Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 13, 12:36)
gavau tik tekstą...neprisegei darbelio foto wink.gif

ups. blush2.gif
Atsakyti
Šį rytą tikriausiai negyvai krisiu: įkeliau CK HOF konkursinių visą priduotą portfolijo netgi 3-juose saituose, dviem kalbom...ech...laiko mažėja, o aš sau vis daugiau darbų užsikraunu doh.gif
(iš anksto atsiprašau už klaidas blush2.gif ax.gif )
čia ScrapManijoj
Atsakyti
Scrapuke, tavo darbai nerealūs wub.gif Likau sužavėta. wub.gif Dėkoju, kad pasidalinai su mumis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 14, 09:01)
Šį rytą tikriausiai negyvai krisiu: įkeliau CK HOF konkursinių visą priduotą portfolijo netgi 3-juose saituose, dviem kalbom...ech...laiko mažėja, o aš sau vis daugiau darbų užsikraunu doh.gif
(iš anksto atsiprašau už klaidas  blush2.gif  ax.gif )
čia ScrapManijoj

Daugiau nieko šiandien neveikiu tik analizuoju tavuosius darbelius. Man tokie darbai su prasme labiausiai patinka. Paskutiniu metu darau tik grožinius darbelius be prasmės, tačiau tokiems jaučiu didžiulę silpnybę.
Atsakyti
scrapuke wub.gif jau kelinta kart ziuriu ir dar ziuresiu biggrin.gif na ir uzsaldinai tu mums ryta mmmmmmm wub.gif
Atsakyti
scrapuke, tu pavarai thumbup.gif aciu
Atsakyti
vau, prisiziurejau meno bigsmile.gif nu laaaaaaaaaaaabai grazu.
Atsakyti
O man tie pakabukai wub.gif wub.gif wub.gif Scrap, esi kruopštumo, kūrybiškumo ir orginalumo įsikūnijimas mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo darbai nerealūs wub.gif Likau sužavėta. wub.gif Dėkoju, kad pasidalinai su mumis 4u.gif

Ačiū Asta:4u: wub.gif

Daugiau nieko šiandien neveikiu tik analizuoju tavuosius darbelius. Man tokie darbai su prasme labiausiai patinka. Paskutiniu metu darau tik grožinius darbelius be prasmės, tačiau tokiems jaučiu didžiulę silpnybę.

dėkui kristi 4u.gif ...man grožiniai darbeliai, be gilesnės prasmės, lengviausiai darosi irgi mirksiukas.gif ...bet kartais to ir reikia: ar esi nuvargus, ar nėra jokių kūrybinių minčių, smagu paskrebinti apie nieko nerimto.
Bet...Asmeniškai nenoriu kad dekoratyvinių darbų būtų daugiau negu tų su išsamiais aprašymais ir temom kurias bandau "giliau nustumti". Kada sutvarkiau albumus, prie 4 skrebų dadėjau atspausdintą lapą teksto blogoj LO pusėj taip kad žiūrint į LO matytūsi kyšojantis užrašas "traukti" lapo kraštas. Labai stengiuosi kad jeigu nelieka vietos (ar nenoriu viešinti) aprašymo ant pačio LO, kad istorija liktų papasakota.
scrapuke wub.gif jau kelinta kart ziuriu ir dar ziuresiu biggrin.gif na ir uzsaldinai tu mums ryta mmmmmmm wub.gif

thumbup.gif cool.gif kad rytas buvo saldesnis...ačiū ....(o kur tavo skrebai g.gif ?...man iki šiol nesitiki kad taip sulėtėjai verysad.gif
scrapuke, tu pavarai thumbup.gif aciu

ačiū Josephin smile.gif
vau, prisiziurejau meno bigsmile.gif nu laaaaaaaaaaaabai grazu.

ačiūkas 4u.gif
O man tie pakabukai wub.gif wub.gif wub.gif Scrap, esi kruopštumo, kūrybiškumo ir orginalumo įsikūnijimas mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

paraudavau nuo tokių liaupsių blush2.gif smile.gif
ačiū visom už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

***Nepamirškite savo pareigos: Balsuojame ir konkursinį renkame neužilgo

Atsakyti
Balsuojam
Atsakyti
prabalsavau pioneer.gif

scrapuke, geda peleda man, net pasiteisinimo jokio neturiu.. ner noro ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 15, 08:44)
prabalsavau  pioneer.gif

scrapuke, geda peleda man, net pasiteisinimo jokio neturiu.. ner noro ir tiek  unsure.gif

gal pabandyk ką nors liftinti? arba shopping terapija įkvėps?...man visad kada nusiperku naujų priemonių norisi ką nors su jom sumeistrauti....arba naujų nuotraukų pafotkink ar atspausdink...o gal ir gerai tokia pertrauka- naujų idėju kaupiesi. Man kai tokie laikotarpiai užplaukia tai arba skaitau daug arba juvelyriką gaminu, bet noras skrebui niekad nedingsta wink.gif
Atsakyti