Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(Ruduoke @ 2011 02 26, 20:38)
vistiek kazkuris turi buti toks kur suteikia veidui tonuso jau po vieno tepimo smile.gif nes nebeatsimenu, kazkada kazkoki meginuka isbandziau ir veidas is karto gavo tonusa....o db esu pasimetus g.gif

smulkus patinimai , paburkimai atslugsta nuo AHA serumo,(bent jau man visada) nes jis ne tik
eksfolijuoja , bet ir is esmes pagerina odos bukle. Naudoti po toniko pries krema.
Kita priemone- liftinguojantis serumas,bet gal nuo jo ir nereiktu pradeti g.gif
Atsakyti
o ka galit mergaites pasakyti apie Luxury krema? g.gif kokie atsiliepimai?

mano mama naudoja teptuka paakiams- wrinkle relax, tai ji thumbup.gif: be galo patenkinta...apie kosmetika kalbu tik tai ka zmogus pasako panaudojes.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 02 26, 10:10)
REALIAI TAI NIEKAS, kadangi as pati platinu amway, bet niekada nenaudoju kosmetikos biggrin.gif db sakiau kai darysiu uzsakuma uzsisakysiu meginuku biggrin.gif o sau labiausiai ieskau kazko tokio, kas pasalintu nuovargi nuo veido doh.gif nes bunu rytais isburkus, ar velniai zino kokia po nakties ir vaikas mazas savo daro biggrin.gif

o tų mėginukų yra amway-lithuania?
Aš noriu išbandyt beautycycle.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2011 02 28, 13:45)
o tų mėginukų yra amway-lithuania?
Aš noriu išbandyt beautycycle.

nezinau ar yra amway-lithuania ax.gif , bet amway-ne lithuania galima uzsakyt
ir jie tikrai nebrangus.dabar turiu tik popierinius testeriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 02 28, 18:57)
nezinau ar yra amway-lithuania ax.gif , bet  amway-nelithuania galima uzsakyt
ir jie tikrai nebrangus.dabar turiu tik popierinius testeriu  smile.gif

as galiu atiduot savo, nes ruosiuosi uzsisakyt nauja,
dar keliem kartam uztektu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 02 28, 18:59)
nezinau ar yra amway-lithuania ax.gif , bet  amway-ne lithuania galima uzsakyt
ir jie tikrai nebrangus.dabar turiu tik popierinius testeriu  smile.gif
Papildyta:

as galiu atiduot savo, nes ruosiuosi uzsisakyt nauja,
dar keliem kartam uztektu  smile.gif

turiu galvoj AHA seruma
Atsakyti
Sveikos,
is amway produkcijos naudoju tik loc ir dantu pasta, nusprendziau isbandyti ir veido prieziuros kosmetika. Gal kas turi patarimu kaip issirinkti tinkamus produktus? Skaiciau tema nuo pat pradziu, buvo mineta apie kazkokius veido testus, taciau tam turi susirinkti min. 5 zmones. Siaip oda mano misri, su greitai uzsikemsanciom porom, bet tuo paciu ir dehidratuota. Domina prausiklis, veido ir paakiu kremas, kaukes 4u.gif na ir kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2011 02 28, 12:30)
o ka galit mergaites pasakyti apie Luxury krema? g.gif kokie atsiliepimai?

mano mama naudoja teptuka paakiams- wrinkle relax, tai ji thumbup.gif: be galo patenkinta...apie kosmetika kalbu tik tai ka zmogus pasako panaudojes.

L/X thumbup.gif brangus kremas, skirtas elitinems moterims
Atsakyti
sveikos,
O gal galite pasakyti ar Siauliuose veido odos tyrimuka galima pasidaryti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2011 03 05, 14:56)
sveikos,
O gal galite pasakyti ar Siauliuose veido odos tyrimuka galima pasidaryti ? 4u.gif

Kazkada pries pora metu dariausi, vadinas galima 4u.gif
Atsakyti
norejau pasidometi.. uzsisakiau rinkinuka is triju daliu, kur ieina kremukas veidui valiklis ir tonikas. Kadangi per buteliuka siek tiek persisviecia,tai tonike ant dugno matosi nemazai drumzliu,o suplakus jos isnyksta. Ar kam nors irgi taip? Pas mane stovi jis nenaudojamas,tai galvoju jau ismesti. O kiti du tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2011 03 06, 11:55)
norejau pasidometi.. uzsisakiau rinkinuka is triju daliu, kur ieina kremukas veidui valiklis ir tonikas. Kadangi per buteliuka siek tiek persisviecia,tai tonike ant dugno matosi nemazai drumzliu,o suplakus jos isnyksta. Ar kam nors irgi taip? Pas mane stovi jis nenaudojamas,tai galvoju jau ismesti. O kiti du tai thumbup.gif

kokia odai tonikas su drumzlem?
Atsakyti
normaliai riebiai. Gal ji tiesiog reikia suplakti?
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2011 03 06, 15:36)
normaliai riebiai. Gal ji tiesiog reikia suplakti?

taip suplakt ji reikia butinai, o kaip kvapas?
jei negrauzia uztepus, galima naudot. smile.gif
Atsakyti