Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(gi2lux @ 2011 01 09, 02:19)
LT puslapyje kliento kaina 86,40 Lt, turintiems licenziją 65,60Lt

visiem viena kaina 62.73lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 09 sausio 2011 - 19:06
QUOTE(sirdelyte @ 2010 10 03, 18:23)
Domina atsiliepimai apie SATINIQUE profesionalų 1800 W plaukų džiovintuvą AC Ionic. Kuom skiriasi nuo prekyboje esančių džiovintuvų, ar verta įsigyti ir pan. g.gif

As si dziovintuva nauodoju gal 6 metus, esu labai patenkinta... Kuo skiriasi? Man is karto skirtumas jauciasi ant plauku...
Papildyta:
QUOTE(mozaika** @ 2010 12 02, 12:44)
sita dalyka as maciau parduotuveje amway centre holborne mirksiukas.gif bet pagal parasayta koda as nieko nerandu
nebent sita preke issimta is apyvartos,nes kazkas buvo isimama is pudru skystu, ir prekiaujama pigiau tik amway parduotuveje. g.gif

buvo ispardavime kuri laika, taip pat ir parduotuvej Holborne, bet turbut iseme,nes pakeite nauja linija... Siaip buvo pardavinejama su 50% nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 02, 16:58)
bet kokią odą reikia drėkinti!

teisingai pasakyta! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 06, 16:07)
Gal kas zinot, kaip issifruoti galiojimo data ant Amway priemoniu? Turiu omeny Artistry kauke veidui - parasyta OHWL  blink.gif  Ka cia reiksia??!?!?  unsure.gif

dazniausiai tai buna pavaizduota ale kamstukas ir parasyta skaicius 12, tai reiskia nuo atidarymo 12 menesiu galioja.
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2011 01 09, 22:21)
dazniausiai tai buna pavaizduota ale kamstukas ir parasyta skaicius 12, tai reiskia nuo atidarymo 12 menesiu galioja.

Zinau apie ta "piesinuka", bet, deja, ir jo nera ten... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2011 01 09, 00:05)
Gal kuri žino, kokia šito kremo kaina?

user posted image

£15.30
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 06, 18:07)
Gal kas zinot, kaip issifruoti galiojimo data ant Amway priemoniu? Turiu omeny Artistry kauke veidui - parasyta OHWL  blink.gif  Ka cia reiksia??!?!?  unsure.gif

užsienietiškam Amway forume man pasakė tą patį - jūsų kaukė pagaminta 2010 rugpjūtį, neatidaryta galioja 3 metus, atidaryta - 12 mėn.
Atsakyti
Sveikutės nusprendžiau ir aš pabandyti amway kosmetiką, kadangi turiu problematišką odą tikiuosi ši kosmetika bus kaip tik tai ko man reikia smile.gif kolkas daugiau skaitau ir domiuosi, renkuosi informaciją, gal ir jus galėsite pakonsultuoti jei koks klausimukas iškils 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2011 01 11, 13:03)
Sveikutės nusprendžiau ir aš pabandyti amway kosmetiką, kadangi turiu problematišką odą tikiuosi ši kosmetika bus kaip tik tai ko man reikia  smile.gif kolkas daugiau skaitau ir domiuosi, renkuosi informaciją, gal ir jus galėsite pakonsultuoti jei koks klausimukas iškils  4u.gif

gal domina testai odos tipui nustatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 01 11, 14:09)
gal domina testai odos tipui nustatyti  rolleyes.gif

plačiau apie tai galima? kaip įsigyti ir kokia jų kaina unsure.gif nesu apie tokius girdėjusi
Atsakyti
QUOTE(LoretaJas @ 2010 07 28, 19:16)
As irgi nezinau ar platintojai turi galimybe tikrinti, bet juk galima pasiklausti smile.gif
as taip pat ne platinu, mano kitokia veikla su sia korporacija smile.gif

jei kas noretu to veido tyrimo Vilniuje, parasykite, galesiu suderinti su moterimi kuri daro tokius tyrimus.
iki  smile.gif

Na konsultantams juks vysta ivairus seminai ir paskaitos,ten viskas yra pasakojama,taip pat pasako,jog galima ta tyrima atlikti,as zinau sitai gerai,nebent 'mokytojai' nesuinterasuoti pakankamai apmokyti savo darbuotojus(konsultantus) drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(daivacpl @ 2010 09 18, 19:10)
Labutis, pries naudojant Artristry kosmetika reiketu  pasidaryti veido tyrima, kitaip gali buti , kad produktu liksi nepatenkinta. Kaune sis tyrimas kainuoja 30 litu. Uz sia kaina nustatomas veido odos tipas, uzterstumas, uzdedama kauke, parenkami kremai, ir dekoratyvine kosmetika. Taip pat suteikiama daug vertingos informacijos. Manau , kad tikrai verta.

Kur tiksliai daryti si tyrima? Duomenis kazkokius galite duoti? 4u.gif
Atsakyti
daivacpl o Vilniuje kur galima atlikti visą tai, nes žinau kad jie turi ir žmones kurie nustato, ko būtent trūksta ornaizmui, kokios ligos yra ir kokius papildus, vitaminus vartoti pataria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 12, 01:34)
Na konsultantams juks vysta ivairus seminai ir paskaitos,ten viskas yra pasakojama,taip pat pasako,jog galima ta tyrima atlikti,as zinau sitai gerai,nebent 'mokytojai' nesuinterasuoti pakankamai apmokyti savo darbuotojus(konsultantus) drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kur tiksliai daryti si tyrima? Duomenis kazkokius galite duoti? 4u.gif

QUOTE(Butaforija @ 2011 01 12, 10:54)
daivacpl o Vilniuje kur galima atlikti visą tai, nes žinau kad jie turi ir žmones kurie nustato, ko būtent trūksta ornaizmui, kokios ligos yra ir kokius papildus, vitaminus vartoti pataria  g.gif

Su papildais, jūsų vaistų tinkamumu patikrinimu (na būna žmonės nori pasitikrint ar tinka vartojami vaistai), organizmo būsenos patikrinimu- šis testas vadinamas Folio. Pas mus kaina jo 25-30 lt. Jis daromas, jei susirenka mažiausiai 5 žmonės. Jeigu turit 5 norinčius, atvažiuojam į jūsų namus ir padarom. Čia Kaune. Jeigu Vilniuj, tada geriau kad būtų daugiau nei 5 žmonės.

Tas pats su kosmetika. Yra spec. aparatas, buitiškai kalbant įkiši galvą ir net pats matai, kurie odos plotai išsausėję, riebūs ar užkišti porom. Mūsų kosmetologė surašo, rekomenduoja ir dar po to nuvalo su priemonėm veidą, galima matyti kiek jis pasikeičia net po pirmo pavartojimo tų priemonių. Padaro makiažą. šis tyrimas pas mus kainuoja 30 lt. Daromas kai susirenka bent 5 žmonės Kaune. Vilniuj - panašiai.
Kainos ir sąlygos pas kitus gali būti ir kitokios, pasakiau kokios pas mus. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, kainą man tokią pat nurodė Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti