Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2010 12 30, 16:25)
smile.gifo ko jo taip bijoti to denaturato?naudojamas pagal paskirti tikrai labai gerai veikia.o cia radau apie ji placiau.
http://www.cosmetics...gredient_id=503

Jis išdžiovina odą. Kol oda jauna ir riebi to dar nejauti, bet kai tau virš 30 metų, oi kaip dar jauti.
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2010 12 30, 17:19)
Jis išdžiovina odą. Kol oda jauna ir riebi to dar nejauti, bet kai tau virš 30 metų, oi kaip dar jauti.

smile.gif nebent jeigu vien tik tonika be kremo ir drekikliu naudoji, tai gal.
man irgi virs trisdesimt, as kazkaip nepastebejau, kad nuo toniko dziutu
oda, priesingai daug geresnis galutinis rezultatas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2010 12 30, 19:26)
smile.gif nebent jeigu vien tik tonika be kremo ir drekikliu naudoji, tai gal.
man irgi virs trisdesimt, as kazkaip nepastebejau, kad nuo toniko dziutu
oda, priesingai daug geresnis galutinis rezultatas gaunasi.

Kiekvienam savo. Mano oda nuo spirito išdžiovinama, bet juk ne visiems taip turi būti, kaip man.
Atsakyti
QUOTE(Kliak @ 2010 12 30, 16:19)

Paskaitikite cia http://www.sskindoct...rch/ingr_54078/
Seip riebiai odai jo nedidelio kiekio reikia,pasidomekit pas gera kosmetologa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiki74 @ 2010 12 31, 12:54)
Paskaitikite cia http://www.sskindoct...rch/ingr_54078/
Seip riebiai odai jo nedidelio kiekio reikia,pasidomekit pas gera kosmetologa 4u.gif

smile.gif o gal cia tik jusu isitikinimas? gal oda dziusta visai ne nuoto.
ypac ziema
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2010 12 30, 14:25)
smile.gifo ko jo taip bijoti to denaturato?naudojamas pagal paskirti tikrai labai gerai veikia.o cia radau apie ji placiau.
http://www.cosmetics...gredient_id=503

ir kas čia gero apie denat. alkoholį parašyta? g.gif

denatūruoto alkoholio kosmetikoj reik vengt, nes jis džiovina, erzina odą. čia plačiau
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2010 12 29, 17:17)
smile.gif artistry ir beautycycle tonikai tikrai be alkoholio.uzbaigia valyma, padeda geriau isigerti ir veikti kitom priemonem.
Papildyta:

mano pacios panasi oda, todel labai gerai zinau kaip svarbu ja svariai uzlaikyti, nepadauginti kremo, pudros.pastoviai naudoju drekinancia kauke ir papildoma drekikli kartu su kremu.be to, del viso pikto po ranka turiu ir priemone nuo spuogu. rezultatas visai neblogas gaunasi. smile.gif

Sveiki, iškilo man klausimas, jei jūsų oda yra riebi ar mišri, tai kam jus ją dar drėkinate, jei drėkinamosios kaukės ir kremai skirti sausai odai,o ne riebiai ar mišriai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliak @ 2010 12 27, 14:02)
Gal galite, kas turite, parašyti sudėtį drekinamojo kremo riebiai odai su SPF filtru. Busiu labai dekinga. Artistry firma domina.

Sveiki. smile.gif
Artistry firma drėkinamaji krema yra skirusi sausai odai,o ne riebiai, todėl jums tiktu tik skaistinamasis kremas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zujke @ 2011 01 02, 15:38)
Sveiki, iškilo man klausimas, jei jūsų oda yra riebi ar mišri, tai kam jus ją dar drėkinate, jei drėkinamosios kaukės ir kremai skirti sausai odai,o ne riebiai ar mišriai smile.gif
Papildyta:
Sveiki. smile.gif
Artistry firma drėkinamaji krema yra skirusi sausai odai,o ne riebiai, todėl jums tiktu tik skaistinamasis kremas.  ax.gif

smile.gif ar jus niekad nesusiduret su atvirkstiniu poveikiu?
pavyzdziui as vien skaistimojo kremo ar sistemos negaliu vartot.
man po keliu valandu prasideda siaubingas grauzimas ir perstejimas
ir as turiu viska skubiai valyt.o vat naudojant kombinuota ir netgi atvirkstini
varianta kartais, viskas tvarkoj.(mano oda yra riebi, jautri ir labai dehidratuota.)
Atsakyti
QUOTE(Zujke @ 2011 01 02, 14:38)

bet kokią odą reikia drėkinti!
Atsakyti
Ateinu ir cia su atsiliepimu apie Amway Protique drekinanti kondicionieriu 4u.gif

user posted image

Is 10 balu duociau 9, man patinka tokie lengvi kondicionieriai, kurie tepasi lengvai, o ne kaip kose ant plauku, iskart jautesi, kad plaukai suminkstejo, isnyko "kaltunai", zodziu vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 03, 00:12)
Ateinu ir cia su atsiliepimu apie Amway Protique drekinanti kondicionieriu  4u.gif

user posted image

Is 10 balu duociau 9, man patinka tokie lengvi kondicionieriai, kurie tepasi lengvai, o ne kaip kose ant plauku, iskart jautesi, kad plaukai suminkstejo, isnyko "kaltunai", zodziu vertas demesio  4u.gif

Kaip tik užėjau į šią temą klaust atsiliepimų apie šį smile.gif
Jau klausiau paskutinių pirkinių temoj, bet matyt nesilankėt ar nepastebėjot, tai nuoširdus dėkui smile.gif

O šis kondicionierius iš jūsų taip apibūdintų "lengvų"?
Ar taupiai naudojas? Bent jau kiek esu naudojus amway priemonių tai visos labai taupios, įdomu ar su šiuo taip pat smile.gif

Kaina jo nėra labai jau didelė, tai manau greitu laiku užsisakyt, tik dar įdomu, ar satinique ar protique verti labiau dėmesio g.gif Nes satinique, bent jau lietuviškom kainom gerokai brangesni produktai
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 03, 22:27)
Kaip tik užėjau į šią temą klaust atsiliepimų apie šį smile.gif
Jau klausiau paskutinių pirkinių temoj, bet matyt nesilankėt ar nepastebėjot, tai nuoširdus dėkui smile.gif

O šis kondicionierius iš jūsų taip apibūdintų "lengvų"?
Ar taupiai naudojas? Bent jau kiek esu naudojus amway priemonių tai visos labai taupios, įdomu ar su šiuo taip pat smile.gif

Kaina jo nėra labai jau didelė, tai manau greitu laiku užsisakyt, tik dar įdomu, ar satinique ar protique verti labiau dėmesio  g.gif  Nes satinique, bent jau lietuviškom kainom gerokai brangesni produktai

Atsakiau ir paskutiniu pirkiniu temoj mirksiukas.gif

Is tikro, tai tik viena karta tebandziau ji, todel nzn, ar taupiai naudojasi, as bent jau niekada netaupau kondicionieriaus... blush2.gif O jis toks skystaliukas, tai ko gero turetu skalsiai naudotis, man patinka tokie... rolleyes.gif
Siaip tai yra pirmoji mano priemone is Amway, kuria gavau dovanu, tai nelabai isivaizduoju nei kainos, nei kitu produktu... ax.gif
Na o mano pacios plaukai linke pustis, yra sviesinti ir issauseje, tai man sis kondicionierius tipo ir patiko, 10 balu nedaviau tik todel, kad turiu mylima Milk Shake ir jam lygiu kol kas neradau rolleyes.gif
Atsakyti