Įkraunama...
Įkraunama...

Amway kosmetika

QUOTE(jurgitukas* @ 2010 03 23, 18:15)
As taip pat noriu pasidziaugti Amway thumbup.gif  turiu skalbimo miltelius, tai nerealus! taip pat orkaites valikli, loc, pasta superine bigsmile.gif indu ploviklis taip pat bigsmile.gif
dabar galvoju uzsisakyti mini sistema pabandymui, nes niekaip neatrandu sau tinkancio kremo. mano oda yra gana problematiska, T zona riebi, zandai lyg ir sausi. kartais atsiranda alerginiu paberimu aplink lupas ir nosi. kakta isberta spuogais, na ir pats veidukas linkes i berimus  verysad.gif ka patartumet?  g.gif

Na gal reikia pradeti nuo ARTISTRY rinkinio (valiklis, tonikas, losjonas) riebiai odai, nes tinka naudoti ir jautriai odai.

Papildyta:
Bet papildomai reikia dar naudoti poras valanti kauke.
Atsakyti
O kaip del drekinancios kaukes veidui? Turit kas nors? 4u.gif
Atsakyti
Turiu abi kaukes: drėkinančią ir valančią. Man jos thumbup.gif . Dažniau naudoju drėkinančią, bet kartais valančią T zonoj užsidedu. Mano draugė kai nusipirko, tai savo nelaimei davė vyrui drėkinančią pabandyt - teko greitai kitą sau nusipirkt, nes vyras pasisavino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 03 23, 18:47)
Na gal  reikia pradeti nuo ARTISTRY rinkinio (valiklis, tonikas, losjonas) riebiai odai, nes tinka naudoti ir jautriai odai.

Papildyta:
Bet papildomai reikia dar naudoti  poras valanti kauke.

Aciu.
o ta poras valanti kauke, tai skaitosi sutraukianti poras ar kaip? nes man kosmetologe sake, kad reikia stipriai poras sutraukiancios kaukes g.gif
Atsakyti
As turui ta drekinancia kauke naudoju jau pora menesiu,kai pasidarai tai lyg ir nieko, o po to ir vel serpetojasi skruostai. Manau kazkiek turejo padeti bet ne kiek nepagerejo. Kaip uz tokia kaina blink.gif daugiau tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitukas* @ 2010 03 24, 11:38)
Aciu.
o ta poras valanti kauke, tai skaitosi sutraukianti poras ar kaip? nes man kosmetologe sake, kad reikia stipriai poras  sutraukiancios kaukes g.gif

Aprasymas:
kreminė mineralais prisotinta kaukė skirta giliam odos valymui, pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus iš odos porų, palieka odą kruopščiai išvalytą, padeda kontroliuoti odos paviršiaus riebumą ir sumažinti blizgesį, sumažina atvirų porų atsiradimą, tai kartu ir sutraukia poras.

Tos priemones reikia pastoviai naudoti, o ne taip, kad karta i menesi, kauke reikia deti 2-3 kartus per savaite. Rezultata galima bus pastebeti per 1-2 menesius.

Papildyta:
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 24, 11:39)
As turui ta drekinancia kauke naudoju jau pora menesiu,kai pasidarai tai lyg ir nieko, o po to ir vel serpetojasi skruostai. Manau kazkiek turejo  padeti bet ne kiek nepagerejo. Kaip uz tokia kaina blink.gif daugiau tikrai nepirksiu.

Jei Jusu oda labai sausa ir siurksti tam yra ARTISTRY maitinantis aliejus, ji galima naudoti i tas vietas , kur daugiau issausejusia oda.
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 24, 12:39)
As turui ta drekinancia kauke naudoju jau pora menesiu,kai pasidarai tai lyg ir nieko, o po to ir vel serpetojasi skruostai. Manau kazkiek turejo  padeti bet ne kiek nepagerejo. Kaip uz tokia kaina blink.gif daugiau tikrai nepirksiu.

vien kaukės neužtenka, reikia kasdieną drėkinti veiduką kremu.

Mano labai problematiška oda būdavo, pleiskanojo, šerpetojo ir tt. O ir be galo jautri, labai mažai kas išvis tikdavo, nes iškart pradėdavo rausti oda ir trauktį. Pradėjau naudoti Artistry time defence toniką, naktinį kremą ir paakių kremą, problemos dingo thumbup.gif kaina nemaža, bet tai gi viena iš penkių labiausiai pripažintų kosmetikų pasaulyje wub.gif o ir kiekio labai mažo tereikia, pakuotės užtenka maždaug metams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2010 03 24, 11:23)
vien kaukės neužtenka, reikia kasdieną drėkinti veiduką kremu.

Mano labai problematiška oda būdavo, pleiskanojo,  šerpetojo ir tt. O ir be galo jautri, labai mažai kas išvis tikdavo, nes iškart pradėdavo rausti oda ir trauktį. Pradėjau naudoti Artistry time defence toniką, naktinį kremą ir paakių kremą, problemos dingo  thumbup.gif kaina nemaža, bet tai gi viena iš penkių labiausiai pripažintų kosmetikų pasaulyje  wub.gif o ir kiekio labai mažo tereikia, pakuotės užtenka maždaug metams  thumbup.gif

Tepu ryte ir vakare krema drekinanty sothys, ir tonika turiu artistry.
Papildyta:
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 24, 12:13)
Tepu ryte ir vakare krema drekinanty sothys, ir tonika turiu artistry.

Ce yra internetinis adresas ( skin deep cosmetic safety reviews). Galima irasyti bet kokia kosmetikos firma ir pasiskaityti kokiais ji balais yverrttinta pagak kenksminguma, kas i ja ieina.
Papildyta:
QUOTE(viola**** @ 2010 03 24, 11:05)
Aprasymas:
kreminė mineralais prisotinta kaukė skirta giliam  odos valymui,  pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus iš odos porų, palieka odą kruopščiai išvalytą, padeda kontroliuoti odos paviršiaus riebumą ir sumažinti blizgesį, sumažina atvirų porų atsiradimą, tai kartu ir sutraukia poras.

Tos priemones reikia pastoviai naudoti, o ne taip, kad karta i menesi, kauke reikia deti 2-3 kartus per savaite. Rezultata galima bus pastebeti per 1-2 menesius. 

Papildyta:

Jei Jusu oda labai sausa ir siurksti tam yra ARTISTRY maitinantis aliejus, ji galima naudoti i tas vietas , kur daugiau issausejusia oda.

Mano drauge ja prekiauja, reiks su ja pasitarti kas geriau aciuks 4u.gif
Atsakyti
CODE
[QUOTE][quote=rasa24,2010 03 24, 13:22]
[QUOTE]Tepu ryte ir vakare krema drekinanty sothys, ir tonika turiu artistry.[/QUOTE][/QUOTE]
Bet kremas, kaip suprantu, ne Artistry, o kitos firmos, tai taip negalima, visos priemones turetu buti vienos firmos, nes kitaip gali pasireiksti alerginiu reakciju.

Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2010 03 24, 12:30)
CODE
[QUOTE][quote=rasa24,2010 03 24, 13:22]
[QUOTE]Tepu ryte ir vakare krema drekinanty sothys, ir tonika turiu artistry.[/QUOTE][/QUOTE]
Bet kremas, kaip suprantu, ne Artistry, o kitos firmos, tai taip negalima, visos priemones turetu buti vienos firmos, nes kitaip gali pasireiksti  alerginiu reakciju.

As tik megineli dabar bandau sothys. Renkuosi kas geriau tiks. O atistry megineliu nera. Truputi baisu pirkti o jai netiks, su tokia oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 03 24, 13:38)
As tik megineli dabar bandau sothys. Renkuosi kas geriau tiks. O atistry megineliu nera. Truputi baisu pirkti o jai netiks, su tokia oda  g.gif

Kaukiu megineliu nera, o kremu tai yra.
Atsakyti
Sveikos merginos. As taip pat noriu pagirt sios firmos priemones. thumbup.gif ka esu isbandzius viskas pasiteisino. Kainos kiek didokos bet skalsu. Turiu kauke riebiai odai man ji patinka, dantu pasta. Akiu makiazo valiklis superinis, labai svelniai valo nereikia trint akiu. dantu skalavimo preiemone truputi astroka man. Balzama paluku turiu, jis nebrangus bet labai patinka. Ateiti isbandysiu dar daugiau priwemoniu tai parasysiu savo pastebejimus ax.gif
Atsakyti