Visiems, kas is mano pazistamu isbande Artistry kosmetika, ji patiko ir tiko, labai svarbu yra taisyklingai parinkti atitinkancios priemones pagal odos tipa, t.y. prausiklius, tonikus, kremus ir t.t.
QUOTE(viola**** @ 2010 03 25, 21:11)
Visiems, kas is mano pazistamu isbande Artistry kosmetika, ji patiko ir tiko, labai svarbu yra taisyklingai parinkti atitinkancios priemones pagal odos tipa, t.y. prausiklius, tonikus, kremus ir t.t.
tai vat,kad su tais issirinkimais keblu sitiek kremu turiu nenaudojamu atrodo jau radau sau tinkama, o po kokiu dvieju savaiciu prasideda paberimai,alerginiai kazkokie, oda jautri pasidaro nesuprantu,kas cia darosi....
tai vat ir zadu isbandyt artistry kosmetika butent riebiai odai, tikiuosi ,kad tiks
dar man labai idomu ar yra mazesnes talpos poras valanti kaukyte ? ar tik 100ml?
QUOTE(viola**** @ 2010 03 03, 21:27)
Tai turbut yra SATINIQUE suteikiantis blizgesi serumas, o ne aliejukas. Turiu toki, tikrai labai geras plaukams, o ypač sausiems ir lūžinėjantiems.
Gal galetu kas pakomentuoti smulkiau - kokia to serumo paskirtis, koks poveikis, kaip ir kada naudoti. Ar pries plaunant plaukus, ar formuojant sukuosena? Aciu.
QUOTE(pipiriukas @ 2010 03 27, 08:43)
Gal galetu kas pakomentuoti smulkiau - kokia to serumo paskirtis, koks poveikis, kaip ir kada naudoti. Ar pries plaunant plaukus, ar formuojant sukuosena? Aciu.
Tinka visų tipų plaukams, o ypač sausiems ir lūžinėjantiems, suteikia plaukui sveiką blizgesį ir gyvybingumą, tačiau plaukų nesuriebaluoja ir neapsunkina, o net gi juos padaro elastingesniais. Gali būti naudojama kasdien prieš ar net po šukavimo ant sausų arba drėgnų plaukų.
noreciau suzynoti gal kas ,bandet sviesynanti krema nuo strazdanu ir pigmentyniu demiu kokie atsylepimai kaip ji naudoti ir ar jis veiksmingas raso kad per 14 dienu jau matosi poveikis, ir dar domintu gal banet seruma, ARTISTRY Serum Liftingujące kokie jo atsylepimai ir ar verta pirkti .
koki sampuna naudoti pazeistiems ,slenkantiems plaukams,ir balzama ,jei plaukai sausi ?
QUOTE(m.krystina @ 2010 04 04, 13:23)
koki sampuna naudoti pazeistiems ,slenkantiems plaukams,ir balzama ,jei plaukai sausi ?
Drekinanti sampuna ir balzama + atstatanti/regeneruojanti kauke butina
gal galetumet sio sampuno ,balzamo ,kaukes, parasyti koda ,is anksto aciu.
QUOTE(m.krystina @ 2010 04 13, 22:17)
na ar parasys kas nors man pavadinima sampuno ir kaukes,balzamo
kaukes kodas 5070, balzamo 5050, sampunas 5030.
i | Platinančių kosmetiką ieškokite Skelbimų lentoj. Ši tema skirta ne paieškoms, o atsiliepimams dalintis;) |
Sveikos merginos, galiu pasakyti kad Artistry kosmetika jau naudoju 1 metus ir veido pasikeitimai akivaizdus, net negaliu patiketi kad tai mano veidukas. Arsiausia problema buvo nuolat besikaupiantys inkstirai ir riebi oda. O dabar ziuriu poros susitraukia ir veidas svyti Galvoju kad gal dar padejo vitaminas E kuri geriu paskutiniu metu ....
QUOTE(Veduokle01 @ 2010 05 17, 21:17)
Sveikos merginos, galiu pasakyti kad Artistry kosmetika jau naudoju 1 metus ir veido pasikeitimai akivaizdus, net negaliu patiketi kad tai mano veidukas. Arsiausia problema buvo nuolat besikaupiantys inkstirai ir riebi oda. O dabar ziuriu poros susitraukia ir veidas svyti Galvoju kad gal dar padejo vitaminas E kuri geriu paskutiniu metu ....
O naudojat priemones riebiai odai?