Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(Abo @ 2009 09 11, 20:02)
Briedų briedas biggrin.gif  Taip gali kalbėt tik tas, kuris neprakaituoja, arba iš dušo neišlipa. Juk būna, kad ir po 5 minučių kvapas atsiranda.
Visą vasarą pratempiau be jokių dezikų, gerai, kad į darbą neinu, vaikiuką auginu, kitaip būčiau neišvėrus, servetėles šlapias nešiojaus, prausiausi visur kur tualetą rasdavau smile.gif Na, ir pradėjau domėtis "sveikais" dezodorantais. Na, ir paėmiau pirmą, kurį pasiūlė biggrin.gif Amway biggrin.gif Pažįstama  pasiūlė ir aš nusipirkau (ji ne platintoja). Taip išėjo, kad tik nusipirkusi perskaičiau sudėtį ir nuliūdau. Niekuo nesiskiria nuo kitų, na, kvepia, tepa baltai, dizainas man patinka, bet kaina didesnė. Nepirksiu ir visus atkalbėsiu.

Bandysiu surast laiko pasigilint į tuos dezikus ir nusipirksiu gal pagaliau be pavojingų medžiagų (net nepabaigus etiketės jau dvi medžiagas radau, toliau tingėjau bežiūrėt ta skruzdėlių rašysena)

Rutulinis dezodorantas Body Series nestabdo prakaitavimo, jis tik naikina prakaito kvapa, gali suprakaituoti, o kvapo nejausi.
Atsakyti
Labai apie rutulinius diskutuojat. Man vienintelis Amway tinka. Iki jo tekdavo kasdien bet kokius rūbus viršutinius mest į skalbimą, nes jau apie pietus prasmirsdavo. Buvau net kompleksą įsivarius. Nepatikėsit, bet buvau išbandžiusi apie 20 rūšių - ir pigius ir brangius ir tuos Thay ar kaip ten juos. Dabar jau viskas thumbup.gif Jaučiu čia nuo žmogaus priklauso.
Dar naudoju visą veido priežiūros liniją drėkinančią thumbup.gif Ką galiu pasakyt, jei nusipirksi tik kremą, tai geriau nemėtyt pinigų. Reikia imti visą liniją, tada išryškėja pilnas poveikis.
Drėkinanti kaukė thumbup.gif Turiu valančią poras, bet ją naudoju tik kaip kuriom vietom (nosis, smakras), aišku ne kosmetologinis valymas, bet poras sutvarko.
Tušą dabar su akcija pirkau (ten promotion buvo tušas + makiažo nuėmėjas), tai superiniai prailgina. Šėšėliai pvz. naudoju kasdien ir jaučiu vėl pirksiu lotuliukas.gif Nesubyra, netrupa, iki vakaro išsilaiko gražiai.
Šampūnai nelabai tinka arba nenusitaikau...
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 10 29, 13:19)
Labai apie rutulinius diskutuojat. Man vienintelis Amway tinka...

o man anxciau tiko dabar jau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 10 30, 01:00)
o man anxciau tiko dabar jau schmoll.gif


Bet su kosmetika dažnai taip būna. Ir čia mažai kas priklauso nuo gamintojo - organizmas pripranta prie tam tikrų medžiagų ir išmoksta apeiti jų poveikį (pvz. dezodorantų antipresperantų). Bent jau aš taip įsivaizduoju, nes nesu kokia medikė ar mokslininkė. Tiesiog iš savo patirties ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasigirti, kad pradejau naudoti Artistry kosmetika. Likau labai suzaveta. Funkhouser sepeteliai tiesiog thumbup.gif Dabar laukiu artistry tuso ir makiazo nuemejo, nes dabar apie juos nieko negaliu pasakyti....
Atsakyti
Sveikos, pranesu kad nuo siandien Funkhouser kosmetikai ir jos priedams taikoma 50% nuolaida 4u.gif


As naudoju šešėlių rinkinuką ir dar esu labai patenkinta antakių koreagavimo sistema.
Jie pas mane labai reti ir pabluke, tai ryte tik brukšt ir vel graži blush2.gif




Naujiena:Amway žada nauja kosmetikos linija išleisti, žiurėsim ka idomaus pristatys ateinanciais metais smile.gif
Atsakyti
sveikutes amway kosmetikos vartotojos , ieskau kremuko su spalva ,ar amway turi toki, dabar kai pakuotes pasikeite tai noriu pasitikslinti ax.gif ar sitas yra tas apie ka galvoju https://www.amway.pl...p...up&id=12311
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 11 28, 08:34)
sveikutes amway kosmetikos vartotojos , ieskau kremuko su spalva ,ar amway turi toki, dabar kai pakuotes pasikeite tai noriu pasitikslinti  ax.gif ar sitas yra tas apie ka galvoju https://www.amway.pl...p...up&id=12311

taip, jis su spalva wink.gif
Atsakyti
gal kas galit si http://public.fotki....stry-tusas.html tusa pakomentuoti?viena karta juo padaze tai blakstienos iki dangaus buvo(nors ir taip ilgiu nesiskundziu naturaliu). ar ilgai neuzdziuna?tik vienas minusas- vandeniui atsparus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 29, 02:47)
gal kas galit si http://public.fotki....stry-tusas.html tusa pakomentuoti?viena karta juo padaze tai blakstienos iki dangaus buvo(nors ir taip ilgiu nesiskundziu naturaliu). ar ilgai neuzdziuna?tik vienas minusas- vandeniui atsparus sad.gif

butent sis, jau kaip beveik kaip puse metu isimtas is prekybos mirksiukas.gif O galiojimo laikas atrodo 6 men.
Seip naujas man asmeniskai fainesnis,yra ir paprasto,ne tik vandeniuj atsparus
Atsakyti
Uzsisakysiu pylinga, gal kas turite atsiliepimu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 04, 17:35)
Uzsisakysiu pylinga, gal kas turite atsiliepimu ?  ax.gif



Jei kalba eina apie veido pilinga , tai as ji naudoju.
Galiu pasakyti savo funkcija atlieka gerai, bet man labiau patinka balto molio giliai valanti kauke. Nors siaip jau reikia tureti abi mirksiukas.gif tik turekite omenyje kad abieju ta pacia diena naudoti - negalima.
Atsakyti