Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Nu kagi, nusipirkau kelis popierelius, padarysiu fotoalbuma draugei kurios mazutes krikstynas fotografavom wub.gif o tada jau pasidalinsiu pirmu darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 15, 16:46)
Nu kagi, nusipirkau kelis popierelius, padarysiu fotoalbuma draugei kurios mazutes krikstynas fotografavom wub.gif  o tada jau pasidalinsiu pirmu darbeliu mirksiukas.gif

sekmes lauksim darbelio thumbup.gif
Atsakyti
*Turime konkurso nugalėtoją first.gif reda (koks jos nikas? blush2.gif ) čia
*22 ScrapManijos Konkurso tema čia
Atsakyti
Nu gi nuostabus darbeliai wub.gif Puikus irodymas kad is visiskai paprastu, namie esamu medziagu galima padaryti TOKIOS grazius darbelius. Man patiko YAMAHA labai thumbup.gif
Papildyta:
Patarkit dar prasau, kaip albumo krastus, lenkimo vietas ir kampukus apdirbti tvarkingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 16, 07:52)
Patarkit dar prasau, kaip albumo krastus, lenkimo vietas ir kampukus apdirbti tvarkingai? g.gif

Sunku patarti, kai nežinau, kokiu principu albumiukas darytas. Šiaip galima užsukti į SM temą "Knygrišystė" arba YouTube paieškot filmukų "book binding" - tikrai rasi naudingos info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 09 16, 09:36)
Sunku patarti, kai nežinau, kokiu principu albumiukas darytas. Šiaip galima užsukti į SM temą "Knygrišystė" arba YouTube paieškot filmukų "book binding" - tikrai rasi naudingos info mirksiukas.gif

Nu bandysiu pasiieskoti ten 4u.gif O su kokiais klijais toki stangu scrap popieriu klijuot? Turiu keliu rusiu piestukinius, itariu nuotraukai priklijuot jis netiks g.gif Popieriui tiktu, bet nuotraukai? Va atrodo viskas aisku kol nepradedi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 16, 04:56)
*Turime konkurso nugalėtoją  first.gif reda (koks jos nikas? blush2.gif ) čia

oho nieko sau , negali but blush2.gif ta reda tai as blush2.gif kaip fainaaaaa. man yamaha irgi labai patiko

QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 16, 07:13)
Nu bandysiu pasiieskoti ten 4u.gif  O su kokiais klijais toki stangu scrap popieriu klijuot? Turiu keliu rusiu piestukinius, itariu nuotraukai priklijuot jis netiks g.gif  Popieriui tiktu, bet nuotraukai? Va atrodo viskas aisku kol nepradedi lotuliukas.gif

yra tokie sausi klijai nuotraukoms klijuot ant juosteles, nezinau net kaip apibudint panasiam aparaciuke kaip lipni juostele buna. man puikiai klijuoja prie bet ko.

scrapuke, ale jau nauja tema tai kaip tik mums tokios pradedancioms. bandysim sturmuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 16 rugsėjo 2009 - 09:27
Sveikos,na labai originaliai ir isradingai visos dirbat,jamaha ir man labai patiko
Scrap8 darbai ti is vis is nerealybes... thumbup.gif
Ziuriu Gadriuke irgi pradedancioji-bandancioji ir jau klausimus uzduodanti... biggrin.gif
as,kadangi irgi besiruosianti,tai Gadriukes klausimai labai vietoj-daugiau ir as suzinosiu... biggrin.gif,nes jau galvoje minciu pribrendo,bet pradeti bijau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 16, 09:21)
...
yra tokie sausi klijai nuotraukoms klijuot ant juosteles, nezinau net kaip apibudint panasiam aparaciuke kaip lipni juostele buna. man puikiai klijuoja prie bet ko.

va kaip jie daug maž atrodo mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 16, 06:56)
*Turime konkurso nugalėtoją  first.gif reda (koks jos nikas? blush2.gif ) čia

merginos šaunuolės, kurios sudalyvavo thumbup.gif tik gaila, kad gretos retėja verysad.gif g.gif niu nieko "ant žiemos" manau visos vėl sukurnės čia biggrin.gif

ech niu norisi tuo scrap'u užsiimti, a lia rankos dar kol kas neišsitiesia iki jo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus, reiks isigyti tokiu kliju 4u.gif
Konkurso tema ir man, kaip pradedanciai, labai patiko bigsmile.gif Reiks bandyti, net 2 savaites laisvo laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 09 16, 10:38)
ech niu norisi tuo scrap'u užsiimti, a lia rankos dar kol kas neišsitiesia iki jo  doh.gif  biggrin.gif
ateik cia user posted image, tuojau as tau tas rankas user posted image, dar ne tiek issitems lotuliukas.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 09 16, 11:08)
ateik cia user posted image, tuojau as tau tas rankas user posted image, dar ne tiek issitems  lotuliukas.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti