Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 06, 12:09)
rankinukai

cia ne as autore foto, ka gaunu, ta ir skrapinu tongue.gif

Aciu visoms uz sveikinimus.
Papildyta:
Justess, pastebejau,kad daugeja tavo ranku darbo atviruku, saunuole, man pirmasis labai wub.gif
Atsakyti
Justes, kokie groziai, paprasta, bet labai labai miela wub.gif svelnios kudikiskos spalvos ir tas embosintas popieriukas labai ten tinka.. kokios pedutes mielos, idomu kaip jas ispjovei, bugas, slice ar skylamusis cia ax.gif
Atsakyti
Lauramama, liftintas man labiau patinka mirksiukas.gif
Justess22, kvietimai labai mieli. Man pirmas thumbup.gif
Atsakyti
Lauramama: nuostabus lift'as...išsaugoju šį ir pati darysiu liftą nuo lifto biggrin.gif
(P.S...kodėl liniuotės neužsidėjai...smalsūs žmonės nori žinot kiek tau dar laiko liko?)
Justess: patiko atvirukai...čia sau pakvietimus kokius gal darei? Labai patinka tas embosinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 06, 15:17)
Lauramama: nuostabus lift'as...išsaugoju šį ir pati darysiu liftą nuo lifto  biggrin.gif
(P.S...kodėl liniuotės neužsidėjai...smalsūs žmonės nori žinot kiek tau dar laiko liko?)

Is tikruju labai malonu, kad lifta darysi. Man labai patiko, kad lyg ir scemos nera cia kazkokios super, bet kompozicija grazi. Man patiko: paprasta ir graziai gaunasi.

Del liniuotes: maziukai mes dar labai, tai ir nededu. Paziurejau, kad menesiu veliau turetumem pasirodyti nei Kristi leliukas ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko, kad lyg ir scemos nera cia kazkokios super, bet kompozicija grazi. Man patiko: paprasta ir graziai gaunasi.

drinks_cheers.gif ir dėl to tinka kadangi vieną foto panaudojama...o tai man lengviausia ir tuo pat sudėtingiausia ax.gif
Del liniuotes: maziukai mes dar labai, tai ir nededu.

už 1 mėn. jau žinosi ar ružava ar žydra ta liniuotė bigsmile.gif ...labai lauksiu sužinot 4u.gif
Atsakyti
Lauramama, puikus liftas..super..taip viskas paprastai, bet puikiai 4u.gif ir sveikinu su pilvinuku mirksiukas.gif

Justess..super atvirukai, puikiai Sice'as pasitarnavo thumbup.gif

imetu ir as savo atviruka sviezia..
user posted image
Atsakyti
Josephin neapsakomai gražu wub.gif labai patinka sendinimas ir tiek faktūros panaudota, ir spalvos mano skonio, ir detalės, ir...ir......maža atvirukų kad man tokius jausmus sukeltų wub.gif
Atsakyti
Oho, niu tai darbuojatės kaip reikalas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Visos šaunuolės, bet nepamirškite ir į naująją mūsų vietą savo gražiųjų darbų sukelti, plius apsidairykite ten atidžiau, nuo rytojaus prasideda šventiniai konkursėliai thumbup.gif

Aš kol kas neturiu ką rodyti, baigiu pasidaryti programišium kažkokiu tai lotuliukas.gif , bet kai jau baigsiu darbus, kibsiu į skrebinimą, nes jau rankas ne tai kad niežti, jau jos man baigia nusisukt į kitą pusę, darbo benorėdamos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 06, 15:27)
Josephin neapsakomai gražu wub.gif labai patinka sendinimas ir tiek faktūros panaudota, ir spalvos mano skonio, ir detalės, ir...ir......maža atvirukų kad man tokius jausmus sukeltų wub.gif

oi aciu blush2.gif ax.gif kaip smagu, kad patiko..tikiuosi ir gavejas taip apsidziaugs.. lotuliukas.gif

QUOTE(relija @ 2009 08 06, 16:47)
Oho, niu tai darbuojatės kaip reikalas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Visos šaunuolės, bet nepamirškite ir į naująją mūsų vietą savo gražiųjų darbų sukelti, plius apsidairykite ten atidžiau, nuo rytojaus prasideda šventiniai konkursėliai  thumbup.gif

Aš kol kas neturiu ką rodyti, baigiu pasidaryti programišium kažkokiu tai  lotuliukas.gif , bet kai jau baigsiu darbus, kibsiu į skrebinimą, nes jau rankas ne tai kad niežti, jau jos man baigia nusisukt į kitą pusę, darbo benorėdamos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aga darbuojames, rodomes ir bendraujam..betruksta tik taves thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui visoms, kas kokį gerą žodelį tarstelėjo atvirukams aciuks.gif
QUOTE(lauramama @ 2009 08 06, 11:12)
Justess, pastebejau,kad daugeja tavo ranku darbo atviruku, saunuole, man pirmasis labai  wub.gif

Ačiuks 4u.gif žinok, šie atvirukai daryti labai seniai...gal kokį sausio mėnesį...tik niekaip neprisiruošiau nuotraukų sutvarkyt ir pasirodyt blush2.gif Dabar tai nelabai turiu kada užsiimti tais mielais darbais doh.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 08 06, 11:14)
Justes, kokie groziai, paprasta, bet labai labai miela  wub.gif svelnios kudikiskos spalvos ir tas embosintas popieriukas labai ten tinka.. kokios pedutes mielos, idomu kaip jas ispjovei, bugas, slice ar skylamusis cia  ax.gif

Dėkui 4u.gif O pėdutės tai su slice išpjautos ax.gif Tik kad popierius toks kaprizingas pasitaikė, tai gal iš kokio trečio karto tik pavyko...

QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 06, 14:17)
Justess: patiko atvirukai...čia sau pakvietimus kokius gal darei? Labai patinka tas embosinimas 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kai šiuos atvirukus dariau, tai net minties neturėjau, kad galėsiu juos greitai ir savo reikmėms panaudoti lotuliukas.gif Tiesiog norėjosi išbandyti slice, bet aš nelinkusi šiaip pjaustinėt belenką, tai nutariau bandymukus panaudoti blush2.gif O ir embosinimo plokštelę kaip tik neseniai buvau nusipirkusi, tai ir šį bandymuką datraukiau iki kvietimo biggrin.gif
Atsakyti
Laura,didziausi sveikinimai 4u.gif bigsmile.gif reik paskaiciuot,gal tu cia mano vietoj uzkreciamoj pasedejai pas Linutuka lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti