Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 22, 11:41)
butu saunus bardakelis mano akiai, jei butu tas pats bardakelis bet maziau spalvu, man ju per daug ax.gif

istiesu tai spalvu tera trys..taigi-nedaug tongue.gif na ir atspalviai.. bet jauciu cia ne tame esme mirksiukas.gif tiesiog bardakas subjektyvus dalykas lotuliukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 09 22, 12:47)
Saunus bardakelis, tik man norisi, kad kvietkas butu mazesnis, gal net isvis kitoks.
O kaip tas skyletas pagrindas padarytas?

skyletas daiktas jau yra tox pirkt, jis tox kaip plastikas. o gele man patinka tokia kokia yra.. tongue.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 09 22, 13:19)
Tikrai nieko bardakėlis  o man tas rėmas kiek per tamsus palygint su kitomis detalėmis    o dėl to skylėto, spėju tai jau kažkas gatavas buvo ir pritaikei ar ne? 

jo jo cia jau tox yra pirkti tinklelis.

aciu mergaites uz nuomone, smagu kad pasisaket..
Atsakyti
josephin, fainas darbelis, panagrinejau stilius scrapo tai vis sirdis labiau linksta prie vadinamo shaby shick
bet man neprofesionalei uzkliuvo kazkodel nerta juostele prisegta "krokodilu".
Atsakyti
Ka manot? 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
as manau gerai thumbup.gif tik is manes tokia manytoja. kaip profes pasakys smile.gif
vat pirmas variantas man grazu, bet as pati taip bijau margu pagrindu, bijau persudyt visokiu detaliu.
Atsakyti
Miglota Kodėl tokį mažą įkėlei? rolleyes.gif Sutinku kad veltui suplėšei, oi kad man jis dabar pakliūtų į rankas...galėjai man atsiųsti šį "nublogštuką" o aš jį būčiau dabaigus...Pagrindas yra thumbup.gif ...dar pridėjus tą aną, dapaišius dar, paspalvinus ten būtų tobulas darbelis.
Josephin paprieštarausiu bendrai nuomonei tongue.gif
Man labai patinka tavo skrebinimo kryptis wub.gif Patinka kad primėtai tokių spalvų kurių gal nesitikėtum matyti...bendras vaizdas kad nepersistengiai, neatrodo kad viskas taip "sulaižyta" ir su dideliom pastagom prievarta išspausta; Žiūrint į šį darbelį (ir pastaruosius kelis" toks vaizdas kad skrebini laisvai, nesuvaržytai,....linksmai, "care-free" ...ir žiūrovui toks pats efektas kad linksma žiūrėti.
Pati siekiu paįvairinti savo skrebus netikėtom detalėm, ir netikėtais raštais ar spalvų deriniais...Vž man patinka l.l.LABAI, ir tau patarimas: "You have reached a milestone, when you don't care what everybody thinks" mirksiukas.gif
Liutuka Man antras- jo spalvų derinys yra thumbup.gif ..neįprastas toks 4u.gif
Atsakyti
bandau taisyt savo reputacija, kad visai nenurasytumet blush2.gif

svajoniu pasaulis
user posted image
Atsakyti
Niu Miglota, super !!! Toks žaismingas ! toks mmmmm wub.gif o dar pavadinimas vos vos ryškesnis būtų wub.gif o gal čia tokia mintis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 22, 16:29)
josephin, fainas darbelis, panagrinejau stilius scrapo tai vis sirdis labiau linksta prie vadinamo shaby shick
bet man neprofesionalei uzkliuvo kazkodel nerta juostele prisegta "krokodilu".

lotuliukas.gif o kas tas yra profesionaliai.. as visus kaspinukus taip segu, kuo nerta juostele nusidejo biggrin.gif

QUOTE(Liutuka @ 2009 09 22, 18:23)
Ka manot?

man irgi antras patiko thumbup.gif kazkaip puikiai viskas sutiko.. o pirmam truputi per margai gavosi..nelabai issiskiria nuotrauka..gal tikrai si kart pagrindas nesuveike mirksiukas.gif
bet siaip abu grazus..

QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 22, 18:54)

Josephin paprieštarausiu bendrai nuomonei  tongue.gif
Man labai patinka tavo skrebinimo kryptis wub.gif  Patinka kad primėtai tokių spalvų kurių gal nesitikėtum matyti...bendras vaizdas kad nepersistengiai, neatrodo kad viskas taip "sulaižyta" ir su dideliom pastagom prievarta išspausta; Žiūrint į šį darbelį (ir pastaruosius kelis" toks vaizdas kad skrebini laisvai, nesuvaržytai,....linksmai, "care-free" ...ir žiūrovui toks pats efektas kad linksma žiūrėti.
Pati siekiu paįvairinti savo skrebus netikėtom detalėm, ir netikėtais raštais ar spalvų deriniais...Vž man patinka l.l.LABAI, ir tau patarimas: "You have reached a milestone, when you don't care what everybody thinks"

rolleyes.gif aciu, smagu, kad tu pastebejai..tikrai esi teisi, pastarieji darbai eina lengvai, pajutau kaifa kai negalvoju lotuliukas.gif ir pajuta kad jie skiriasi..
aciu uz gera zodi 4u.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 09 22, 19:03)
bandau taisyt savo reputacija, kad visai nenurasytumet  blush2.gif

svajoniu pasaulis

manau kad puikiai pavyko thumbup.gif labai smagiai ziurisi, tikrai, kad svajoniu pasaulis
Atsakyti
karsta.gif
Atsakyti
4u.gif visoms, tirpstu iš pavydo (balto), kad taip gražiai mokate...
man visi gražūs, gal todėl, kad aš dar taip nemoku... blush2.gif , o gal todėl, kad į kiekvieną įdedat rankų darbo ir gražių minčių 4u.gif
Sėkmės kuriant toliau tas grožybes, merginos! thumbup.gif
Atsakyti
miglota - labai zaismingas smile.gif skrebukas smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu visom, kad dar nenuraset visai aciuks.gif

idomu kaip Justuzei sekasi ax.gif jei gerai pamenu, tai sestadieni buvo jos terminas wub.gif
Atsakyti