Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Liutuka, supersauni atviruke thumbup.gif Manau, labai tinkama vestuviu proga... Ir labai graziai padaryta wub.gif Tad jokiu abejoniu- tikrai siusk!!!

Ir buciau labai dekinga, jei pasidalintum jos lankstymo/pjaustymo/konstravimo sablonu... Nes, manau, kopijuosiu kokiai nors rimtesnei progai... blush2.gif
Atsakyti
Liutuka superinis atvirukas ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 29, 10:32)
Liutuka, supersauni atviruke  thumbup.gif  Manau, labai tinkama vestuviu proga... Ir labai graziai padaryta  wub.gif Tad jokiu abejoniu- tikrai siusk!!!

Ir buciau labai dekinga, jei pasidalintum jos lankstymo/pjaustymo/konstravimo sablonu... Nes, manau, kopijuosiu kokiai nors rimtesnei progai... blush2.gif

QUOTE(kristi13 @ 2009 07 29, 16:34)
Liutuka superinis atvirukas ir man labai patiko thumbup.gif

Irmulia, dekui. Dekui visoms 4u.gif
Dariau pagal sia nuoroda:
http://craftiblog.wo...ample-tutorial/

Visgi nusprendziau si ta pataisysti. Darysiu is organzos svelniai rausvas rozes - vietoj tu ryskiu rolleyes.gif nors kazkokiu akcentu ryskiu gal reikia?
Atsakyti
Liutuka, fantastiškas atvirukas thumb_yello.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 07 28, 16:32)
Padariau drauges vestuvems atvirute. Kaip manot, negeda tokia siusti?  blush2.gif  Turint mano patirti ir liapsusus scrap'o srity  lotuliukas.gif

Sveikinima parasysiu ant silkinio popieriaus ir ikisiu i voka. Dar noriu rasti "pora geru zodziu", kurie butu tarsi pavadinimas ir uzrasyti paskutiniam lape - kur tik 1 gele. Ten dar truksta ale tokiu perliuku kaip pirmam puslapyje; veliau ju "pabarstysiu.
O siandien man nesiziuri ta vidurine "sagute" - tokia ruda... jei nuimsiu - liks skyle... Net nezinau ar ja nuimti ar palikti.

wow, nu ir atvirukas..nerealus..tikrai nesikuklink ir siusk thumbup.gif bigsmile.gif labai patiko tos geles..viskas super..nieko nekeisk
Atsakyti
Liutuka - atvirutė visiškai nereali !!! thumbup.gif Pirmiausiai aišku žavi neįprasta atvirutės forma ir žinoma jos papuošimas thumbup.gif
Atsakyti
Liutuka Labai grazi atvurute!!! good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 30 liepos 2009 - 18:10
Aciu visoms uz gerus zodzius wub.gif Nesitikejau tiek sulaukti. Ale gl kas pasakysit kas joje blogai? g.gif Noreciau kazka pataisyti biggrin.gif
Atsakyti
tai ka tyliai laukiam rytojaus didziojo atidarymo biggrin.gif tyla pries audra ar ka g.gif
Atsakyti
Kol laukiam biggrin.gif , pasirodysiu per susitikimą pradėtą ir šiandien baigtą darbelį. Toks paprastas, truputį liftintas iš kažkurios žurnalo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Anuze, kaip grazu ir paprasta thumbup.gif o cia tuos baltus kringeliukus ant nuotraukos pati piesiai ar cia rub-onsas ar kaip? g.gif
Atsakyti
Kringeliukus štampavau, bet nelabai ryškiai matėsi, tada ryškinau rašikliu ir beryškindama dar pripaišiau biggrin.gif
Gėlytes iškirpau iš to paties popieriaus ir priklijavau 3D lipdukais.
Atsakyti