Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

lotuliukas.gif o kas tas yra profesionaliai..

Jau ne pirmą kartą iškyla tas klausimas: "Kas yra SB profesonalai?"
Taigi atsakysiu konkrečiai tai kas yra nutarta SB bendruomenės ir industrijos-
SB Profesonalai: "Tie asmenys kurie susilaukė atlygio už savo skrebus".
Tai visiškai nepriklauso nuo Patirties ar kiek metų tas asmuo skrebina. Galite skrebinti tik vieną dieną ir būt žaliausia naujokė, bet... jei sakykim Jūsų kaimynas "nuperka" jūsų pirmą blyną atviruką...tą momentą tapote "SB profesonalė". Taip pat, jeigu esate SB mėnesinio "kit/rinkinuko" klubo dizainerė ir Jūsų atlygis už sukurtus skrebus= SB produktų asortimentas ar to mėnesio kit/rinkinukas... taip pat skaitotės SB profesonalė. Jei Jūsų darbai spausdinami SB spaudos ir susilaukiate atlygio, taip pat esate prof., ir t.t.
Manau kada mūsų forume kalbama apie SB prof. tai klaidingai turint omeny kad pagal patirty ax.gif Atsižvelgiant į mano apibudinimą...beveik visos iš mūsų šioj temos esa "Profės" thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif

Miglota: wub.gif kažką panašaus mačiau savoj vaizduotėj. Pirmas variantas buvo toks bespalvis ir nelabai dera jei aprašymas ir pavadinimas apie spalvingą fantaziją ax.gif 4u.gif Šis variantas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 rugsėjo 2009 - 22:53
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 22, 22:49)
Miglota: wub.gif kažką panašaus mačiau savoj vaizduotėj. Pirmas variantas buvo toks bespalvis ir nelabai dera jei aprašymas ir pavadinimas apie spalvingą fantaziją ax.gif  4u.gif  Šis variantas wub.gif

aprasymas ten buvo kitas, bet nesvarbu.. pats darbas buvo niekam tikes, o naujasis irgi turi kabliuku, bet jau zymiai panasesnis i pradine vizija biggrin.gif

i nauda buvo man sandienienis prisviles blynas.. jau ir nauja darbeli galvoj susideliojau thumbup.gif gaila, kad negaliu panaktinet siandien, nes ryt anksti keltis.. o taip rankos niesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 22, 18:59)
lotuliukas.gif o kas tas yra profesionaliai.. as visus kaspinukus taip segu, kuo nerta juostele nusidejo biggrin.gif

nenusidejo, tik man pasirode kad per daug tu skobkiu ant viso lapo, labai krito i aki.
Atsakyti
Miglota šis tavo darbelis daug fainesnis. Labai pagyvina brats ir akytės. Jis toks , na kaip čia pavadinus, na kaip kažkoks kadras iš animacinio filmuko. Tiesiog fantastiškai sužaidei su tekstu. Man asmeniėkai labai, labai mielas wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
Liutuka ir tavo darbeliai puikūs įpač patiko pirmas. O antrame kažkaip užkliuvo tagiukas su žodeliu alkana. Na tas tagiuko aštrus kampas kažkaip jau aštriai sminga į mergytę. Na nepyk dėl mano komentaro. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 23, 06:08)
nenusidejo, tik man pasirode kad per daug tu skobkiu ant viso lapo, labai krito i aki.

skonio reikalas mirksiukas.gif ale smagu, kad vistik krito i aki thumbup.gif

Scrapuke, puikiai cia tu apie "profesionaluma" isdestei thumbup.gif sutinku su viskuom drinks_cheers.gif nors bendriau ka cia sutikt, faktas kaip blynas ir tiek.. net ne diskusija hihihi.gif
Atsakyti
sakykit, o koks yra origami popierius. plonas? persvieciamas?
niekad neciupinejau tokio, o yra pirkt matau nete prie scrap priemoniu.
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 23, 11:57)
sakykit, o koks yra origami popierius. plonas? persvieciamas?
niekad neciupinejau tokio, o yra pirkt matau nete prie scrap priemoniu.

plonas, nepersisvieciamas...bet jis yra su kenksmingom rugstim kurios kenkia nuotraukom (t.y. nera acid-free)...jei tau svarbu tai wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes,

Gal galite patarti, kur visiska dunduke, t.y. zaliuke galetu rasti scrapbookinimo pradmenis, o jei dar lietuviskai, tai visai gerai butu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 23, 21:04)
Sveikos, mergytes,

Gal galite patarti, kur visiska dunduke, t.y. zaliuke galetu rasti scrapbookinimo pradmenis, o jei dar lietuviskai, tai visai gerai butu.  blush2.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 21, 18:50)

nereikia tingėti mirksiukas.gif užtenka atsiversti pirmą temos puslapį ir rasi visą sąrašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 09 23, 21:11)
nereikia tingėti  mirksiukas.gif  užtenka atsiversti pirmą temos puslapį ir rasi visą sąrašą  mirksiukas.gif

As netingejau, ir atsiverciau. Priemoniu jau turiu, bet nezinau, ka su jomis daryti, na toks impulsyvus pirkinys buvo. blush2.gif Na gal yra koks lietuviskas ABC. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2009 09 23, 21:25)
As netingejau, ir atsiverciau. Priemoniu jau turiu, bet nezinau, ka su jomis daryti, na toks impulsyvus pirkinys buvo.  blush2.gif Na gal yra koks lietuviskas ABC.  blush2.gif

temos cia ( reikia klaust gal netycia kuri is merginu konspekta turi visu temu, tai nereiketu nuo pradziu skaityt) ir scrapmanija.com smile.gif be to visada gali klausti cia jei kas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti