Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Sanrita didžiausi sveikinimai. Tikrai nusipelniai pergalės. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyrimus thumbup.gif
Tikrai sunki kova buvo doh.gif visų darbeliai kas diena vis tobulesni ir gražesni thumbup.gif

kristi13, nuostabus darbelis. Išsiuvinėti medžio kontūrai mirksiukas.gif patiko. Jei leisi skolinsiuos idėją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 02 spalio 2009 - 08:15
4u.gif 4u.gif 4u.gif sanrita - sveikinu tikrai yspudingas darbelis 4u.gif 4u.gif

Kristi - labai grazios spalvos ir medzio ideja verta 10 balu... 4u.gif 4u.gif

ir visos merginos dalyvavusios - tikarai sparciai tobulejat!!! smagu stebeti smile.gif ir tiek nauju darbeliu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 10 02, 09:15)
kristi13, nuostabus darbelis. Išsiuvinėti medžio kontūrai  mirksiukas.gif  patiko. Jei leisi skolinsiuos idėją  blush2.gif

Lauksiu tavojo siuvinuko. Bus ydomu pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, sveikinimai, sveikinimai ir dar karta sveikinimai 4u.gif

Beje, man labai idomus pasirode darbukas, nuo kurio pasiulyta kazka liftinti sekanciam konkursui... Sukelia minciu... mirksiukas.gif

Kristi, zavingas zalias darbukas... wub.gif Tavo panelyte man i tave tokia panasi, nu jau tokia panasi... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sanitra su pirmaja vieta first.gif

p.s.man dar labai fainas darbelis buvo Love, tikva nz kurios cia darbukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 02 spalio 2009 - 10:51
Sveikinu nugaletoja thumbup.gif
man tie darbeliai visi is fantastikos srities.
Padariau viena isvada, kad visgi didesniam formate daugiau galimybiu pasireikst. Kada nors ir man reiks pradet gamint ant didesniu lapu.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 10 01, 19:45)

Na ir aš pasirodysiu su savo konkursinuku, kurio niekaip negalėjau laiku išsiūsti tongue.gif

Spalvos nėra tokios ryžkios, Tačiau skeneris trupučiuka jas paryžkino ax.gif

thumbup.gif labai grazu..o jau medis bigsmile.gif o jau dukrytes grozis wub.gif

Santrita sveikinu su pirma vieta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, superinis darbas, man tai net digital is pradziu pasirode, bet kadangi atpazinau iskart kieno, tai zinojau,kad tradiciniu uzsiimi.Labai grazu. Sveikinu!

Ir Astaa labai grazus darbelis. Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
p.s.man dar labai fainas darbelis buvo Love, tikva nz kurios cia darbukas:)

komentaruose pristačiau visus darbelius ir jų autores (LOVE yra aastos) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 10 02, 05:27)
pirmu kilusiu klausimu pasidalinsiu Miglota foną pati darei? Štampavai?

fonas toks buvo mirksiukas.gif

Sanrita, sveikinu, nuostabus darbas wub.gif labai jaukus ir mielas wub.gif nors as uz agneja balsavau ir dar asta labai patiko, sikart tikrai labai sunku issirinkti buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Toks puikus savaitgalio rytas bigsmile.gif Ir darbingas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti