o-pa-pa, labai sauniai sumastyta ir padaryta
tik as irgi nesuprantu iki galo - cia atvirukas ar albumiukas?
aciu visoms a le i az taip ir nesulaukiau nei vienos zinutes......
mergaites,cia krikstynu knygele.Pirmas puslapis toks koks ir matosi,o viduje pasteliniu spalvu tusti lapai,i juos krikstateviai ir sveciai surasys vaikiukui palinkejimus
mergaites,cia krikstynu knygele.Pirmas puslapis toks koks ir matosi,o viduje pasteliniu spalvu tusti lapai,i juos krikstateviai ir sveciai surasys vaikiukui palinkejimus
***Norėjau dar priminti kad 1d. ne tik naujo forumo atidarymas bet taip pat ScrapManijos konkursinių pridavimo terminas
Atsižvelgiant į praeitą konkursą...dalyvių mažėja...aš konkursą palaikau ir tęsiu priklausant nuo to kiek susidomėjusių dalyvių...
relijos forumas mum daug žada - tuo pat ir konkursų įvairių.
Labai norėčiau kad anonimiškai man pasakytumėt ar norėtumėt tęsti ScrapManijos konkursus ar tai pabodo jum? Atsakymas man asmeniškai irgi reikalingas kadangi minėjau kad šiuomet išgyvenu daug permainų SB srity, tad jūsų balsų rezultatas nulems kokį kelią/kryptį pasirinksiu
Balsuokite...Labai.l.l jum dėkoju
Atsižvelgiant į praeitą konkursą...dalyvių mažėja...aš konkursą palaikau ir tęsiu priklausant nuo to kiek susidomėjusių dalyvių...
relijos forumas mum daug žada - tuo pat ir konkursų įvairių.
Labai norėčiau kad anonimiškai man pasakytumėt ar norėtumėt tęsti ScrapManijos konkursus ar tai pabodo jum? Atsakymas man asmeniškai irgi reikalingas kadangi minėjau kad šiuomet išgyvenu daug permainų SB srity, tad jūsų balsų rezultatas nulems kokį kelią/kryptį pasirinksiu
as galiu pasisakyt ir viesai.. man scrapmanijos konkursai siuo metu vienintelis spyris i minkstaja daryti darbus, taip kad sakau dideli UZ.. labai dziaugiuosi visais jais ir visd dalyvauju, kai tik galiu.. labai smagu ziurinet senesniuosiu ir grozetis tobulejanciom rankom be to smagu kai tema surmuliuoja tomis dienomis
Aš irgi viešai galiu
Būtinai tęsk, juk tai kol kas vienintelis konkursas LT.
O dėl žmogeliukų skaičiaus - vasara juk, plius visi dabar užsiėmę, verčiasi per galvas, kad tik susirasti būdą kaip ir ką veikti. Dar pilvukus augina, daržus ravi, tinklalapius kuria Aš pvz žiemą planuoju jau pradėti dalyvauti konkursuose. Bus kalnai vasariškų foto, o už lango lietus, sniegas... Labai norėsis spalvų ir veiksmo.
Taip kad suk savo SB naująjį kelią kur nori, bet konkursus palik
Papildyta:
Beje, visų pasirodančių darbus apžiūriu, pasigrožiu. Labai smagu matyti tiek įvairių darbų, o pats smagumas, kad randate laiko skrebinti bei dalyvauti ir mini, ir maxi susitikimuose. Visoms po
Būtinai tęsk, juk tai kol kas vienintelis konkursas LT.
O dėl žmogeliukų skaičiaus - vasara juk, plius visi dabar užsiėmę, verčiasi per galvas, kad tik susirasti būdą kaip ir ką veikti. Dar pilvukus augina, daržus ravi, tinklalapius kuria Aš pvz žiemą planuoju jau pradėti dalyvauti konkursuose. Bus kalnai vasariškų foto, o už lango lietus, sniegas... Labai norėsis spalvų ir veiksmo.
Taip kad suk savo SB naująjį kelią kur nori, bet konkursus palik
Papildyta:
Beje, visų pasirodančių darbus apžiūriu, pasigrožiu. Labai smagu matyti tiek įvairių darbų, o pats smagumas, kad randate laiko skrebinti bei dalyvauti ir mini, ir maxi susitikimuose. Visoms po
Scrapuke, būtinai palik konkursus. Šiuo metu tikrai neturiu laiko, bet kai tik galėsiu, būtinai dalyvausiu.
Relija, l.laukiu tavojo forumo
Relija, l.laukiu tavojo forumo
Scrapuke, butinai palik konkursinius. As kai atgausiu kondicija scrapinti, butinai dalyvausiu
as irgi UZ konkursus o dalyviu manau sumazejo todel, kad vasara...
o pa pa, labai miela ta krikstynu knygute tokia svelni..grazu
Kristi13 labai smagus LO..pas mane tokia pat plesytoja gyvena nuotrauka super
as pasisakysiu cia..nors dar ne karto nedalyvavau..bet visdar zadu..ypac kai ateis ziema..todel prasau palik konkursa..kazkaip smagus tas sujudimas forume kai reik priduot ir balsuot uz konkursinius
Relija laukiam rugpjucio pirmosios tu saunuole ir visos tau padedancios
na ir pabaigai imetu savo vakaryksti pasikrapstyma
Kristi13 labai smagus LO..pas mane tokia pat plesytoja gyvena nuotrauka super
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 23, 17:58)
as pasisakysiu cia..nors dar ne karto nedalyvavau..bet visdar zadu..ypac kai ateis ziema..todel prasau palik konkursa..kazkaip smagus tas sujudimas forume kai reik priduot ir balsuot uz konkursinius
Relija laukiam rugpjucio pirmosios tu saunuole ir visos tau padedancios
na ir pabaigai imetu savo vakaryksti pasikrapstyma
Scrapuke, aš 100 proc už konkursus Scrapmanijoje. Tos kurios dalyvauja šiuose konkursuose, dalyvaus ir kituose (jei tokių bus naujame forume), o tos kurios nedalyvauja - neras laiko nei vienam
Kaip jau minėjau, turiu užsakymą dviem LO rugpjūčio pabaigai. Pradėsiu tik po konkursinio.
Kaip jau minėjau, turiu užsakymą dviem LO rugpjūčio pabaigai. Pradėsiu tik po konkursinio.
Džiugu man matyt kad sulaukiau 100% palaikymo UŽ konkursų pratęsimą ScrapManijoj...visom po
Josephin darbelis....man labai patinka tas "magic Mesh" tinklelio panaudojimas....ar gal ten tokia juosta "Sequin waste" ar dar vadinasi "punchinella"...su ja įmanoma štampuoti dažais, distressinti. Šalia manęs viena pardė jais bandė atsikratyti tai didžiausias špūles pardavė už 80c....prisipirkau sočiai štampuot, ir taip panaudot kaip tu
Josephin darbelis....man labai patinka tas "magic Mesh" tinklelio panaudojimas....ar gal ten tokia juosta "Sequin waste" ar dar vadinasi "punchinella"...su ja įmanoma štampuoti dažais, distressinti. Šalia manęs viena pardė jais bandė atsikratyti tai didžiausias špūles pardavė už 80c....prisipirkau sočiai štampuot, ir taip panaudot kaip tu