Aciu mergaites uz patarimus,reikes vis delto paciai ieskoti atsakymu,na pradesiu
ir tikiuosi su Jusu pagalba,ka nors iskursime.
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 11, 10:25)
Aciu mergaites uz patarimus,reikes vis delto paciai ieskoti atsakymu,na pradesiu
sveika prisijungus.. manau, kad neverta i tuos kursus eit.. dar neaisku ar jie ko verti, greiciausiai pinigu svaistymas.. galu gale vistiek tex paciai viska atrasti
tad pradek nuo pasiskaitymu kas tas scrapas ir nuo perziurinejimo kitu darbu ir bandymo suprast kaip padaryta mes visos nuo to pradejom.. o kaip zinai maskva ne iskart statesi..tad kantrybes ir sekmes kuryboj..o mes visos mielai padesim ir patarsim
Na senokai jau cia rodziausi, todel kvieciu pasiziureti savo naujausia darbeli - mini albuma - Obuoliu valgymo metas
daugiau ziureti parase
daugiau ziureti parase
5 obuoliukai-balai už mini albumą
Agneja,nu kaip grazu ir kaip idomu... tiesiog visa istorija
Vis delto idomus tas skriabas...
Vis delto idomus tas skriabas...
QUOTE(Agneja @ 2009 09 11, 19:05)
Na senokai jau cia rodziausi, todel kvieciu pasiziureti savo naujausia darbeli - mini albuma - Obuoliu valgymo metas
Gražu! Ir man dar labai patiko pavadinimas..
QUOTE(Agneja @ 2009 09 11, 17:05)
daugiau ziureti parase
daugiau ziureti parase
nerealus likau suzaveta
QUOTE(Agneja @ 2009 09 11, 19:05)
daugiau ziureti parase
daugiau ziureti parase
Labai grazu
Tikiuosi tai neuzkreciama Bet jauciu pradesiu dairytis kas tiktu darbeliams daryt
Tikiuosi tai neuzkreciama Bet jauciu pradesiu dairytis kas tiktu darbeliams daryt
jeigu jau pradedi dairytis kas tiks ir kokią šiukšlytę gali panaudoti skrebui tada jau pirmi simptomai šio viruso...nelabai pasiseks pasveikti
QUOTE(Medulis @ 2009 09 11, 21:18)
Labai grazu
man atrodo kad tamsta jau uzsikrete
prasom apsilankyt cia
Agnėja ir man labai patiko tavo darbelis
Aciu mergaites