Aciu visoms uz patarimus...greitu laiku jau baigsiu Lo ir tada parodysiu galutini varianta
Na va.. baigiau dar vieną darbelį (trečiąjį ). Ir nereikėjo nei mėnesio jam susidėlioti Matyt dėl to, kad idėją jau seniai nusižiūrėjus buvau - dariau visišką liftinimą (orginalas -> http://s865.photobuc...00x600mazas.jpg gaila nepavyko surasti kur aš jį radau )
Nepavyko gerai nufotografuoti - tos juostelės ne žydros, o pilkos.
Norėjau, kad raidės būtų iškilios, tad dažiau DAUG kartų su nagų laku Sunaudojau pusę buteliuko
Ps. Mergytė ne mano, teko pasiskolinti krikšto dukrytę
Nepavyko gerai nufotografuoti - tos juostelės ne žydros, o pilkos.
Norėjau, kad raidės būtų iškilios, tad dažiau DAUG kartų su nagų laku Sunaudojau pusę buteliuko
Ps. Mergytė ne mano, teko pasiskolinti krikšto dukrytę
labai fainai. o ant ko tu cia tepei tas raides, jos buvo ispjautos is popieriaus, paskui lakavai? labai gerai atrodo
Miele, labai grazu
Ader, tokiu raidziu gali nusipirkti arba pasidaryti ant kartoniniu raidziu uztepus kliju ir juos isdziovinus
Ader, tokiu raidziu gali nusipirkti arba pasidaryti ant kartoniniu raidziu uztepus kliju ir juos isdziovinus
QUOTE(ader @ 2009 09 29, 18:47)
labai fainai. o ant ko tu cia tepei tas raides, jos buvo ispjautos is popieriaus, paskui lakavai? labai gerai atrodo
aš kirpau iš paprasto kartono pagal trafaretą ir tada daug daug kartų su laku lakavau. O paskui teko tik priklijuoti Tik įdomu kaip jos pabuvusios ilgiau atrodys.. Nes tokios minkštos kol kas, negali paspausti, nes viskas taip ir lieka...
Hm... O apie klijus kažkodėl nė nepagalvojau. Reikės kada ir tai išbandyti
miele liftas labai l l patiko
QUOTE(miele @ 2009 09 29, 16:19)
Na va.. baigiau dar vieną darbelį (trečiąjį ).
super liftas.. labai graziai ziurisi..o jau kriksto dukryte kokia mazulyte ir miela
super ideja su raidem
Man liftas grazesnis O jei dar pasiuvinet su siuvimo masina
Ačiū, merginos Jūsų pagyros skatina bėgti ir vėl, ir vėl, ir vėl skrepinti
Josephin čia mažajai tik 42 dienos dar Dabar ji jau didelė - tuoj trys metukai! Bet tikiu, kad dar parodysiu ją jums
lauramama siuvimo mašinos neturiu, bet nėra nieko, ko negalima įveikti rankomis O ką ir kur siuvinėtum? Suintrigavai
Josephin čia mažajai tik 42 dienos dar Dabar ji jau didelė - tuoj trys metukai! Bet tikiu, kad dar parodysiu ją jums
lauramama siuvimo mašinos neturiu, bet nėra nieko, ko negalima įveikti rankomis O ką ir kur siuvinėtum? Suintrigavai
Iki kelintos dienos reik pristatyti konkursinį . Per savo darbus visai nieko nespėju.
dar gali siandien siust iki 7 val ryto
QUOTE(miele @ 2009 09 29, 18:19)
Na va.. baigiau dar vieną darbelį
Nuostabus Man irgi liftas grazesnis