Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Aciu visoms uz patarimus...greitu laiku jau baigsiu Lo ir tada parodysiu galutini varianta 4u.gif
Atsakyti
Na va.. baigiau dar vieną darbelį (trečiąjį wub.gif ). Ir nereikėjo nei mėnesio jam susidėlioti blink.gif Matyt dėl to, kad idėją jau seniai nusižiūrėjus buvau - dariau visišką liftinimą blush2.gif ax.gif (orginalas -> http://s865.photobuc...00x600mazas.jpg gaila nepavyko surasti kur aš jį radau doh.gif )
Nepavyko gerai nufotografuoti - tos juostelės ne žydros, o pilkos.

user posted image

Norėjau, kad raidės būtų iškilios, tad dažiau DAUG kartų su nagų laku blush2.gif Sunaudojau pusę buteliuko doh.gif
user posted image

Ps. Mergytė ne mano, teko pasiskolinti krikšto dukrytę wub.gif
Atsakyti
labai fainai. o ant ko tu cia tepei tas raides, jos buvo ispjautos is popieriaus, paskui lakavai? labai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Miele, labai grazu wub.gif

Ader, tokiu raidziu gali nusipirkti arba pasidaryti ant kartoniniu raidziu uztepus kliju ir juos isdziovinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 29, 18:47)
labai fainai. o ant ko tu cia tepei tas raides, jos buvo ispjautos is popieriaus, paskui lakavai? labai gerai atrodo thumbup.gif

aš kirpau iš paprasto kartono pagal trafaretą ir tada daug daug kartų su laku lakavau. O paskui teko tik priklijuoti wink.gif Tik įdomu kaip jos pabuvusios ilgiau atrodys.. Nes tokios minkštos kol kas, negali paspausti, nes viskas taip ir lieka...

Hm... O apie klijus kažkodėl nė nepagalvojau. Reikės kada ir tai išbandyti 4u.gif
Atsakyti
miele thumbup.gif wub.gif liftas labai l l patiko
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 09 29, 16:19)
Na va.. baigiau dar vieną darbelį (trečiąjį  wub.gif ).

thumbup.gif super liftas.. labai graziai ziurisi..o jau kriksto dukryte kokia mazulyte ir miela wub.gif
super ideja su raidem bigsmile.gif
Atsakyti
Man liftas grazesnis thumbup.gif O jei dar pasiuvinet su siuvimo masina rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Jūsų pagyros skatina bėgti ir vėl, ir vėl, ir vėl skrepinti doh.gif

Josephin čia mažajai tik 42 dienos dar wub.gif Dabar ji jau didelė - tuoj trys metukai! smile.gif Bet tikiu, kad dar parodysiu ją jums wub.gif

lauramama siuvimo mašinos neturiu, bet nėra nieko, ko negalima įveikti rankomis lotuliukas.gif O ką ir kur siuvinėtum? g.gif Suintrigavai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 30 rugsėjo 2009 - 07:22
Iki kelintos dienos reik pristatyti konkursinį blush2.gif . Per savo darbus visai nieko nespėju.
Atsakyti
dar gali siandien siust iki 7 val ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 09 29, 18:19)
Na va.. baigiau dar vieną darbelį

Nuostabus thumbup.gif Man irgi liftas grazesnis wink.gif
Atsakyti