Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Miglota @ 2009 09 23, 21:32)
temos cia ( reikia klaust gal netycia kuri is merginu konspekta turi visu temu, tai nereiketu nuo pradziu skaityt) ir scrapmanija.com  smile.gif be to visada gali klausti cia jei kas neaisku  mirksiukas.gif

Aciukas. 4u.gif Esu zalias zalias agurkelis. tiesiog siandien uzsukau i parduotuve ir pamaciau labai smarkiai nukainuota scrapbooking'o rinkini-albumas, kampuciai nuotraukoms, figurines zirkles, trafaretas, keletas popieriu ir pan. Pagalvojau, kad galeciau faina dovana savo paciai brangiausiai ir mylimiausiai tetai Kaledoms padovanoti, nes ji neturi savo fotiko, o mes jos vaiku ir jos fotkiu nemazai turim, na albuma su visokiais pagrazinimais. Ciupau. blush2.gif Gerai, eisiu pasizvalgyti i Miglotos nurodyta puslapiuka ir jei ka, uzsuksiu ir cia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 23, 18:24)
plonas, nepersisvieciamas...bet jis yra su kenksmingom rugstim kurios kenkia nuotraukom (t.y. nera acid-free)...jei tau svarbu tai wink.gif

zinoma svarbu, aciu uz info, niekur apie tai neradau parasyta. smile.gif
Atsakyti
kirvarpa, o kur pirkai jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasirodyti... Didžiuotis nėra kuo, bet tai ANTRASIS mano darbelis smile.gif Užtrukau ilgai... Apie mėnesį doh.gif Sudėliodavau, nepatikdavo ir vėl dėliodavau iš naujo... Na bet pagaliau - rezultatas jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

Ps. Ėmiau pavydėti toms, kurios turi siuvimo mašinas doh.gif
Atsakyti
miele, man labai grazu. labai fainai siuvineta. as dabar siuvimo masina prisiuvinejau pora detaliu, bet man rankom graziau israityta atrodo pas tave. tik vat kaip popieriaus nesulapdyt siuvinejant. g.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 09 24, 12:59)
Norėčiau ir aš pasirodyti... Didžiuotis nėra kuo, bet tai ANTRASIS mano darbelis smile.gif Užtrukau ilgai... Apie mėnesį  doh.gif Sudėliodavau, nepatikdavo ir vėl dėliodavau iš naujo... Na bet pagaliau - rezultatas jūsų teismui  biggrin.gif

Ps. Ėmiau pavydėti toms, kurios turi siuvimo mašinas  doh.gif

labai mielas darbukas, super atrodo tas pasiuvinejimas, daug darbo idejai..bet man viskas dera thumbup.gif

QUOTE(ader @ 2009 09 24, 13:31)
miele, man labai grazu. labai fainai siuvineta. as dabar siuvimo masina prisiuvinejau pora detaliu, bet man rankom graziau israityta atrodo pas tave. tik vat kaip popieriaus nesulapdyt siuvinejant.  g.gif

pries siuvant rankomis, reikia susibadyti su kokia yla mirksiukas.gif
Atsakyti
o matai, apie subadyma nepagalojau biggrin.gif pavarciau kuria diena savo popierelius ir supratau kad rankom nepasiuvinesiu, finale liks tik sulamdytas popieriukstis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 24, 12:20)
kirvarpa, o kur pirkai jei ne paslaptis  smile.gif

Na ne LT. blush2.gif Ir logikos nesupratau-toks pat albumas be nieko kainavo tiek pat kiek albumas su mano isvardintais pribumbasais. unsure.gif O siandien knygyne storiausia knyga pagrobiau su tukstanciais paveiksliuku apie scrapbookinima ir atviruciu daryma. Knygos dar neperskaiciau, bet rankos niezti. Gal galite atsakyti zioplam daiktui. blush2.gif Na kai buna tas albumas, tai issitraukti ta popieriaus lapa is to plastmasinio puslapio, isgrazini pagal savo fantazijas, na zinoma, nuotraukas priklijuoji. O jei priklijuoji iskilius daiktus, kaip pvz kokie karoliukai, vielute susukta, ir kisi atgal. O kaip bus su ta plastmasine kisene? Ar neisisoks? Ar i albuma reikia tik plokscius daiktus klijuoti? Net nezinau, kaip cia suformuluoti. blush2.gif
Atsakyti
na va o LT paciupinejamo grozio nedaug tera, arba viska ziauriai brangu doh.gif ziurinejau as irgi knygas nete, bet paskui pamaniau, kad tiek daug internete informacijos ir tu paciu paveiksliuku, kad gal apseisiu.
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 09 24, 13:59)
Norėčiau ir aš pasirodyti... Didžiuotis nėra kuo, bet tai ANTRASIS mano darbelis smile.gif

saunuole, labai grazu thumbup.gif

QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 24, 15:22)
Gal galite atsakyti zioplam daiktui.  blush2.gif Na kai buna tas albumas, tai issitraukti ta popieriaus lapa is to plastmasinio puslapio, isgrazini pagal savo fantazijas, na zinoma, nuotraukas priklijuoji. O jei priklijuoji iskilius daiktus, kaip pvz kokie karoliukai, vielute susukta, ir kisi atgal. O kaip bus su ta plastmasine kisene? Ar neisisoks? Ar i albuma reikia tik plokscius daiktus klijuoti? Net nezinau, kaip cia suformuluoti.  blush2.gif

nebutina naudoti albumo lapu, yra pirkti i tiems albumams pritaikyto popieriaus, ji dekoruoji kaip tik fantazija leidzia, nesvarbu su iskiliom ar ploksciom detalem, o po to kisi atgal i kisenele.. jei visi puslapiai bus labai iskilus, tai albumas bus labiau pasiputes, tilps maziau lapu, bet cia ne beda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 24, 14:22)
Na ne LT.  blush2.gif Ir logikos nesupratau-toks pat albumas be nieko kainavo tiek pat kiek albumas su mano isvardintais pribumbasais.  unsure.gif O siandien knygyne storiausia knyga pagrobiau su tukstanciais paveiksliuku apie scrapbookinima ir atviruciu daryma. Knygos dar neperskaiciau, bet rankos niezti. Gal galite atsakyti zioplam daiktui.  blush2.gif Na kai buna tas albumas, tai issitraukti ta popieriaus lapa is to plastmasinio puslapio, isgrazini pagal savo fantazijas, na zinoma, nuotraukas priklijuoji. O jei priklijuoji iskilius daiktus, kaip pvz kokie karoliukai, vielute susukta, ir kisi atgal. O kaip bus su ta plastmasine kisene? Ar neisisoks? Ar i albuma reikia tik plokscius daiktus klijuoti? Net nezinau, kaip cia suformuluoti.  blush2.gif

nuo iskiliu detaliu albumas tiesiog biski pasipus..tiesiog reikia stengtis kuo plokstesnius dekoravimus daryti..nebutina visai plokscius bet kiek fantazija leidzia mirksiukas.gif biggrin.gif

visi SB rastuoti lapai parsiduoda 12x12 dydzio, kokie ir yra tie plastikiniai vokai..tad nebutina naudot to balto popieriaus..tiesiog tiesiai ant rastuoto popieriaus viska darai..
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 24, 16:15)
na va o LT paciupinejamo grozio nedaug tera, arba viska ziauriai brangu  doh.gif ziurinejau as irgi knygas nete, bet paskui pamaniau, kad tiek daug internete informacijos ir tu paciu paveiksliuku, kad gal apseisiu.

Pirkau, nes irgi nukainuota buvo daugiau nei per puse. Kazkaip smagu tureti popierine knyga popieriniams darbams, bet jei butu nenukainuota, nebuciau pirkus. blush2.gif Jo, LT ziauriai brangu.

QUOTE(Miglota @ 2009 09 24, 18:25)
saunuole, labai grazu  thumbup.gif
nebutina naudoti albumo lapu, yra pirkti i tiems albumams pritaikyto popieriaus

QUOTE(Josephin @ 2009 09 24, 19:01)
visi SB rastuoti lapai parsiduoda 12x12 dydzio, kokie ir yra tie plastikiniai vokai..tad nebutina naudot to balto popieriaus..tiesiog tiesiai ant rastuoto popieriaus viska darai..

Alia rimtai, atsinesiau liniuote ir 12 x 12. Va ka reiskia nieko nezinant pradeti tokiais reikalais uzsiimti. blush2.gif Aciu uz informacija, labai pravers.
Atsakyti