Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

ader sveikinu su pirma vieta..man sis darbas labiausiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 16, 08:37)
ader sveikinu su pirma vieta..man sis darbas labiausiai patiko thumbup.gif

aciu sirdingai. 4u.gif
Atsakyti
Va dar iskilo klausimas doh.gif
Jei dalyvauti konkurse, ar butinai turi buti kazkas parasyta ant pacio skrebuko? Ta prasme kazkoki pavadinima tai suprantu - reiktu, bet va kazkokie zodziai, istorija aprasymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 16, 16:01)
Va dar iskilo klausimas doh.gif

Ne, nebūtina smile.gif
Atsakyti
ader sveikinu !!! Darbelis tikrai šaunus-sunku tikėti kad vienas iš pirmųjų skrebukų.

Prašymas visom konkurso dalyvėm: ateity l.l prašau, neskelbkime forumuose, skreb-galerijose ar pas pažystamus kad už mūsų darbelį balsuotų ax.gif blush2.gif
Konkursas iki šiol būdavo "tarp skrebukių" ir rankdarbius palaikančiųjų. Nesakau kad pirmos vietos darbelis nevertas pergalės...bet tokiu metodu žmonės balsuoja "aklai"...vien tik kad esa užprašyti mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...7534&st=144
Jei dalyvauti konkurse, ar butinai turi buti kazkas parasyta ant pacio skrebuko? Ta prasme kazkoki pavadinima tai suprantu - reiktu, bet va kazkokie zodziai, istorija aprasymas?

Būtina tiktai jeigu tau asmeniškai būtina mirksiukas.gif
Nėra nieko būtino: nei pavadinimo, nei aprašymo mirksiukas.gif
Scrap8 darbai ti is vis is nerealybes...

dėkui PACIOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 rugsėjo 2009 - 15:42
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 16, 15:22)

Prašymas visom konkurso dalyvėm: ateity l.l  prašau, neskelbkime forumuose, skreb-galerijose ar pas pažystamus kad už mūsų darbelį balsuotų ax.gif  blush2.gif
Konkursas iki šiol būdavo "tarp skrebukių" ir rankdarbius palaikančiųjų. Nesakau kad pirmos vietos darbelis nevertas pergalės...bet tokiu metodu žmonės balsuoja "aklai"...vien tik kad esa užprašyti  mirksiukas.gif
[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=487534&st=144]

unsure.gif manau, kad taip nesazininga schmoll.gif dar ir numeris nurodytas blink.gif
Atsakyti
na va tai per nezinojima busiu pazeidusi nerasytas taisykles. Nemaniau, kad palaikymas yra draudziamas, bent jau niekur neradau apie tai parasyta. tai turiu dabar atsiprasyti visu. Kadangi dalyvavau pirma karta ir ne del prizo, o del "sportinio" intereso, bus matyt teisingiausia perleisti laimejima labiau jo nusipelniusiai.
tikiuosi labai dabar man nugaros neskalbsit ir neatmusit noro dalyvauti ir kurti toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 16 rugsėjo 2009 - 17:41
na va tai per nezinojima busiu pazeidusi nerasytas taisykles.

na teisingai pasakei...nerašyta buvo ta taisyklė kadangi tikėjausi kad dalyvės pačios susipras kad tokiu būdu laimėti nėra sąžininga ax.gif
Asmeniškai man pačiai nelabai saldi būtų pergalė žinant kad laimėjau ne pagal talentą ar darbelio tobulumą o todėl kad užprašiau kad už mane balsuotų...tikėjau kad ir kiti tokiu įsitikinimu veikia, bet pasirodo kad klydau ax.gif .
Po CK HOF konkurso labai norėjau stoti į kito žurnalo Making Memories Masters konkursą, bet iš principo nestojau vien todėl kad publika balsuoja ir renka nugalėtoją...o toki konkursai visada tampa "populiarumo" konkursais--tų kurios labiausiai save reklamuoja internetinuose portaluose ir prašosi balsų...nepatinka man tokie konkursai tad nenoriu kad ScrapManijoj vyktų kas nors panašaus schmoll.gif
Tad taisyklė bus darašyta kad ateity nepasikartotų mirksiukas.gif ... o dėl prizo tai neatimsime, ir neišbrauksime iš mūsų skrebukių gretų.
*Čia tik draugiškas įspėjimas o ne smerkimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 16, 18:40)
na va tai per nezinojima busiu pazeidusi nerasytas taisykles. Nemaniau, kad palaikymas yra draudziamas, bent jau niekur neradau apie tai parasyta. tai turiu dabar atsiprasyti visu. Kadangi dalyvavau pirma karta ir ne del prizo, o del "sportinio" intereso, bus matyt teisingiausia perleisti laimejima labiau jo nusipelniusiai.
tikiuosi labai dabar man nugaros neskalbsit ir neatmusit noro dalyvauti ir kurti toliau.

Deja tikiuosi kitos dalyvės neįsižeidė ir norės tolimesniuose konkursuose dalyvauti g.gif
Atsakyti
aš linkusi tai pavadinti tiesiog nesusipratimu iš nežinojimo mirksiukas.gif Juk ne paslaptis, kad SM daug mamyčių prašo kažkokiose temose prabalsuoti už jų vaikų nuotraukas, už jų pačių foto ir t.t.

Tiesiog dabar bus taisyklėse įrašyta, kad taip elgtis nepageidautina 4u.gif

Man, pvz, ader darbukas patiko - taigi, ne visi jos surinkti balsai vien tik iš palaikymo komandos mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir sakyciau - nedarom problemos, bus pamoka visoms wink.gif o jei kada vel pasitaikytu, reikia irasyti i taisykles, kad tokiu atveju eliminuojasi rezultatai ir viskas rolleyes.gif

Na vakar pasidarbavau su albumeliu thumbup.gif Apklijavau pagrindu, daug maz pasimaketavau ka kur desiu. Dabar reikia padaryti nuotrauka ir uzbaigti. Atsiusiu jum dar nesuklijuota varianta iki galo ryt, kad galetumet patarti, ar gerai ir ka butu galima pakeisti 4u.gif
Islaikausavo minimalistini stiliu, na niekaip neina prideti daugiau detaliu doh.gif
Atsakyti
pritariu kitom mergytem, neverta kelt vajaus del tokio menkniekio..bet ateiciai svarbu irasyt i taisykles.. nes manau Ader is pripratimo(SM tikrai populeru prasyt kitu balso) paprase prabalsuot..
tad skrepinam toliau 4u.gif
tiesa as irgi nnauja LO esu iskepus, kas scrapping.lt nemate yra mano bloge ax.gif
Atsakyti