Nu kagi, nusipirkau kelis popierelius, padarysiu fotoalbuma draugei kurios mazutes krikstynas fotografavom o tada jau pasidalinsiu pirmu darbeliu
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 15, 16:46)
Nu kagi, nusipirkau kelis popierelius, padarysiu fotoalbuma draugei kurios mazutes krikstynas fotografavom o tada jau pasidalinsiu pirmu darbeliu
sekmes lauksim darbelio
Nu gi nuostabus darbeliai Puikus irodymas kad is visiskai paprastu, namie esamu medziagu galima padaryti TOKIOS grazius darbelius. Man patiko YAMAHA labai
Papildyta:
Patarkit dar prasau, kaip albumo krastus, lenkimo vietas ir kampukus apdirbti tvarkingai?
Papildyta:
Patarkit dar prasau, kaip albumo krastus, lenkimo vietas ir kampukus apdirbti tvarkingai?
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 16, 07:52)
Sunku patarti, kai nežinau, kokiu principu albumiukas darytas. Šiaip galima užsukti į SM temą "Knygrišystė" arba YouTube paieškot filmukų "book binding" - tikrai rasi naudingos info
QUOTE(justess22 @ 2009 09 16, 09:36)
Sunku patarti, kai nežinau, kokiu principu albumiukas darytas. Šiaip galima užsukti į SM temą "Knygrišystė" arba YouTube paieškot filmukų "book binding" - tikrai rasi naudingos info
Nu bandysiu pasiieskoti ten O su kokiais klijais toki stangu scrap popieriu klijuot? Turiu keliu rusiu piestukinius, itariu nuotraukai priklijuot jis netiks Popieriui tiktu, bet nuotraukai? Va atrodo viskas aisku kol nepradedi
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 16, 04:56)
oho nieko sau , negali but ta reda tai as kaip fainaaaaa. man yamaha irgi labai patiko
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 16, 07:13)
Nu bandysiu pasiieskoti ten O su kokiais klijais toki stangu scrap popieriu klijuot? Turiu keliu rusiu piestukinius, itariu nuotraukai priklijuot jis netiks Popieriui tiktu, bet nuotraukai? Va atrodo viskas aisku kol nepradedi
yra tokie sausi klijai nuotraukoms klijuot ant juosteles, nezinau net kaip apibudint panasiam aparaciuke kaip lipni juostele buna. man puikiai klijuoja prie bet ko.
scrapuke, ale jau nauja tema tai kaip tik mums tokios pradedancioms. bandysim sturmuot
Sveikos,na labai originaliai ir isradingai visos dirbat,jamaha ir man labai patiko
Scrap8 darbai ti is vis is nerealybes...
Ziuriu Gadriuke irgi pradedancioji-bandancioji ir jau klausimus uzduodanti...
as,kadangi irgi besiruosianti,tai Gadriukes klausimai labai vietoj-daugiau ir as suzinosiu... ,nes jau galvoje minciu pribrendo,bet pradeti bijau...
Scrap8 darbai ti is vis is nerealybes...
Ziuriu Gadriuke irgi pradedancioji-bandancioji ir jau klausimus uzduodanti...
as,kadangi irgi besiruosianti,tai Gadriukes klausimai labai vietoj-daugiau ir as suzinosiu... ,nes jau galvoje minciu pribrendo,bet pradeti bijau...
QUOTE(ader @ 2009 09 16, 09:21)
...
yra tokie sausi klijai nuotraukoms klijuot ant juosteles, nezinau net kaip apibudint panasiam aparaciuke kaip lipni juostele buna. man puikiai klijuoja prie bet ko.
va kaip jie daug maž atrodo
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 16, 06:56)
merginos šaunuolės, kurios sudalyvavo tik gaila, kad gretos retėja niu nieko "ant žiemos" manau visos vėl sukurnės čia
ech niu norisi tuo scrap'u užsiimti, a lia rankos dar kol kas neišsitiesia iki jo
Dekui uz patarimus, reiks isigyti tokiu kliju
Konkurso tema ir man, kaip pradedanciai, labai patiko Reiks bandyti, net 2 savaites laisvo laiko
Konkurso tema ir man, kaip pradedanciai, labai patiko Reiks bandyti, net 2 savaites laisvo laiko
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 09 16, 11:08)