Ateinu į šią temą pasigirti savo atradimais ir atsiliepimais apie naudojamas Amway kosmetikos priemones:
1. Tikriausiai jau rašiau, tačiau vis vien noriu pagirti body series rankų muilą. Na tikrai bus kartojamas be jokių klausimų, nes kitų tiesiog nebenoriu pirkti. Ir dėl to, jog pripratau naudoti nedidelį kiekį, ir dėl to, kad jo užtenka tikrai labai ilgam laikui. Aš su juo plaunu rankas, o rytais ir veidą, nes nesausina ir nedirgina odos, aišku atrodo keista kaip su rankų muilu žmonės plauna veidą, bet man tai priimtina, nes pabandžiau ir nenusivyliau.
2. Čia apie jį tikriausiai irgi jau buvau rašius, bet negaliu nepaminėt, drėkinantis body series rankų ir kūno losjonas. Na jau nepakeičiamas jis man, tikrai poveikis jaučiamas, puikiai drėkina, malonaus kvapo, itin skalsus ir nuostabus.
3. Muilas su glicerinu ir medumi, didžiulis pliusas už tai, kad jis ypatingai skalsus, gerai plauna, skaniai kvepia, nesausina odos, ir gerai putoja, jo užtenka dar net ilgesniam laikotarpiui nei paprastos dušo želė 500ml butelio
4. Body series pieštukinis dezodorantas. Naudoju tik vakarais, kai po dušo odą reikia nuraminti, padrėkinti, pakvepinti. Labai skaniai kvepia, taipogi skalsus, jau naudoju gana netrumpai, tačiau nunaudojau tik maždaug centimetrą.
5. Body series rutulinis dezodorantas, šio dar nebandžiau, guli nepradarytas, bet manau nenusivilsiu, kiekis nemažas, tai ilgam turėsiu.
6. Glister dantų pasta. Vėlgi nemanau ar ją keisiu greitu laiku, nes jau pripratau naudoti nediduką kiekį, o ir dantukai priprato ir atrodo labai gražiai, tikrai didelis pliusas.
7. Glister burnos gaiviklis. Šį turiu neseniai, dar tik kelis kartus naudojau, bet labai patiko, toks mažas purkštelėjimas, o burnoj gaivu gaivu, manau tokiem atvejam superinis kai reikia labai greitai pašalinti nemalonų burnos kvapą.
Reziume nėra nei vieno menkiausio produkto, kuriuo būčiau nusivylusi iš šios firmos. Ir ateityje dar planuoju nusipirkti plaukų priežiūros priemonių pabandymui, taip pat purškiamą dezodorantą, kurį esu bandžius ir labai patiko, ir dar glister burnos skalavimo skystį. Taip pat įdomu būtų pabandyti veido priežiūros priemones.
82-->75,0-->70