Neturiu atsakymo i esmini klausima:kas yra tas skrebas ir jo pagrindine esme: ar tai pagrindas nuotrauka ar papasakota istorija ir dizainas.
Man priklauso nuo nuotraukos: kartais ji centras dėmesio, kartais ji reikalauja kad papasakočiau labai svarbią istoriją, o kartais ji eilinė buitinė ir su tokia norisi tik pažaisti, ją papuošti ar juokingą momentą įamžinti...tada daugiau dėmesio skiriu detalėm ir SB produktui.
vakar mano vyras irgi pasake kad nesupranta esmes scepbookingo
MB iki šiol nesupranta SB esmės
nors jau skrebinu 5+ metai. Buvo pasakęs kad jei skrebinu vaikam ar jam, tai persistengiu ir taip pat būtų įvertinta jeigu foto sukiščiau į albumo kišenukus ir šalia foto užrašyčiau datą ir trumpą istoriją.
Bet labai buvo laimingas kada pamatė save SB žurnaluose
Gal vyram ir nereikia suprasti...esmė tame kad jų žmonelė laiminga kada skrebina ir kada ji laiminga-visa šeima laiminga
Aš vis sakydavau "Aš Jum [šeimai] skrebinu, Jo atsakymas: "Ne, sau skrebini"...suvokiau kad ištiesų skrebinu sau --tai mano kūrybiška terapija: tai būdas kuriuo įveikiu stresą ir atsipalaiduoju
apsipirkimai pacioj pradzioj yra stebuklingas reikalas, kaip grazu ir nauja, ir kaip visko norisi biggrin.gif .. o dabar nebeturiu kur to "turto" det .. vien lipduku visa deze doh.gif
laikas kraustytis iš rūsio į atskirą SB kambarį
P.S. man apsipirkimas iki šiol stebuklingas reikalas nors neturiu jokio reikalo daugiau ką pirkti
Savyje pastebėjau kad apsipirkinėjimas kartais tampa "shopping terapija" ir dar vienas būdas kaip išvengti skrebinimo kada nerandu įkvėpimo...bandau vengti to apsipirkinėjimo.
Sabloniskai as cia tau, bet gal kiek pagelbes mirksiukas.gif
Niu tikrai šabloniškai
, bet gal naujokam taip ir geriausia. Asmeniškai, pradėjimas nuo foto yra tik vienas būdas. Dažnai aš pradedu nuo tai ką atrandu 'inetiniuose konkursuose: vieno žodžio/pavadinimo, spalvos, nustatytų detalių ar temos, ir TADA parenku tinkamą nuotrauką....tik sakau kad galima ir atvirkščiai- NE nuo nuotraukų pradėt
Bet tie gerokai uzpildyti darbeliai, kurie mano akiai yra tobuli gerokai zavi, o zavi todel, kad pati nesugebeciau, bent jau kol kas ax.gif Nepasakyciau kad pasiteisimnimas, mane tenkina toks stilius koki darau, rezultatais visada dziaugiuosi kaip mazas vaikas bigsmile.gif bet noretusi sugebeti ir kitaip. gal kadanors, o gal tobulesiu minimalizme ax.gif
pasakyta. Reikia rasti kažką kuom pradžioj žavėtis ir bandyti kopijuoti ar kažką panašaus atkartoti "pasiskolinti" jų stilių...tai lyg suteikia įkvėpimą pradžioj. Bet taip pat reikia palikti sau vietos pakeisti nuomonę kada atrasi savitą stilių ir SB skonį. Pradžioj aš žiauriai žavėjausi super dekoratyviniais perkrautais darbeliais- man jie atrodė "nepasiekiami" mano naujokės rankom, bet dabar atsakiau sau tą esminį klausimą: kas man skrebas? Tai ne tik dekoratyvinis nuotraukų apipavidalinimas, bet šeimos istorijos papasakojimas bei palikimas, simboliškų detalių parinkimas- visa tai kas yra giliau negu tik dekoratyvinis fasadas