Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 24, 22:56)
As anksciau atvirukus darydavau, ir siaip akim permesdavau SB. Tylom zavejausi- toks smagus geriausia prasme "siukslinis" ir ne tik menas, geraja prasme.  ir atsiprasau, kad kartojuosi, vakar  pardej ziuriu tas albumas su pribumbasais, ir mintis, kad ir as, ir mano tevai turi nemazai fotkiu, kuriu mano teta net nemate. Na jei man kas tokia dovana padovanotu, nuosirdziai dziaugciausi, t.y. albuma with personal touch. Bet cia toookios begalybes SB, ziauriai placios, gal net per ziauriai....
darysiu be irankiu, nors likimo ironija-teko dirbti spausdinimo versle ne vienerius metus, zinoma, ne kaip dizainerei.  biggrin.gif Bet va kas mane uzknisa, nors turiu pora tu astriu peiliuku popieriui, niekada nepavyksta normaliai ispjauti nieko. Gal turit kokiu patarimu? 4u.gif

as siaip retai ka pjaustau dazniausiai vistik zirklemis kerpu..arba plesiu hihihi.gif peiliuka naudoju tik tuomet kai noriu kazka labai detalaus ispjaustinet.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na jei desi po 4 i lapa..tai screpinimui vietos nebeliks beveik..

drinks_cheers.gif sprendimas: skrebinant vieną įvykį ar fotosesiją aš bandau pasirinkti vieną pagrindinę foto ir kelias kitas mažytes kurias sumažinu foto redagavimo programa (Photoshop ir iPhoto). arba...jei standartines foto turi, tai jei nuotraukoj daug tuščios vietos tada gali "crop'inti"/ nukirpti.
as manau, kad hobbis tai ta tikroji musu puse, kuri leidzia pasireiksti, issilieti ir galu gale mus papildo..

Kaip gražiai pasakyta wub.gif .... drinks_cheers.gif $$$ vertės TAM papildimo jausmui neuždėsi mirksiukas.gif
as siaip retai ka pjaustau dazniausiai vistik zirklemis kerpu..

blink.gif blink.gif ohmy.gif ...ir nuotraukas net taip pjaustai?...aš be savo Genesis Trimmer turbūt nei vieno skrebo tinkamai nesugebėčiau padaryti ax.gif tų peiliukų aš visai nevaldau.
Atsakyti

QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 25, 07:47)

blink.gif  blink.gif  ohmy.gif ...ir nuotraukas net taip pjaustai?...aš be savo Genesis Trimmer turbūt nei vieno skrebo tinkamai nesugebėčiau padaryti ax.gif tų peiliukų aš visai nevaldau.

Deja ir aš vis dar naudojuosi tik peliuku o dažniausiai žirklėmis. Turiu nusipirkusi pjaustyklę tačiau ši kažkaip kreivai man pjausto. Ne taip kaip būnu nusibrėžusi. Dabar jeigu pirkčiau kokią tai tik l. gerą . Nesvarbu, kad toji galėtų kainuoti ir daugiau. g.gif
*Kirvarpa*matau labai sunkiai užsikrėtiai SB lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sėkmės. Tai pats nuostabiausias laiko praleidimas, o kad labai brangus hobis tai tiesa, tačiau viskas atsiperka su kaupu, nors man. thumbup.gif
Papildyta:
Pavyzdžiui dabar vėl laukiu gėrybių siuntinuko už labai padorę sumą ir net MB nežino kiek tie žaisliukai man kainavo. Sužinotų, sprogtų iš pasiutimo blink.gif blink.gif doh.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 25, 00:39)
as manau, kad hobbis tai ta tikroji musu puse, kuri leidzia pasireiksti, issilieti ir galu gale mus papildo.. tad jei patinka, ner stacia galva.. o del pirkimo, neskubek..ispradziu pabandyk daryti be spec irankiu..o paskui pamatysi ko tau laaaaaaaaabai reikia..

zodziu, neskubek..as tai kai paziuriu atgal, matau kiek visko bereikalingo prisipirkau..dabar didziausia deze pastogej guli..

Oi kokia teisybe thumbup.gif

Sita, gal kokio konkurso prizai galetu buti ta deze? bigsmile.gif
Siaip gal irgi koki swapa reiks suorganizuoti? g.gif

Va ir as pradejau nuo atviruciu, bet jos daugiausiai kitiems, o va jei padarysiu scrapukus, jie jau bus seimai wub.gif
Atsakyti
o gal galit kuri parekomenduot koki gera pjaustuka. kad pvz ir apvalias detales galima butu ispjauti. nes naudoju dabar paprasta anceliarini, na ne tas ne tas, reikia daug ka zirklutem taisyt.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 25, 05:47)

...ir nuotraukas net taip pjaustai?...aš be savo Genesis Trimmer turbūt nei vieno skrebo tinkamai nesugebėčiau padaryti ax.gif tų peiliukų aš visai nevaldau.

as nuotrauku nepjaustau, jau atsispausdinu reikiamo dydzio. gal ir fainiai butu, bet nezinau ar taip jau labai vartojamas daiktas butu.. gaila man £ ant jo lotuliukas.gif bet gal ateis laikas ir nusipirksiu..
matai, pas tave scrapas tox "svarus", taisyklingas..simetriskas..tau svarbu, kad viskas sueitu ,atitiktu..pas mane kitaip, daug ka plesau, man nesvarbu ar ten galai sueis lotuliukas.gif tai gal del to ir nejauciu poreikio didelio mirksiukas.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 25, 07:17)

Sita, gal kokio konkurso prizai galetu buti ta deze? bigsmile.gif
Siaip gal irgi koki swapa reiks suorganizuoti? g.gif

Va ir as pradejau nuo atviruciu, bet jos daugiausiai kitiems, o va jei padarysiu scrapukus, jie jau bus seimai wub.gif

greiciau labdarai atiduot, ten nieko gero tose dezese doh.gif visoks sh.. greiciausiai kai maze paaugs bus jai pasizaidimo..
o del atviruciu..tai as darau tik patiems artimiausiems, tiems kurie vertina, kuriems grazu..o siaip nezavi manes mintis atiduoti visa ta grozi..o va scrapa pasilieki sau tongue.gif
Atsakyti
josephin, vis ziuriu as i ta melsva rinkini tavo bloge, gundausi gundausi tongue.gif parasyk is ko jis ten.
Atsakyti
o gal galit kuri parekomenduot koki gera pjaustuka.

ax.gif tik prieš kelis postus/anam puslapy įkeliau (...niekas nepastebėjo rolleyes.gif ) mirksiukas.gif
Pamečiau aną temą apie SB produktus, tai įkeliu čia: į ScrapManiją įkėliau aprašymą apie naują popieriaus pjaustyklę kuri susilaukė labai teigiamų atsiliepimų JAV... ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 rugsėjo 2009 - 13:25
pardon, kazkaip nesumeciau kad priemones gali buti ir peiliukai blush2.gif bet as turejau galvoj koki rankini, kad eitu ne gabalais supjaustyt bet ispjaut raides ar ornamentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 25 rugsėjo 2009 - 14:12
QUOTE(ader @ 2009 09 25, 13:09)
pardon, kazkaip nesumeciau kad priemones gali buti ir peiliukai  blush2.gif bet as turejau galvoj koki rankini, kad eitu ne gabalais supjaustyt bet ispjaut raides ar ornamentus.

rankinius figurinius tai zinau tik vadinamus "punch", tai jie kaip skilamusiai iskala figureles..
zinau, kad yra ir sustresniu dabar kur iskala ir raides..bet man geriau buvo Slice, maziukas, patogus ir daro tai ka as noriu thumbup.gif zodziu pirkiniu nesigailiu...
gal kitos mergaites daugiau zinos..
Atsakyti
tai tas slice tai kaip skylamusis tik gaunsi figuros, as taip suprantu? o ten keiciasi ideklai turbut?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 25, 08:06)
*Kirvarpa*matau labai sunkiai užsikrėtiai SB lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sėkmės. Tai pats nuostabiausias laiko praleidimas, o kad labai brangus hobis tai tiesa, tačiau viskas atsiperka su kaupu, nors man. thumbup.gif
Papildyta:
Pavyzdžiui dabar vėl laukiu gėrybių siuntinuko už labai padorę sumą ir net MB nežino kiek tie žaisliukai man kainavo. Sužinotų, sprogtų iš pasiutimo blink.gif  blink.gif  doh.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

Uzsikresti tai uzsikreciau, bet dar nieko nedariau, siandien nuotraukas parsinesiau, bet tikrai darysiu.

O TB ant taves negaletu pykti, o tai atsiras namuose peliu. biggrin.gif

Ir dar klausimukas. Ar imanoma su kokia nors programa sudeti dvi nuotraukas i viena, kad gautusi standartine nuotrauka, na 4 x 6, kad paskui atsispausdinus galetum perkirpti per puse ir gautum dvi. Tikiuosi aiskiai suformulavau. blush2.gif
Atsakyti