ir jei senėjimą stabdantis pvz. rankų kremas tai nuo kokio amžiaus rekomenduojamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 14 kovo 2011 - 17:34
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 14, 18:32)
o ką pasiulytumet rankoms? gal ir kvailas klausimas, bet kuo skiriasi emulsija nuo kremo? doh.gif

ir jei senėjimą stabdantis pvz. rankų kremas tai nuo kokio amžiaus rekomenduojamas 4u.gif

tas kremas, essential hand cream, naikina senatvines, pigmentines demes, tai nuo jo gal nereiktu pradet.pradziai pilnai pakanka kuno losjono thumbup.gif nebent jei jau labai prasta bukle.
Atsakyti
yra artistry mini rininukai, ieina prausiklis 20ml, tonikas 30ml, losjonas su spf 20ml. yra drekinantis mini rinkinys ir skaistinantis. kaina apie 40lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyytte: 14 kovo 2011 - 19:57
QUOTE(mergyytte @ 2011 03 14, 20:56)
yra artistry mini rininukai, ieina prausiklis 20ml, tonikas 30ml, losjonas su spf 20ml. yra drekinantis mini rinkinys ir skaistinantis. kaina apie 40lt

taip yra tokie rinkinukai, bet cia ne megineliai
Atsakyti
o gal kas bandėt tą branguji kremą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 16, 16:33)
o gal kas bandėt tą branguji kremą?  smile.gif

jeigu kalbate apie Luxury krema, tai mano mama dabar naudoja, tai ji jau per kelias dienas pamate poveiki, sake pinigai aisku nemazi,bet verta thumbup.gif
mano mamai jau uz 2 metu bus 50, o nei vienos rauksles veide,nes naudoja amway time defiance kosmetika ir dabar pradejo naudoti si luxury krema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2011 03 16, 16:48)
jeigu kalbate apie Luxury krema, tai mano mama dabar naudoja, tai ji jau per kelias dienas pamate poveiki, sake pinigai aisku nemazi,bet verta thumbup.gif
mano mamai jau uz 2 metu bus 50, o nei vienos rauksles veide,nes naudoja amway time defiance kosmetika ir dabar pradejo naudoti si luxury krema. 4u.gif

O gal todėl nėra raukšlių, nes veikia ir genai? Gal tavo mamos mama irgi tokių metų neturėjo raukšlių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 02 27, 16:27)
smulkus patinimai , paburkimai atslugsta nuo AHA serumo,(bent jau man visada) nes jis ne tik
eksfolijuoja , bet ir is esmes pagerina odos bukle. Naudoti po toniko pries krema.
Kita priemone- liftinguojantis serumas,bet gal nuo jo ir nereiktu pradeti  g.gif

na,dardama sekanti uzsakma reiks atidziau pasinagrinet doh.gif ***** darau uzsakmus klientams, o save pamirstu doh.gif
QUOTE(dailima @ 2011 02 28, 13:45)
o tų mėginukų yra amway-lithuania?
Aš noriu išbandyt beautycycle.

yra mirksiukas.gif

QUOTE(aganiute @ 2011 03 05, 15:56)
O gal galite pasakyti ar Siauliuose veido odos tyrimuka galima pasidaryti ? 4u.gif

daro mirksiukas.gif jei ka, kreipkis i mane biggrin.gif 4u.gif ,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 19 kovo 2011 - 07:47
Nusipirkau Beautycycle naktinį kremą ir tušą. Tai pastarąjį iškart sudžiūvusį, pasenusį gavau sad.gif O kremu tai lepinuosi smile.gif
Atsakyti