Sanrita didžiausi sveikinimai. Tikrai nusipelniai pergalės.
Ačiū merginos už pagyrimus
Tikrai sunki kova buvo visų darbeliai kas diena vis tobulesni ir gražesni
kristi13, nuostabus darbelis. Išsiuvinėti medžio kontūrai patiko. Jei leisi skolinsiuos idėją
Tikrai sunki kova buvo visų darbeliai kas diena vis tobulesni ir gražesni
kristi13, nuostabus darbelis. Išsiuvinėti medžio kontūrai patiko. Jei leisi skolinsiuos idėją
sanrita - sveikinu tikrai yspudingas darbelis
Kristi - labai grazios spalvos ir medzio ideja verta 10 balu...
ir visos merginos dalyvavusios - tikarai sparciai tobulejat!!! smagu stebeti ir tiek nauju darbeliu
Kristi - labai grazios spalvos ir medzio ideja verta 10 balu...
ir visos merginos dalyvavusios - tikarai sparciai tobulejat!!! smagu stebeti ir tiek nauju darbeliu
QUOTE(Sanrita @ 2009 10 02, 09:15)
Lauksiu tavojo siuvinuko. Bus ydomu pažiūrėti
Sanrita, sveikinimai, sveikinimai ir dar karta sveikinimai
Beje, man labai idomus pasirode darbukas, nuo kurio pasiulyta kazka liftinti sekanciam konkursui... Sukelia minciu...
Kristi, zavingas zalias darbukas... Tavo panelyte man i tave tokia panasi, nu jau tokia panasi...
Beje, man labai idomus pasirode darbukas, nuo kurio pasiulyta kazka liftinti sekanciam konkursui... Sukelia minciu...
Kristi, zavingas zalias darbukas... Tavo panelyte man i tave tokia panasi, nu jau tokia panasi...
Sanitra su pirmaja vieta
p.s.man dar labai fainas darbelis buvo Love, tikva nz kurios cia darbukas:)
Sveikinu nugaletoja
man tie darbeliai visi is fantastikos srities.
Padariau viena isvada, kad visgi didesniam formate daugiau galimybiu pasireikst. Kada nors ir man reiks pradet gamint ant didesniu lapu.
man tie darbeliai visi is fantastikos srities.
Padariau viena isvada, kad visgi didesniam formate daugiau galimybiu pasireikst. Kada nors ir man reiks pradet gamint ant didesniu lapu.
QUOTE(kristi13 @ 2009 10 01, 19:45)
Na ir aš pasirodysiu su savo konkursinuku, kurio niekaip negalėjau laiku išsiūsti
Spalvos nėra tokios ryžkios, Tačiau skeneris trupučiuka jas paryžkino
labai grazu..o jau medis o jau dukrytes grozis
Santrita sveikinu su pirma vieta
Sanrita, superinis darbas, man tai net digital is pradziu pasirode, bet kadangi atpazinau iskart kieno, tai zinojau,kad tradiciniu uzsiimi.Labai grazu. Sveikinu!
Ir Astaa labai grazus darbelis. Man labai patiko
Ir Astaa labai grazus darbelis. Man labai patiko
komentaruose pristačiau visus darbelius ir jų autores (LOVE yra aastos)
QUOTE(miele @ 2009 10 02, 05:27)
pirmu kilusiu klausimu pasidalinsiu Miglota foną pati darei? Štampavai?
fonas toks buvo
Sanrita, sveikinu, nuostabus darbas labai jaukus ir mielas nors as uz agneja balsavau ir dar asta labai patiko, sikart tikrai labai sunku issirinkti buvo