Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 01, 17:22)
zinai kur gyvenu lotuliukas.gif , uzsuk ir parodysiu mirksiukas.gif

Galesim tai aptarti ir sutarti ,pas mane treciadieni:)
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 01, 16:46)
Koks visiskas geris buvo siryt (man dabar rytas, nes ka tik atsikeliau, nes vis dar maisau dienas su naktimi blush2.gif ) uzklysti i si puslapiuka  wub.gif
Negana, kad radau visa kruva savitu ir nuostabiu kurineliu  wub.gif - Miele, Eglu, Miglota, Josephin - super  4u.gif  4u.gif  4u.gif (dar ne viska spejau perziuret, o kai ka reik paziuret kelis kartus, aisku  biggrin.gif), bet dar ir mane pakerejusius konkursinius darbukus... thumbup.gif  Buvo labai sunku issirinkt, kam atiduot pirmenybe... doh.gif
Linutuk, sveikinu su nauju aparatunu...

Beje, as irgi turiu sioki toki "naujuka" - parsiveziau canon rebell'iuka... Dabar eisiu studijuot jo galimybes ir kaip kuo geriau panaudot, nes kol kas Amerikej is jo daugiausiai pyskinau, nors ir geda prisipazint, automatiniu budu... tongue.gif

Ar teko amerikej apsilankyti skrebo parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 01, 16:19)
Dar vienas klausimas, kodėl SB darbeliai lol'iukais vadinami?  biggrin.gif

LO - Layout - lietuviskas terminas - Skrebukas - darbas, kūrinys, atliktas skrebinimo technika

QUOTE(Josephin @ 2009 10 01, 16:25)
aciukas biggrin.gif  o tai ko cia sedi greiciau bek fotkint rolleyes.gif

ech tai kad lietus lija ir tamsu... teks laukt rytojaus blush2.gif blush2.gif

Linutuk - sveika prisijungus smile.gif i Miglotos mirksiukas.gif kluba
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 10 01, 17:47)
Linutuk - sveika prisijungus smile.gif i Miglotos  mirksiukas.gif kluba

tai, kad linutukas per kitus saltinius sita geri susizvejojo biggrin.gif
Atsakyti
O aš kaip visada biggrin.gif - visas spalvas derinau prie vienos detalės - lipduko. Kai baigiau foną, pamačiau, kad jis čia per smulkus, reikia kažko masyvesnio. Žodžiu iš kaspino ir lipduko detalės pavirto į žodžius ir gėlę biggrin.gif. Beje, pirmą sykį gėles naudoju.
Taigi, toks visiškai paprastutis atvirukas smile.gif.

user posted image

Jau visiškai įsitikinau, kad darbo dienos (ypač jų vakarai) - ne scrapui biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 01 spalio 2009 - 18:22
mercredi, klaida matau, zodyje birthday praleista T raide.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 10 01, 19:16)
mercredi, klaida matau, zodyje birthday praleista T raide.. biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif Dėkui biggrin.gif Čia jau visiškas išsiblaškymas. biggrin.gif
Papildyta:
Pasitaisiau. biggrin.gif Dar gerai, kad lipdukai gražiai nusiima, neplėšo paviršiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 01 spalio 2009 - 18:22
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 01, 17:06)
O aš kaip visada biggrin.gif - visas spalvas derinau prie vienos detalės - lipduko. Kai baigiau foną, pamačiau, kad jis čia per smulkus, reikia kažko masyvesnio. Žodžiu iš kaspino ir  lipduko detalės pavirto į žodžius ir gėlę biggrin.gif. Beje, pirmą sykį gėles naudoju.
Taigi, toks visiškai paprastutis atvirukas smile.gif.

Jau visiškai įsitikinau, kad darbo dienos (ypač jų vakarai)  - ne scrapui biggrin.gif.

labai mielas irr svelnus atvirukas:) o gele tiesiog puikiai dera thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai mielas sis atvirukas pasirode 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai mielas atvirukas wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Žiurbutį su nauju Rebeliuku...kurioj JAV valstyjoj svečiavaisi? Tai visus baksus išleidai fotoaparatą perkant? o SB gerių neparsivežei, aaa?
LINUTUKAI: irgi sveikinu įstojus į Silueto klubą, nors aš ne narė (kol jie nepritaikys jo Mac), visvien džiausiuosi su tavimi šiuo pirkiniu.
Josephin: tavo braižo darbelis...tikrai, atpažinčiau bent kokiam forume biggrin.gif
Mercredi: thumbup.gif atvirukas
Atsakyti
labai svelnus atvirukas smile.gif
Atsakyti
Ne, Eglu ir Scrap8, as nebuvau jokiose skrebo parduotuvese ir neparsiveziau jokiu skrebo geriu, isskyrus viena knyga - Scrapbooking Solutions (Creating Keepsakes: A Treasury of Favorites) Book va tokia.

Tai leme kelios priezastys:
- musu su MB susitarimas nevaikscioti po jokias parduotuves, o kuo daugiau pamatyti, tad pirkom tik keleta mini lauktuviu;
- musu keliavimo budas - kadangi vaziavome autobusais, masina, skridome vidiniu reisu lektuvais, naudojomes viesuoju transportu, tai stengemes apsiriboti kiekvienam vienu lagaminu ir kuprine, kad butu patogu judeti.

Ai, as labai dziaugsiuos savo fotoaparatuku irgi. Bet juk jis irgi prie skrebo dalykeliu, a ne? bigsmile.gif Cia buvo man ilgai svajota prabangi dovana doktoranturos baigimo proga. MB ji uzsisake per Amazon.com, kad ateitu jo pusseserei, gyvenanciai Amerikoj. Tai del jo irgi nejom i parduotuve keliones metu...

O aplankem mes Niujorka, Niagaros krioklius, Vasingtona, Ricmonda (ir aplink ji), Fyniksa, Didiji kanjona (nusileidom i dugna ir pakilom per viena diena, och doh.gif ), Las Vegasa, Los Andzela ir San Franciska wub.gif
Issitrauksiu nuotraukas ir tada padarysiu smulkesni reportaziuka mirksiukas.gif

Scrapuke, o tu kuriam mieste/valstijoj gyveni???
Atsakyti