Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

man tai nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 25, 19:31)
man tai nelabai patiko  schmoll.gif

Kas būtent nepatiko? Prastai padengia? g.gif
Atsakyti
man visai ji nemaskuoja ,labai skysta ir prastai dengia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 06 18, 12:40)
aisku artistry naudot yra geriau, nes ji turi kazko savo. juk jei amway uzsisakai galima per 3men graznti be problemu. bent jau pas mane taip galima. ax.gif

Sveikos, yra skirtumas tarp Artistry ir Beauticicle. Kadangi Artristry bendradarbiauja su Nutrylite ir gauna is ju visas reikiamas medziagas. Be to ji yra isbandyta, pakliuna i 5-tuka, Beauticicle yra sukurta atsizvelgiant i dabartine situacija ir veikia daugiau estetiniu pagrindu. (Bet irgi nebloga)

Dar vienas pasiulymas, jei perkate is platintojo kosmetika pasiteiraukite apie veido tyrima, kuris kainuoja apie 50 lt. Jums su specialiu aparatu nustatys kokia turite veido ir kaklo oda ir parinks kosmetika. Tik nezinau ar Beauticicle daro ta tyrima specialiu SAM aparatu. Tai tikrai pades sutaupyti pinigus ir parinkti tinkama jusu veido odai kosmetika.
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoretaJas @ 2010 07 27, 22:28)
Sveikos, yra skirtumas tarp Artistry ir Beauticicle. Kadangi Artristry bendradarbiauja su Nutrylite ir gauna is ju visas reikiamas medziagas. Be to ji yra isbandyta, pakliuna i 5-tuka, Beauticicle yra sukurta atsizvelgiant i dabartine situacija ir veikia daugiau estetiniu pagrindu. (Bet irgi nebloga)

Dar vienas pasiulymas, jei perkate is platintojo kosmetika pasiteiraukite apie veido tyrima, kuris kainuoja apie 50 lt. Jums su specialiu aparatu nustatys kokia turite veido ir kaklo oda ir parinks kosmetika. Tik nezinau ar Beauticicle daro ta tyrima specialiu SAM aparatu. Tai tikrai pades sutaupyti pinigus ir parinkti tinkama jusu veido odai kosmetika.
sekmes  smile.gif

daro tik su Artistry kosmetika. ir visazistai dirba tik su Artistry kosmetika, labai retai kada deda ir beautycycle kosmetika.
ir labai abejoju kad platintojai daro ar zino kur daro tyrima, nes platintojams rupi tik kad preke prastumti greiciau ir yra zmoniu kurie nezino kad toks dalykas yra, kaip tyrimas. As kaip platinimu neuzsiemu tai ir daugiau kalbet apie tai negaliu, nes nezinau nieko. as uzsiemu visai kitokia veikla smile.gif
pries koki menesi dariausi tyrima. ir tikrai susitaupo pinigeliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikce333: 28 liepos 2010 - 09:24
Naudoju AMWAY Beautycycle air age repair visa serija, pieneli, tonika, dienini ir naktini kremus. Esu labai patenkinta, rekomenduoju visoms kas rupinasi rauksliu prevencija ir nori atitolinti odos senejimo procesa.
Naudoju ir tusa akims ir makijazo nuemeje, kurie tinka jautrioms akims. Makijazo valiklis visiskai nedirgina akies gleivines, jei ir patenka i aki. Ji galima palyginti su Lancome makijazo nuemeju, nes sudetis taip pat is 2 komponentu, kuriuos reikia suplakti.
Naudoju renku krema, super dalykelis, nes yra su vit.A ir E, spf15 ir net apsaugo nuo senatviniu demiu. Tereikia mazo kiekio, kad isiteptum rankas. Cia tai tikrai labai geras dalykas, nes turiu patirties iv.kosmetiku branduose, tai tokio dar nebuvau niekur atradusi.
Atsakyti
as naudoju artistry prausikli, tonika ir visa kita normaliai sausai odai, vyrui ir dedu beveik viska. esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 07 28, 15:38)
as naudoju artistry prausikli, tonika ir visa kita normaliai sausai odai,  vyrui ir dedu beveik viska. esu labai patenkinta.  thumbup.gif

As irgi nezinau ar platintojai turi galimybe tikrinti, bet juk galima pasiklausti smile.gif
as taip pat ne platinu, mano kitokia veikla su sia korporacija smile.gif

jei kas noretu to veido tyrimo Vilniuje, parasykite, galesiu suderinti su moterimi kuri daro tokius tyrimus.
iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2010 07 24, 23:20)
Kaip jums Artistry makiažo pagrindai?  ax.gif

Man tai labai patiko tas brangus kazkaip TIME DEFIANCE .
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 07 29, 08:43)
Man tai labai patiko tas brangus kazkaip TIME DEFIANCE .

man is viso labai patinka Artristry,
o del brangumo kaip cia pasakius brangu. Priklausomai su kuo lyginsi
Be to visada yra galimybe gauti pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 07 28, 10:21)
daro tik su Artistry kosmetika. ir visazistai dirba tik su Artistry kosmetika, labai retai kada deda ir beautycycle kosmetika.
ir labai abejoju kad platintojai daro ar zino kur daro tyrima, nes platintojams rupi tik kad preke prastumti greiciau ir yra zmoniu kurie nezino kad toks dalykas yra, kaip tyrimas. As kaip platinimu neuzsiemu tai ir daugiau kalbet apie tai negaliu, nes nezinau nieko. as uzsiemu visai kitokia veikla smile.gif
pries koki menesi dariausi tyrima. ir tikrai susitaupo pinigeliai.

Susizinojau, kad pagal odos tipa taip pat parenkama Beautycycle kosmetika. smile.gif
smagu, kad galima sutaupyti pinigu neperkant to kas tau netinko, ir dar naudoti pigesne nei Artristry kosmetika smile.gif (cia dar susitaupai smile.gif nes kainos panasiai kaip Loreal )

Atsakyti
QUOTE(LoretaJas @ 2010 08 05, 12:08)
Susizinojau, kad pagal odos tipa taip pat parenkama Beautycycle kosmetika. smile.gif
smagu, kad galima sutaupyti pinigu neperkant to kas tau netinko, ir dar naudoti pigesne nei Artristry kosmetika smile.gif (cia dar susitaupai smile.gif nes kainos panasiai kaip Loreal )

gali but kad daro, as dariausi su Artistry kosmetika ja ir pirkausi ir esu labai patenkinta thumbup.gif
o ir istikruju kosmetika yra gera smile.gif
Atsakyti