Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

i 
Temas skirta dalintis atsiliepimais apie kosmetiką.
Jei norit rast platinančių, ieškokit čia.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 18, 12:40)
aisku artistry naudot yra geriau, nes ji turi kazko savo. juk jei amway uzsisakai galima per 3men graznti be problemu. bent jau pas mane taip galima. ax.gif

Jeigu produktą grąžinsit, daugiau jo nebegalėsit įsigyti. Žinoma pasitenkinimo garantija galioja tik su licenzija.

QUOTE(m.krystina @ 2010 07 25, 19:31)
man tai nelabai patiko  schmoll.gif

QUOTE(m.krystina @ 2010 07 26, 22:05)
man visai ji nemaskuoja ,labai skysta ir prastai dengia schmoll.gif

Apie pagrindus kalba labai nekonkreti. Jų yra riebiai odai, sausai, subrendusiai, kremas su spalva ir pan. Prezetacijų metu naudoju tik savo, kurį pati turiu, tai jis visada pasiteisina. Pati naudoju iš Artistry "Self-Defining Sheer Foundation" . Nes pvz riebiai odai jis veikia kiek kitaip, užsitepus šviesina odą, kiek bandėm. Taigi reikia atrasti kokie iš tiesų jums tinka. Kiek pamenu turit licenziją, tad visa info jums prieinama.

QUOTE(LoretaJas @ 2010 07 27, 22:28)
Sveikos, yra skirtumas tarp Artistry ir Beauticicle. Kadangi Artristry bendradarbiauja su Nutrylite ir gauna is ju visas reikiamas medziagas. Be to ji yra isbandyta, pakliuna i 5-tuka, Beauticicle yra sukurta atsizvelgiant i dabartine situacija ir veikia daugiau estetiniu pagrindu. (Bet irgi nebloga)

Dar vienas pasiulymas, jei perkate is platintojo kosmetika pasiteiraukite apie veido tyrima, kuris kainuoja apie 50 lt. Jums su specialiu aparatu nustatys kokia turite veido ir kaklo oda ir parinks kosmetika. Tik nezinau ar Beauticicle daro ta tyrima specialiu SAM aparatu. Tai tikrai pades sutaupyti pinigus ir parinkti tinkama jusu veido odai kosmetika.
sekmes  smile.gif

QUOTE(vikce333 @ 2010 07 28, 10:21)
daro tik su Artistry kosmetika. ir visazistai dirba tik su Artistry kosmetika, labai retai kada deda ir beautycycle kosmetika.
ir labai abejoju kad platintojai daro ar zino kur daro tyrima, nes platintojams rupi tik kad preke prastumti greiciau ir yra zmoniu kurie nezino kad toks dalykas yra, kaip tyrimas. As kaip platinimu neuzsiemu tai ir daugiau kalbet apie tai negaliu, nes nezinau nieko. as uzsiemu visai kitokia veikla smile.gif
pries koki menesi dariausi tyrima. ir tikrai susitaupo pinigeliai.

Kaina skirtinga ir metodika skirtinga. Jūs kalbat apie metodiką ir kainas kiekviena iš savo linijos pusės. Kitose linijose šis tyrimas kainuoja perpus mažiau, plius profesionalus visažistas dirba su visom kosmetikom ir pasiūlo žmogui abi kosmetikas.
ARTISTRY yra GILUMINĖ ir EKSLIUZYVINĖ kosmetika. Ji kaip giluminė ir veikia kitaip. Jos ir kaina yra aukšesnė. Mano praktikoj pasitaikė žmonių, kuriems netinka giluminė, todėl pasiūlėm Beautycycle ir ji puikiai tiko, tik reikia žinot kaip ją naudot, nes yra niuansų.
Beautycycle nėra giluminė - tai pagrindinis skirtumas. Ji buvo įvesta į rinką, kad būtų galima pasiūlyti kosmetika, kuri yra vidutinė, bet aukštesnės kokybės nei masinės gamybos kosmetika.

QUOTE(LoretaJas @ 2010 07 28, 19:16)
As irgi nezinau ar platintojai turi galimybe tikrinti, bet juk galima pasiklausti smile.gif
as taip pat ne platinu, mano kitokia veikla su sia korporacija smile.gif

jei kas noretu to veido tyrimo Vilniuje, parasykite, galesiu suderinti su moterimi kuri daro tokius tyrimus.
iki  smile.gif

Čia šiaip: yra žmonės, kurie patys naudoja ir tiesiog parduoda, bet nieko neišmano apie produktą, tik tiek kiek turi patirties. Yra tie, kurie domisi, lanko mokymus ir gali konsultuoti bet kurį naudotoją. Ir yra Amway darbuotojai, kurie NEGALI turėti Amway licenzijos, tokių atsiras nuo rudens, kai juos įdarbins korporacija Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 09 rugpjūčio 2010 - 14:53
[quote=dzin budizmas,2010 08 09, 15:52]
Jeigu produktą grąžinsit, daugiau jo nebegalėsit įsigyti. Žinoma pasitenkinimo garantija galioja tik su licenzija.

viena karta grazinus produkta ji gali dar isigyti, bet jei jau pradedi ji daug ir daznai grazineti tai tada ji isima is tavo parduotuves kaip nereikalinga.

Papildyta:
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 09, 15:52)
Čia šiaip: yra žmonės, kurie patys naudoja ir tiesiog parduoda, bet nieko neišmano apie produktą, tik tiek kiek turi patirties. Yra tie, kurie domisi, lanko mokymus ir gali konsultuoti bet kurį naudotoją. Ir yra Amway darbuotojai, kurie NEGALI turėti Amway licenzijos, tokių atsiras nuo rudens, kai juos įdarbins korporacija Lietuvoje.

tiek ir turi jie tos patirties. naudoja produkta tiesiog kad naudoja, bet visu galimybiu jo neisnaudoja. ir negali nieko pasakyt ar patart kitam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 09, 16:11)
tiek ir turi jie tos patirties. naudoja produkta tiesiog kad naudoja, bet visu galimybiu jo neisnaudoja. ir negali nieko pasakyt ar patart kitam zmogui.

taip, bet deja pastarųjų poros metų patirtis rodo, kad retas lietuvis suvokia, kad skūpas moka du kartus, ir perka produktą kuo pigiau, iš ko papuola, o ne iš žmogaus, kuris gali patarti kaip, kas ir kodėl. Buvau sutikus ir tokių, kur pardavinėjo indų ploviklį, kurio net patys nenaudoja, o tai prieštarauja visai Amway filosofija, kad pirmiausia turi būti pats vartotojas, išbandyti, pasitikėti produktų, o tik tada jį siūlyti klientui. Tas pats galioja ir kosmetikai, o kadangi jos dėl logiškų priežasčių pats visos neišbandysi, tai tada dirbi su komanda. Bet nesiplėsiu, nes tai tema tik apie kosmetiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 09 rugpjūčio 2010 - 15:20
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 09, 16:17)
taip, bet deja pastarųjų poros metų patirtis rodo, kad retas lietuvis suvokia, kad skūpas moka du kartus, ir perka produktą kuo pigiau, iš ko papuola, o ne iš žmogaus, kuris gali patarti kaip, kas ir kodėl. Buvau sutikus ir tokių, kur pardavinėjo indų ploviklį, kurio net patys nenaudoja, o tai prieštarauja visai Amway filosofija, kad pirmiausia turi būti pats vartotojas, išbandyti, pasitikėti produktų, o tik tada jį siūlyti klientui. Tas pats galioja ir kosmetikai, o kadangi jos dėl logiškų priežasčių pats visos neišbandysi, tai tada dirbi su komanda. Bet nesiplėsiu, nes tai tema tik apie kosmetiką.

maciau labai daug produktu yra pardavinejama ir turguose, mazesnemis kainomis, ir nelabai tikiu, kad tas zmogus zino kaip elgtis su ta produkcija. ir jei turi licencija ja reiktu atimti, nes kai bus kompanija jau visiskai Lietuvoje jie jokios teises netures ju paradavineti taip, net ir dabar neturi jokios teises taip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Danieliute @ 2009 07 22, 10:21)
Nusprendžiau atidaryti nauja tema apie Amway kosmetika, tikiuosi atsiras norinčių pasidalinti savo patirtimi. Kiekviena  ieškojimu ir bandymų keliu  atrandame labiausia tinkanti  kremuka, dekoratyvine kosmetika, ar kitas veido priežiūros priemones, taigi visu komentarai yra laukiami....

As jau pora mėnesių naudoju šias priemones ir rezultatais esu patenkinta.
ARTISTRY™ essentials riebios odos prausimo priemonė
ARTISTRY™ essentials losjonas riebiai odai SPF15
ARTISTRY™ essentials tonikas riebiai odai
ARTISTRY poras valanti kaukė

Mano oda labai riebi, nuolat kamuoja atsiverusios poros, susidarantys inkštirai, bet panašu kad šių priemonių dėka šias problemeles išspresiu  4u.gif

sveikutes,
neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti blush2.gif
as jau gera menesi naudoju ta pacia linija riebiai odai...siaip labai patinka ir oda neriebi ir kremas super thumbup.gif bet pradejo Ziauriai berti veida blink.gif doh.gif ta platintoja sake,kad gali paberti ir kad nenustoti naudoti, bet jau menuo ir niekas nemazeja...net nezinau ka daryti verysad.gif naudoti ar nebe!
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 09 13, 17:54)
sveikutes,
neskaiciau visos temos,bet noriu paklausti  blush2.gif
as jau gera menesi naudoju ta pacia linija riebiai odai...siaip labai patinka ir oda neriebi ir kremas super  thumbup.gif  bet pradejo Ziauriai berti veida blink.gif  doh.gif  ta platintoja sake,kad gali paberti ir kad nenustoti naudoti, bet jau menuo ir niekas nemazeja...net nezinau ka daryti verysad.gif  naudoti ar nebe!

o tu dareisi veido tyrima? nes gal ne tinka tavo odai g.gif gal ji istikruju neriebi g.gif
Atsakyti
sveikutes,
as jau gera menesi naudoju ta pacia linija riebiai odai...siaip labai patinka ir oda neriebi ir kremas super  thumbup.gif  bet pradejo Ziauriai berti veida blink.gif  doh.gif  ta platintoja sake,kad gali paberti ir kad nenustoti naudoti, bet jau menuo ir niekas nemazeja...net nezinau ka daryti verysad.gif  naudoti ar nebe!

Labutis, pries naudojant Artristry kosmetika reiketu pasidaryti veido tyrima, kitaip gali buti , kad produktu liksi nepatenkinta. Kaune sis tyrimas kainuoja 30 litu. Uz sia kaina nustatomas veido odos tipas, uzterstumas, uzdedama kauke, parenkami kremai, ir dekoratyvine kosmetika. Taip pat suteikiama daug vertingos informacijos. Manau , kad tikrai verta.
Atsakyti
sveikutes,

Kartais taip buna,kokia kosmetika pries tai naudojat?Jai jus naudojot nivejos prkes,taip daznai atsitinka.Jai spuogiukai raudoni(kaip alergine reakcija),uzsakikit krema 104135,turi pagidit,o paskuj vel pereikit vel prie sistemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoretaJas @ 2010 07 29, 11:29)
man is viso labai patinka Artristry,
o del brangumo kaip cia pasakius brangu. Priklausomai su kuo lyginsi
Be to visada yra galimybe gauti pigiau smile.gif

Nu nereik sukt ratus apie tai kad galima gaut pigiau. Taip jau 3 metai gaunu pigiau, esu uzsiregistravusi, bet nera taip kad visos priemones tik sios pas mane , taip yra dalyku cia tiesiog nepamainomu , o yra kuriu nekartoju antra kart...

Del brangumo ... turejau omeny ,kad brangiausias sios firmos makijazo pagrindas, o ne del to kad piniguose brangu... juk kiekvienam pagal kisene , jei finansai leidzia kodel gi ne ....
Pvz man tos pigesne svisiskai netiko... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 26 rugsėjo 2010 - 11:43
Pries pora dienu dariausi veido tyrima. Buvau nustebusi, kaip viska parodo, kiekviena taskeli (ypac mano kontaktiniai lesiai graziai sviete, ryskiai violetine spalva biggrin.gif ) Na, o kosmetikos pasirinkimo atzvilgiu - man labiau tinka Artistry nei Beautycycle.

Atsakyti
Domina atsiliepimai apie SATINIQUE profesionalų 1800 W plaukų džiovintuvą AC Ionic. Kuom skiriasi nuo prekyboje esančių džiovintuvų, ar verta įsigyti ir pan. g.gif
Atsakyti