Ir dar klausimukas. Kam reikalingi tokie kaip smeigtukai su galvute ir dviem kojelem?
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 15:07)
tai tas slice tai kaip skylamusis tik gaunsi figuros, as taip suprantu? o ten keiciasi ideklai turbut?
ne Slice tai masiniukas tox mazas masiniukas cia,
isideda cip korteles ir jis pjauna visokias figuras..taip as pjaustau tuos raizginukus ant savo LO.
toj nuorodoj viskas parodyta
vienisteli "skylamusi" turiu tai kuris uzapvalina kampus
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 25, 15:16)
Ir dar klausimukas. Ar imanoma su kokia nors programa sudeti dvi nuotraukas i viena, kad gautusi standartine nuotrauka, na 4 x 6, kad paskui atsispausdinus galetum perkirpti per puse ir gautum dvi. Tikiuosi aiskiai suformulavau.
manau, kad su PS, nes cia jau kaip koliazas o cia pati spausdintum ar nestum spausdint?
pas mane tai printerio yra programa, kur galima pasirinkti photo printing ir tada galima ant A4 lapo issidelioti nuotraukas nuo 1 iki 9, kuo dagiau tuo mazesnes gaunasi.
taip ir supratau ta slice tik gal ne taip issireiskiau. geras dalykas, galimybiu labai daug, bet..... kaip ir daug ko cia tokio daikto nera.
taip ir supratau ta slice tik gal ne taip issireiskiau. geras dalykas, galimybiu labai daug, bet..... kaip ir daug ko cia tokio daikto nera.
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 25, 15:42)
Ir dar klausimukas. Kam reikalingi tokie kaip smeigtukai su galvute ir dviem kojelem?
tai vadinami "Brads", vinukai su kojele prasiskiriancia..jais galima prisegti gelytes, tagiukus arba beleka prie popieriaus.. pro skylute ji perkisus kitoj lapo pusej isskleidi tas kojeles ir taip vinukas prisitvirtina as naudoju dazniausiai gelytem prisegti
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 15:46)
pas mane tai printerio yra programa, kur galima pasirinkti photo printing ir tada galima ant A4 lapo issidelioti nuotraukas nuo 1 iki 9, kuo dagiau tuo mazesnes gaunasi.
tai merginos viska uzsisakineja is uzsienio arba per pazistamus arba tiesiogiai.
kai jau zinsoiu kas yra kas tai reiks ir man ieskot "tiekeju". Nes pradzioj tai reikia paciupinet, paziurinet kas ten per daiktai, kad zinot kur panaudot. paprasta paskui uzsakinet, kai tiksliai zinai ko reikia ir kam panaudosi. o dabar tai man toks gaunasi hand made scrapinimas, ka randu namuose ta ir segu.
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 16:01)
kai jau zinsoiu kas yra kas tai reiks ir man ieskot "tiekeju". Nes pradzioj tai reikia paciupinet, paziurinet kas ten per daiktai, kad zinot kur panaudot. paprasta paskui uzsakinet, kai tiksliai zinai ko reikia ir kam panaudosi. o dabar tai man toks gaunasi hand made scrapinimas, ka randu namuose ta ir segu.
saunuole, man tox scrapas labai isradingas o as Slice pirkau neciupinejus, va Justes rekomendacija gavau ir fsio
tai cia programa, ? atsispausdini o paskui reik iskirpt?
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 19:12)
tai cia programa, ? atsispausdini o paskui reik iskirpt?
aparatas.. kompiuteryje nusipiesi ka nori arba naudoji nusipirktas/nemokamas formas rastas internete isikeli programa ir aparatas iskerta arba nupiesia pasirinkta forma
QUOTE(Miglota @ 2009 09 25, 17:34)
aparatas.. kompiuteryje nusipiesi ka nori arba naudoji nusipirktas/nemokamas formas rastas internete isikeli programa ir aparatas iskerta arba nupiesia pasirinkta forma
supratau, geras dalykas
Aciu uz info, saunu, kad jus tokios draugiskos ir atsakote i mano kartais kvailus klausimus. Aciu.
Tai va, darau lapa, bet supratau, kad tai kur kas sunkiau, nei isivaizdavau. Norejau pirma lapa padaryti is savo galvos. Na, nieko originalaus nesugalvojau, dviracio neisradau, tiesiog iskirpau nuotraukas su ovaliniu trafaretu ir bandau jas sujungti su virvele. Gaunasi beveik aukstoji matematika-veidas sone su skyle be rysio, na ir taip delioju, ir anaip.
O kiek laiko jums uztrunka darbeli padaryti? Jus cia profes, siaip idomu. O dar papasakokite, is kur ideju semiates?
Tai va, darau lapa, bet supratau, kad tai kur kas sunkiau, nei isivaizdavau. Norejau pirma lapa padaryti is savo galvos. Na, nieko originalaus nesugalvojau, dviracio neisradau, tiesiog iskirpau nuotraukas su ovaliniu trafaretu ir bandau jas sujungti su virvele. Gaunasi beveik aukstoji matematika-veidas sone su skyle be rysio, na ir taip delioju, ir anaip.
O kiek laiko jums uztrunka darbeli padaryti? Jus cia profes, siaip idomu. O dar papasakokite, is kur ideju semiates?
as irgi dar nepatyrusi, tai man ilgai trunka, kartais ir savaite gaminu. va ir dabar vargstu su atviruku, isskleidus kruva popieriuku ir taip delioju ir anaip. as taip spontaniskai dar nemoku pagamint, man reik schema pasibraizyt, spalvas suderint, mintyse sudeliot, minti kokia tai parodyt norisi ne tik nuotraukas sumest. Prisiziuriu visokiu pavyzdziu o paskui jau pati fantazuoju. ne visada gaunasi taip kaip isivaizduoju, bet uztai yra kur tobulet.