Sveikos,pradejau teoriskai sviestis...galva visai susisuko,kiek visko daug ir kiek
daug reikia tureti daikteliu ir kiek reikia daug tureti smegeninej,norint
sukurti grazu daikta...Vaziuosiu pirmadieni pirkti popieriuku,kaip tik ant nosies keleta rimtu progu,bus kur pasireiksti...
sekmes Pacios apsipirkime. as siandien irgi papildziau atsargas popieriukais. radau tiimari parduotuvej nebrangiu ir labai fainu dalykeliu. dezutej 40 vnt ivairiu dekoraciju scrap ir dar raides. vat ju dar neapziurejau, bet sivakar darysiu konkursini pirmai rugsejo, tai tikiuosi panaudot.
va klausimeli turiu. Nusipirkau pabandymui kelis tubikus akriliniu dazu. ka su jais darot dazniausiai, uzrasus rasot, ar paisot ornamentus kokius. jie pakankamai tirsti, tikiuosi tiks man raidem parasyt.
va klausimeli turiu. Nusipirkau pabandymui kelis tubikus akriliniu dazu. ka su jais darot dazniausiai, uzrasus rasot, ar paisot ornamentus kokius. jie pakankamai tirsti, tikiuosi tiks man raidem parasyt.
QUOTE(ader @ 2009 09 12, 18:14)
Nusipirkau pabandymui kelis tubikus akriliniu dazu. ka su jais darot dazniausiai, uzrasus rasot, ar paisot ornamentus kokius. jie pakankamai tirsti, tikiuosi tiks man raidem parasyt.
Aš pati dar nebandžiau, bet žinau, jog ir ornamentus gali paišyti, ir foną pateplioti, ir raides užrašyti, ir (spėju dažniausiai) štampukams padažyti, kol neturi spec dažų O šiaip... Manau, skrebe ką tik sugalvoji, tą ir gali daryti, taip tik darbeliai bus įdomesni ir įvairesni. O žiūrėk, gal ir kokią naują techniką atrasi Kai išbandysi, parodyk savo bandymus
QUOTE(ader @ 2009 09 12, 18:14)
Aš tai naudoju akrilinius popieriaus sendinimui
kristi papasakok trumpai kaip ta darai. su kempinele ar dar kaip kitaip sendini.
QUOTE(ader @ 2009 09 12, 16:14)
sekmes Pacios apsipirkime. as siandien irgi papildziau atsargas popieriukais. radau tiimari parduotuvej nebrangiu ir labai fainu dalykeliu. dezutej 40 vnt ivairiu dekoraciju scrap ir dar raides. vat ju dar neapziurejau, bet sivakar darysiu konkursini pirmai rugsejo, tai tikiuosi panaudot.
akriliniai liux dazai..jie vandens pagrindu bet kitaip nei vandeniniai ar guazas isdziuve nepabala, ta prasme nepatampa matiniai..
juos taip pat galima skiest vandeniu ir naudot kaip tik sirdele geidzia..
as taip pat naudoju sendinimui(jei grubiai tai tik su temtuku prabriaukiu krasta, gali naudot ir kempinele ka tik nori, pabandyk ir pamatysi efekta ), galima kartonines detales nudazyt norima spalva arba raides..taip pat zinoma tiesiog papeizot fona..zodziu laisve visiska
Jau peržiūrėjau. Žiauriai patiko. Linutuk ačių už tokią puikią pamokėlę
liuks ideja su tais stampukais, kazkur neto platybese buvau radusi dar visokiu variantu kaip pagaminti is gumos, tik ten jau reik but pjaustymo meistru.
Linutuk, tu pavarai aciu uz pamokele..
scrap8, issiunciau darbeli konkursui. Kai pirma syki tai nezinau parasiau ten si bei ta. Jei yra kokiu netikslumu prasau atleisti, o jei imanoma ka pataisyti tai informuok. aciu.
QUOTE(ader @ 2009 09 13, 07:24)
scrap8, issiunciau darbeli konkursui. Kai pirma syki tai nezinau parasiau ten si bei ta. Jei yra kokiu netikslumu prasau atleisti, o jei imanoma ka pataisyti tai informuok. aciu.
gavau tik tekstą...neprisegei darbelio foto