QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 25, 19:23)
Aciu uz info, saunu, kad jus tokios draugiskos ir atsakote i mano kartais kvailus klausimus. Aciu.
Tai va, darau lapa, bet supratau, kad tai kur kas sunkiau, nei isivaizdavau. Norejau pirma lapa padaryti is savo galvos. Na, nieko originalaus nesugalvojau, dviracio neisradau, tiesiog iskirpau nuotraukas su ovaliniu trafaretu ir bandau jas sujungti su virvele. Gaunasi beveik aukstoji matematika-veidas sone su skyle be rysio, na ir taip delioju, ir anaip.
O kiek laiko jums uztrunka darbeli padaryti? Jus cia profes, siaip idomu. O dar papasakokite, is kur ideju semiates?
Tai va, darau lapa, bet supratau, kad tai kur kas sunkiau, nei isivaizdavau. Norejau pirma lapa padaryti is savo galvos. Na, nieko originalaus nesugalvojau, dviracio neisradau, tiesiog iskirpau nuotraukas su ovaliniu trafaretu ir bandau jas sujungti su virvele. Gaunasi beveik aukstoji matematika-veidas sone su skyle be rysio, na ir taip delioju, ir anaip.
O kiek laiko jums uztrunka darbeli padaryti? Jus cia profes, siaip idomu. O dar papasakokite, is kur ideju semiates?
as kartais ilgokai sedziu(kelias dienas), o kartais per pora valandikiu sudelioju... manau priklauso nuo ikvepimo ir nuo nuotraukos ir nuo to ko siekiu...
as visada semiuos ideju..ir semiuos is daug kur, yra begale BLOGU, dar SIS, bei paciu scrapo kompaniju galerijos.. man patinkancius copinu i folderiuka ir kartais ilendu ten ikvepimo ieskodama arba siaip ideju kaip kas padaryta ar pritaikyta
man daznai buna, kad sugalvoju ka darysiu..bet viskas baigiasi visai kitaip
siaip pirmiems kartams patarciau Liftinti..tikrai lengviau pasiekti norima rezultata.vistiek nebus tox pat..skirtingos medziagos spalvos, papuosimai..
as viena pazistama taip ismokinau, uzduodavau jai namu darbus(pvz koki ir ji turedavo nuliftinti), man belikdavo tik pagirti, nes jai puikiai gaudavosi ir ji buvo laiminga, nes gaudavosi taip graziai kaip visada svajodavo.. pradzioj gana sunku pasiekti ta rezultata koki isivaizduoji, paprasciausiai rankos ir smegenikes dar neigude