Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 21, 19:25)
ar gali pasirodyt ką prisipirkai ax.gif smalsu biggrin.gif

papirkau norvegiskisko dizaino popieriaus ir keleta mazu alfabetu blush2.gif

pabaigiau siandien viena darbeli, bet jau toks baisus, kad net nerodysiu ir paciai geda, kad taip nusivaziavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 21, 14:18)
papirkau norvegiskisko dizaino popieriaus ir keleta mazu alfabetu  blush2.gif

pabaigiau siandien viena darbeli, bet jau toks baisus, kad net nerodysiu ir paciai geda, kad taip nusivaziavau  doh.gif

gal tau pačiai tik taip atrodo ax.gif ...būtinai pasidalink.
Keli mano darbeliai, mano skoniu skaitau "geriausius", bet tiek (+) atsiliepimų kai tie kuriuos skaitau "šiap sau greitukus", nesulaukė...visa tai taip subjektyvu...visiem vienodai nepatiks, svarbu pačiai sau patinka, o jei ne...tai tik tada taisyk, bandyk pakeist ir t.t.
Vž, parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmyn Miglota, rodykis, neerzink publikos biggrin.gif , laukiam mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
norit pasijuok is pat ryto? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na ka gi, pacios prisipraset..

pavadinimas turetu but cernobilio svajones biggrin.gif
user posted image

nufotkinau ir suplesiau, darysiu is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 22, 09:46)
nufotkinau ir suplesiau, darysiu is naujo  smile.gif

Mano vaikas pažaliuotų iš pavydo pamatęs biggrin.gif , su jo mėgstamu herojum ax.gif .. Be reikalo suplėšei, reikėjo atiduot vaikui žaisti smile.gif , aš saviškiui atiduodu netinkančius lapus, o jam tai vis priemonės kažką pagamint smile.gif , ir dar visiems papasakoja, kad mamytė ne paprastus spalvotus lapus duoda, o savo priemones biggrin.gif , aišku, kai prideda nugirdęs, kad "labai brangias priemones" lotuliukas.gif , tai visi įtartinai žiūri biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 22, 10:46)
norit pasijuok is pat ryto?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pavadinimas turetu but cernobilio svajones  biggrin.gif

Gerai tu ji uzpavadinusi albume lotuliukas.gif
Siaip kiekvienas daiktas darytas su meile skleidzia siluma, o darbo idejai ir grazi ideja ir visai gerai igyvendinta, nebent ne to tikslo siekei ir del to taves netenkina. Tikrai kgaila kad sunaikinai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 22, 09:46)

pavadinimas turetu but cernobilio svajones  biggrin.gif

Oi kaip duočiau per nagus ( jei pasiekčiau biggrin.gif ), kad suplėšei tokį darbą blink.gif blink.gif ir nuotrauką tyčia tokią mažą įdėjai, ar ne? cool.gif
Atsakyti
As tai tau jau issakiau savo pasipiktinima ir budus kaip galima buvo padaryti sita darba svajonisku. Taip kad tikiuosi dublikato artimiausiu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 22, 08:46)

pavadinimas turetu but cernobilio svajones

butu buves visai smagus darbukas..bet dar neisbaigtas..o tu jau ji suplesei.. negerai schmoll.gif
bet palinkesiu ikvepimo, kad igyvendintum tai ko norejai mirksiukas.gif

niu ir as imetu savo svieziauria bardakeli lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 22, 13:28)
niu ir as imetu savo svieziauria bardakeli  lotuliukas.gif

butu saunus bardakelis mano akiai, jei butu tas pats bardakelis bet maziau spalvu, man ju per daug ax.gif
Atsakyti
Saunus bardakelis, tik man norisi, kad kvietkas butu mazesnis, gal net isvis kitoks.
O kaip tas skyletas pagrindas padarytas?
Atsakyti
Tikrai nieko bardakėlis mirksiukas.gif o man tas rėmas kiek per tamsus palygint su kitomis detalėmis mirksiukas.gif o dėl to skylėto, spėju tai jau kažkas gatavas buvo ir pritaikei ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti