Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 25, 19:23)
Aciu uz info, saunu, kad jus tokios draugiskos ir atsakote i mano kartais kvailus klausimus. Aciu.  4u.gif
Tai va, darau lapa, bet supratau, kad tai kur kas sunkiau, nei isivaizdavau.  blush2.gif  Norejau pirma lapa padaryti is savo galvos. Na, nieko originalaus nesugalvojau, dviracio neisradau, tiesiog iskirpau nuotraukas su ovaliniu trafaretu ir bandau jas sujungti su virvele. Gaunasi beveik aukstoji matematika-veidas sone su skyle be rysio, na ir taip delioju, ir anaip.

O kiek laiko jums uztrunka darbeli padaryti? Jus cia profes, siaip idomu.  blush2.gif O dar papasakokite, is kur ideju semiates?

as kartais ilgokai sedziu(kelias dienas), o kartais per pora valandikiu sudelioju... rolleyes.gif manau priklauso nuo ikvepimo ir nuo nuotraukos ir nuo to ko siekiu...
as visada semiuos ideju..ir semiuos is daug kur, yra begale BLOGU, dar SIS, bei paciu scrapo kompaniju galerijos.. man patinkancius copinu i folderiuka ir kartais ilendu ten ikvepimo ieskodama arba siaip ideju kaip kas padaryta ar pritaikyta mirksiukas.gif
man daznai buna, kad sugalvoju ka darysiu..bet viskas baigiasi visai kitaip lotuliukas.gif

siaip pirmiems kartams patarciau Liftinti..tikrai lengviau pasiekti norima rezultata.vistiek nebus tox pat..skirtingos medziagos spalvos, papuosimai..

as viena pazistama taip ismokinau, uzduodavau jai namu darbus(pvz koki ir ji turedavo nuliftinti), man belikdavo tik pagirti, nes jai puikiai gaudavosi ir ji buvo laiminga, nes gaudavosi taip graziai kaip visada svajodavo.. pradzioj gana sunku pasiekti ta rezultata koki isivaizduoji, paprasciausiai rankos ir smegenikes dar neigude mirksiukas.gif

Atsakyti
o gal noretu kas nors pabandyti daryti koki darbeli online. pvz pasirenkam koki pavyzdi ir gaminam, tuo tarpu galim pasitart koki popieriu panaudot kokius papuosimus, paskui pasirodom su pagamintais darbeliais. pas visas jie bus skirtingom temom, bet kompozicija panasi, bus su kuo palygint, ir gamint kartu kazkaip smagiau. smile.gif ka manot?
Atsakyti
manau nei pas nieka nera nustatyto laiko per kiek padaro darba, nebent tai uzsakymas ir turi termina, tada sedi ir darai.. idejos ateina is visur, daznai nuotraukos padiktuoja turini,o kartais pamatai kito darba ir zybteli.. bet akivaizdu, kad blogu ir galejimu vartymas tikrai nekenkia biggrin.gif

QUOTE(ader @ 2009 09 25, 20:49)
o gal noretu kas nors pabandyti daryti koki darbeli online. pvz pasirenkam koki pavyzdi ir gaminam, tuo tarpu galim pasitart koki popieriu panaudot kokius papuosimus, paskui pasirodom su pagamintais darbeliais. pas visas jie bus skirtingom temom, bet kompozicija panasi, bus su kuo palygint, ir gamint kartu kazkaip smagiau. smile.gif ka manot?

kaip tik vyksta konkursas pagal schema scrapmanijoj, prasom dalyvauti smile.gif

http://www.scrapmani...m/20090916-1350
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 19:49)

as gal atsisakysiu blush2.gif nelabai megstu taip scrapint.. arba tiksliau nesu taip scrapnus biggrin.gif bet gal atsiras kitu mergyciu norinciu sudalyvaut tokioj veikloj mirksiukas.gif

siaip scrapbooking.lt yra temuke, kur gali idet savo pradeta darbuka ir kitu patarimais ji uzbaigt mirksiukas.gif gal tas pades..
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 13:49)

ax.gif jau tokie planai padaryti ScrapManijos konkursui...šis konkursas, kaip minėjo Miglota, yra pagal schemą, o ateičiai -vienam konkursui - esu jau parinkus skrebą kuris visus užkerėjo Sistv galerijoj...atrodo kad paprastas, ir minimalus, bet nerealu kiek komentarų surinko wub.gif thumbup.gif . Aš jau paklausiau autorės ar galėčiau panaudoti jį ScrapManijos konkursui, ir gavau leidimą thumbup.gif
Atsakyti
jeigu spes atsiusti nuotraukas, tai konkurse sudalyvausi, projektas paruostas smile.gif
tik toks scrap online, skiriasi nuo konkursiniu tuom, kad daromas kartu ir rodomas bet kuris etapas ir bet kada. tai labai populiaru mezgime, ir padeda ismokti kai kuriu niuansu. Tai jei bus norinciu prisijungti, galim ka nors sugalvot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano naujausias blynas: čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 27, 13:26)
Mano naujausias blynas: čia

labai grazus ir tox ziemiskai romantiskas LO.laaaaaaabai patiko vidurine nuotrauka ir tas medis thumbup.gif
Atsakyti
medis thumbup.gif labai originalu
Atsakyti
lotuliukas.gif juokas ima is saves pacios. ispakavau siandien kvepalus o vidu nu toks fainas kartoniukas avieciu spalvos, pasilikau , turbut prireiks. Nu apsirgau popieriuku liga. biggrin.gif
Atsakyti
Scrapuke, be proto grazu!!.. ir spalvos ir detales wub.gif atrodo toks paprastas, bet negaliu akiu atitraukt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 27, 17:55)
lotuliukas.gif  juokas ima is saves pacios. ispakavau siandien kvepalus o vidu nu toks fainas kartoniukas avieciu spalvos, pasilikau , turbut prireiks. Nu apsirgau popieriuku liga. biggrin.gif

lotuliukas.gif va taip ir pasireiskia SB liga..visur ir visakame matome priemones skrebui thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti