Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

kvepia skaniai,dar bandysiu naudot smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Neturiu kada skaityti visos temos, tai is karto prie reikalo einu smile.gif
Noreciau isigyti dantu pastos Glister. Niekad nieko nesu pirkus is Amway ir nezinau kur kreiptis. Gal kas galetu man kazka pasiulyti? Esu is Klaipedos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirmelius: 06 kovo 2011 - 21:39
Sveika. Parašiau į el. paštą, kad kreiptumeisi į mane dėl AMWAY. Galėsiu suteikti daugiau info apie šią produkciją, pati naudoju apie 10 metų ir tikrai nežadu keisti. Superiniai produktai
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2011 03 06, 20:29)
kvepia skaniai,dar bandysiu naudot  smile.gif

suplakt pries naudojima 4u.gif
Atsakyti
Noriu pakalust, pavyzdziui turiu poras valancia kauke, bet jau tuoj bus daugiau nei 12 men kaip ja naudoju... ismest nesinori, bet galiojimo laikas eina i pabaiga.... ar jus naudojat kosmetika ilgiau nei tai leidzia rekomendacijos ant pakuotes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 09, 22:43)
Noriu pakalust, pavyzdziui turiu poras valancia kauke, bet jau tuoj bus daugiau nei 12 men kaip ja naudoju... ismest nesinori, bet galiojimo laikas eina i pabaiga.... ar jus naudojat kosmetika ilgiau nei tai leidzia rekomendacijos ant pakuotes?  blush2.gif

As naudoju irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 10, 11:17)
As naudoju  irnesakyk.gif

jei teisingai laikai (t.y nesaldai, orginalioj pakuotej,
toliau nuo tiesioginiu sviesos ir silumos saltiniu,nieko baisaus)
atidarytos galiojimas trys metai smile.gif nebent jei jau yra kokiu pakitimu,
tada reik mest.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 03 10, 13:49)
jei teisingai laikai (t.y nesaldai, orginalioj pakuotej,
toliau nuo tiesioginiu sviesos ir silumos saltiniu,nieko baisaus)
atidarytos galiojimas trys metai  smile.gif nebent jei jau yra kokiu pakitimu,
tada reik mest.

Na tiesiog manau kad amway produkcija savo sudetyje turi daug naturaliu produktu, kazkur girdejus kad pasibaigus galiojimui (pvz po 12 men) tie augaliniai produktai ima gesti ir nelabai tinkami odai priziuret, nes jau sugede.... ai nzn kiek cia tieos yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 10, 19:05)
Na tiesiog manau kad amway produkcija savo sudetyje turi daug naturaliu produktu, kazkur girdejus kad pasibaigus galiojimui (pvz po 12 men) tie augaliniai produktai ima gesti ir nelabai tinkami odai priziuret, nes jau sugede.... ai nzn kiek cia tieos yra  doh.gif

naudoju dvieju metu senumo ir viskas gerai.svarbu, kad butu gerai uzsuti ar uzdaryti, orginalioj pakuotej
Atsakyti
Sveikos

jei įmanoma pasakykit man AMWAY kosmetikos mėginėlių kodus, norėčiau įsigyti pabandymui
šios produkcijos ax.gif visgi, geriausiai gali patarti kaip išbandai
ačiū
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 11, 16:02)
Sveikos

jei įmanoma pasakykit man AMWAY kosmetikos mėginėlių kodus, norėčiau įsigyti pabandymui
šios produkcijos ax.gif visgi, geriausiai gali patarti kaip išbandai
ačiū

tai gal nuo odos analizes reiktu pradet, jei pirma karta : g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 03 12, 14:00)
tai gal nuo odos analizes reiktu pradet, jei pirma karta  :  g.gif

kur Vilniuj ir kiek kainuoja? 4u.gif
o kodų nežinote?
Atsakyti