Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Dėkui už gražius žodžius. Net nežinau, ar jis to vertas. biggrin.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 01, 20:43)
O aplankem mes Niujorka, Niagaros krioklius, Vasingtona, Ricmonda (ir aplink ji), Fyniksa, Didiji kanjona (nusileidom i dugna ir pakilom per viena diena, och  doh.gif ), Las Vegasa, Los Andzela ir San Franciska  wub.gif
Issitrauksiu nuotraukas ir tada padarysiu smulkesni reportaziuka  mirksiukas.gif

Scrapuke, o tu kuriam mieste/valstijoj gyveni???

Kaip nuostabu bigsmile.gif

Puiku Amerikoj gyvent, atsižvelgiant į SB. biggrin.gif Mano visi daikčiukai SB iš ten smile.gif. Rojus scrapintojams biggrin.gif.
Atsakyti
Merginos, darbeliai nuostabus. Miglota, pagaliau uzsisviestinai, taip laukiau wub.gif
Ziurbuti, neapsakomai laukiu tavo reportazo 4u.gif
Papildyta:
Linutuk, sveikinu su tokiu rimtu pirkiniu 4u.gif
Papildyta:
Eglu, kada prane6i koordinates kaip tave surasti treciad. ir kelinta val?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 10 01, 19:53)
Merginos, darbeliai nuostabus. Miglota, pagaliau uzsisviestinai, taip laukiau  wub.gif
Ziurbuti, neapsakomai laukiu tavo reportazo 4u.gif
Papildyta:
Linutuk, sveikinu su tokiu rimtu pirkiniu  4u.gif
Papildyta:
Eglu, kada prane6i koordinates kaip tave surasti treciad. ir kelinta val?

Ryt prisijungsiu i scrapping..ir parasysiu..laukiu nesulaukiu:)
Atsakyti
Miglota oho darbelio grožis o jau nuotraukos. Tiesiog pasaka. Labai patiko. Likau apšalusi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Josephine tavo juoduliukas irgi nuostabus. Jis toks minimalistinis, bet labai skoningas. wub.gif
Papildyta:
Mercredi puikus atvirukas. lauksiu pasirodant su kitais atvirukais wub.gif wub.gif wub.gif
Žirbuti ir Linutuk sveikinu su naujais pirkinukais. Baltai jums pavydžiu blush2.gif
Papildyta:
Na ir aš pasirodysiu su savo konkursinuku, kurio niekaip negalėjau laiku išsiūsti tongue.gif
user posted image
Spalvos nėra tokios ryžkios, Tačiau skeneris trupučiuka jas paryžkino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 01 spalio 2009 - 20:55
Kristi, wow bigsmile.gif laabai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 10 01, 21:45)
Spalvos nėra tokios ryžkios, Tačiau skeneris trupučiuka jas paryžkino ax.gif

Labai dailus wub.gif
Atsakyti
kristi13 spalvos man kaip tik patinka...neatrodo visai kad per ryšku mirksiukas.gif
Gaila labai kad nespėjai man išsiųsti verysad.gif ...bet nors čia pasidžiaugiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 spalio 2009 - 21:33
jeetau... pusdieni neatejau, tai tieeek praleidau ohmy.gif Kokie darbeliai.... O man kaip visad - klausimu kruva apie juos biggrin.gif Bet kadangi jau tuoj turiu iseiti, tai bent pirmu kilusiu klausimu pasidalinsiu Miglota foną pati darei? Štampavai?
Atsakyti
*** 22 ScrapManijos Konkurso nugalėtoja: Sanrita (nelengva pergalė buvo šį kartą kadangi visi tokie tobuli) wub.gif Sanritos darbelis mane be žado paliko...sveikinu 4u.gif wub.gif
***Sekančio konkurso tema čia
Atsakyti
Taip ir galvojau, kad ten Sanritos LO. Tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
Sanrita SVEIKINU!!! Fantastiskas darbelis! wub.gif wub.gif wub.gif o tas stampavimas - neapsakomas grozis!!! Sveikinu dar karta!

As uz sita darbeli ir balsavau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kristi13 labai grazu, butu tarp pirmu taip pat wub.gif
Na kaip naujokei 4 vieta visai neblogai ax.gif
Tuos tris darbelius pirmose vietose ir buvau isrinkusi, kaip medalininkus thumbup.gif
Sveikinu mergytes, tikrai nuostabus darbukai thumbup.gif
Atsakyti