Josephin, ader ir Miglota: didelis ačiū
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 27, 15:26)
Mano naujausias blynas:
Labai suptiliai grazu, tos sagytes tikrai nuostabiai veikia, tikros snaigytes
QUOTE(ader @ 2009 09 27, 19:55)
juokas ima is saves pacios. ispakavau siandien kvepalus o vidu nu toks fainas kartoniukas avieciu spalvos, pasilikau , turbut prireiks. Nu apsirgau popieriuku liga.
man tas pats. Tik pasilikau kvepalu ipakavima, labai grazus kartoniukas
turiu toki klausimuka. Neturiu spec. saguciu, tai noriu priklijuot paprastas , su kuo geriau jas klijuot?
scrapbookingui gali naudot pacias paprasciausias sagas is siuvimo stalciaus.. o klijuoju as su kliju taskiukais (glue dots) arba stipria dvipuse juostele
supratau, aciu
QUOTE(ader @ 2009 09 28, 09:15)
turiu toki klausimuka. Neturiu spec. saguciu, tai noriu priklijuot paprastas , su kuo geriau jas klijuot?
Jeigu pagrindas yra pakankamai storas, tarkim dvigubas storesnis popierius ir reika kad ir blogoji puse gerai atrodytu, tai klijuoju su super moment gel. Gelinis jengvai uzsideda mazas kiekis ir labai gerai laiko, jei neturi spec priemoniu Bet tik jo minusas, kad esant plonesniam popieriui - persigeria i kita puse
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 28, 08:15)
Jeigu pagrindas yra pakankamai storas, tarkim dvigubas storesnis popierius ir reika kad ir blogoji puse gerai atrodytu, tai klijuoju su super moment gel. Gelinis jengvai uzsideda mazas kiekis ir labai gerai laiko, jei neturi spec priemoniu Bet tik jo minusas, kad esant plonesniam popieriui - persigeria i kita puse
aš tą patį naudoju.. ir spec SB sagų dar nė karto nesu pirkusi prisirinkau pas močiutę
REIKIA PATARIMO: bandžiau atspausdinti ant ne specialaus, storesnio popieriaus tokį užrašiuką (printeris lazerinis). Bet dažai, matyt, nesusigeria, ir kad ir kiek laiko džiovini, netyčia palietus viskas susiteplioja... Kam nors taip pasitaikė? Kaip išsprendėt?
Būtinai reikia atspausdinti ant to storesnio popieriaus
sunku cia kazka ir patart, gal kaip nors kitaip galima apgaut. kokiam tikslui tas uzrasas? gal ant spalvoto popieriaus galima atspausdint, jei tai raides tai ispjaustyt is spalvoto popieriaus ar kartono
QUOTE(miele @ 2009 09 28, 13:44)
REIKIA PATARIMO: bandžiau atspausdinti ant ne specialaus, storesnio popieriaus tokį užrašiuką (printeris lazerinis). Bet dažai, matyt, nesusigeria, ir kad ir kiek laiko džiovini, netyčia palietus viskas susiteplioja... Kam nors taip pasitaikė? Kaip išsprendėt?
bandyti kita printeri jei yra galimybes ir laikas labai nespaudzia
QUOTE(miele @ 2009 09 28, 11:44)
man yra taip buve..kai spausdinau ant tevo printerio..tai ten niekas neturi nudziut..kazkaip neuzsifiksuoja tie milteliai ar kas ten.. manau, kad reikia ieskot kito printerio..
jooo, man irgi printeri reik keist, nes pradejo visus paveiksliukus spalvint rozinem spalvom