Scrapuke, tavo darbai nerealūs wub.gif Likau sužavėta. wub.gif Dėkoju, kad pasidalinai su mumis 4u.gif
Ačiū Asta:4u:
Daugiau nieko šiandien neveikiu tik analizuoju tavuosius darbelius. Man tokie darbai su prasme labiausiai patinka. Paskutiniu metu darau tik grožinius darbelius be prasmės, tačiau tokiems jaučiu didžiulę silpnybę.
dėkui kristi
...man grožiniai darbeliai, be gilesnės prasmės, lengviausiai darosi irgi
...bet kartais to ir reikia: ar esi nuvargus, ar nėra jokių kūrybinių minčių, smagu paskrebinti apie nieko nerimto.
Bet...Asmeniškai nenoriu kad dekoratyvinių darbų būtų daugiau negu tų su išsamiais aprašymais ir temom kurias bandau "giliau nustumti". Kada sutvarkiau albumus, prie 4 skrebų dadėjau atspausdintą lapą teksto blogoj LO pusėj taip kad žiūrint į LO matytūsi kyšojantis užrašas "traukti" lapo kraštas. Labai stengiuosi kad jeigu nelieka vietos (ar nenoriu viešinti) aprašymo ant pačio LO, kad istorija liktų papasakota.
scrapuke wub.gif jau kelinta kart ziuriu ir dar ziuresiu biggrin.gif na ir uzsaldinai tu mums ryta mmmmmmm wub.gif
kad rytas buvo saldesnis...ačiū ....(o kur tavo skrebai
?...man iki šiol nesitiki kad taip sulėtėjai
scrapuke, tu pavarai thumbup.gif aciu
ačiū Josephin
vau, prisiziurejau meno bigsmile.gif nu laaaaaaaaaaaabai grazu.
ačiūkas
O man tie pakabukai wub.gif wub.gif wub.gif Scrap, esi kruopštumo, kūrybiškumo ir orginalumo įsikūnijimas mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
paraudavau nuo tokių liaupsių
ačiū visom už gražius žodžius
***Nepamirškite savo pareigos: Balsuojame ir konkursinį renkame neužilgo