Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Miglota @ 2009 10 01, 14:26)

Josephine, tu savam stiliui (rysku, spalvota, minimalu), man labai patinka  thumbup.gif

aciukas biggrin.gif aga minimaliai..prisidejau visko..daug..norejau kazka tokio padaryt..o gavos kaip visada doh.gif lotuliukas.gif

bet jau tave geras ikvepimas aplanke..tikiuosi ilgam mirksiukas.gif jau pasigedau
Atsakyti
Miglota - SUPERINIS TAVO LOLIUKAS!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai labai....stilingas... o jau sūnuko grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Josephin - kaip visda- nepakartojamai wub.gif wub.gif tavo darbus bet kur galima atpazinti 4u.gif 4u.gif

blush2.gif blush2.gif o as vis dar neprisiruosiu nufotkinti blush2.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas, kodėl SB darbeliai lol'iukais vadinami? biggrin.gif
Atsakyti
Super darbuojates, pas mane visiskas štilius blush2.gif , sviesto badas blush2.gif , minciu nulis blush2.gif doh.gif

uz tai aparaciukias atkeliavo rolleyes.gif , kankinu ji jau trecia diena rolleyes.gif tikras malonumas thumbup.gif

acius notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Miglotai ir Lauramamai, kad atkalbejo nuo slaiso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 10 01, 15:14)

Josephin - kaip visda- nepakartojamai  wub.gif  wub.gif  tavo darbus bet kur galima atpazinti  4u.gif  4u.gif 
blush2.gif  blush2.gif o as vis dar neprisiruosiu nufotkinti blush2.gif

aciukas biggrin.gif o tai ko cia sedi greiciau bek fotkint rolleyes.gif

QUOTE(Mercredi @ 2009 10 01, 15:19)
Dar vienas klausimas, kodėl SB darbeliai lol'iukais vadinami?  biggrin.gif

LO-Lay out- lietuviskai mazdaug butu padarytas lapas..nezinau kaip isverst.. doh.gif lotuliukas.gif zodziu jau uzbaigtas skrebas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 01, 15:22)
Super darbuojates, pas mane visiskas štilius blush2.gif , sviesto badas blush2.gif , minciu nulis  blush2.gif doh.gif

uz tai aparaciukias atkeliavo rolleyes.gif , kankinu ji jau trecia diena rolleyes.gif tikras malonumas thumbup.gif

acius  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  Miglotai ir Lauramamai, kad atkalbejo nuo slaiso ax.gif

thumbup.gif oi kaip fainiai..sveikinu pagaliau sulaukus..nu ir visai greit atejo..nors tikiu tau laukiant viskas ne taip atrode biggrin.gif
tai dabar lauksim nauju LO su visais sustrais ispjaustymais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 10 01, 17:25)
zodziu jau uzbaigtas skrebas lotuliukas.gif

Na va, dabar jau žinosiu, dėkui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 01, 16:22)
Super darbuojates, pas mane visiskas štilius blush2.gif , sviesto badas blush2.gif , minciu nulis  blush2.gif doh.gif

acius  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  Miglotai ir Lauramamai, kad atkalbejo nuo slaiso ax.gif

..oij itariu, kad kazkas silueta gavo:)...mmm kaip noreciau pamatyti ji is arti ir paziureti kaip jis veikia...gal ir man ateis tada ta laiminga diena:)
Atsakyti
Koks visiskas geris buvo siryt (man dabar rytas, nes ka tik atsikeliau, nes vis dar maisau dienas su naktimi blush2.gif ) uzklysti i si puslapiuka wub.gif
Negana, kad radau visa kruva savitu ir nuostabiu kurineliu wub.gif - Miele, Eglu, Miglota, Josephin - super 4u.gif 4u.gif 4u.gif (dar ne viska spejau perziuret, o kai ka reik paziuret kelis kartus, aisku biggrin.gif), bet dar ir mane pakerejusius konkursinius darbukus... thumbup.gif Buvo labai sunku issirinkt, kam atiduot pirmenybe... doh.gif
Linutuk, sveikinu su nauju aparatunu...

Beje, as irgi turiu sioki toki "naujuka" - parsiveziau canon rebell'iuka... Dabar eisiu studijuot jo galimybes ir kaip kuo geriau panaudot, nes kol kas Amerikej is jo daugiausiai pyskinau, nors ir geda prisipazint, automatiniu budu... tongue.gif
Atsakyti
O man uuužplaukė įkvėpimas ir bandysiu eit kažką sumeistraut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 01, 15:46)

Beje, as irgi turiu sioki toki "naujuka" - parsiveziau canon rebell'iuka... Dabar eisiu studijuot jo galimybes ir kaip kuo geriau panaudot, nes kol kas Amerikej is jo daugiausiai pyskinau, nors ir geda prisipazint, automatiniu budu... tongue.gif

sveikinu su "naujuku" thumbup.gif o auto nera blogai..manau kad tai net labai super kai reikia staigiai ir be vargo fotografuot..as kai fotkinu visada dar pasitikrinu ka auto mano.. neretai auto buna geriau lotuliukas.gif

QUOTE(Mercredi @ 2009 10 01, 15:49)
O man uuužplaukė įkvėpimas ir bandysiu eit kažką sumeistraut  bigsmile.gif

lauksim rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 10 01, 17:37)
..oij itariu, kad kazkas silueta gavo:)...mmm kaip noreciau pamatyti ji is arti ir paziureti kaip jis veikia...gal ir man ateis tada ta laiminga diena:)
zinai kur gyvenu lotuliukas.gif , uzsuk ir parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutuk, sveikinu su pirkiniu bigsmile.gif sveika istojus i kluba thumbup.gif
Atsakyti