Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Sveikutes, niekaip dar neprisiruosiu skrepbukui blush2.gif Na bet pazadu pazadu, kadanors tikrai prieis rankos. Nors ir nemazai medziagu turiu, bet jauciu trukuma, praktiskai rastuotu spalvotu popieteliu neturiu g.gif Na bet manau ir to ka turiu tikrai kazka isspausiu, tik ideja dar negime temai g.gif
Siam kartui pasirodau su paskutiniais darbeliais atviruciu tema;)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Fainuolės atvirutės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 rugsėjo 2009 - 10:13
tikrai smagios atvirutes, ta zalia su yreminta gelyte labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 09 10, 11:22)
tikrai smagios atvirutes, ta zalia su yreminta gelyte labai  wub.gif

Dekui 4u.gif Turejau vakar kurybiniu kanciu, kol visas spalvas suderinau is to ka turiu doh.gif Tai skrapui uz tat ir neprisiruosiu, kad man jie grazus kai yra daug netaliu, spalvu ir pan, bet tuo paciu viskas labai suderinta, kad net neatrodo nei per daug nei per mazai, nei perkrauta. O toks rezultatas per daug laiko reikalauja ax.gif
Atsakyti
[/QUOTE] O toks rezultatas per daug laiko reikalauja [QUOTE]
aš kaip skrebinu man laikas neegzistuoja smile.gif
man antra atvirutė labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,noreciau paklausti kur Vilniuje galima rasti gerus skrebo kursus,labai jau
grazus jusu darbeliai,o as nesu net bandziusi,jau laikas pradeti... biggrin.gif Aciu uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 10, 19:26)
Sveikos,noreciau paklausti kur Vilniuje galima rasti gerus skrebo kursus,labai jau
grazus jusu darbeliai,o as nesu net bandziusi,jau laikas pradeti... biggrin.gif  Aciu uz patarimus.

O ko Tau is kursu reikia? Juk cia SM patys geriausi kursai. skaitai,klausi, bandai, darai ir gaunasi.Nebent nori kazka sudetingesnio bandyti, ar priemoniu visiskai neturi ir nori kazka pasidaryti g.gif
Atsakyti
ir berniukam tinka gėlės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 10, 23:37)

susilydziau wub.gif be proto grazu wub.gif
Atsakyti
Nesu niekad net arti stivejusi prie sito reikalo,nezinau nei koks popierius,nei darbo principai,o tiek skaityti irgi nera laiko.Mano nuomone,nueini i kursus,pastato tave i vezes ir tuomes jau gali arti... biggrin.gif
Atsakyti
pacios,
as irgi cia zalia naujoke. radau kursus sv. mykolo gatvej, bet telefonu neatsiliepe, i email neatsake, tai ka as zinau, likau nesupratus.
o pradejau tai pirmiausia nuo SM lobyno. cia tiek daug informacijos, pavyzdziu ir patirciu. nepatingek paskaityk nereiks jokiu kursu. Merginos saunuoles, pataria jei kas neaisku. as jau per trumpa laika apsikroviau popieriukais, tik va su raidem vargstu, bet iveiksim ir sita kaip nors. yra parduotuvese prekiu scrapbookingui, jei turi laisvo laiko paciupinek viska is eiles, pabandyk isivaizduot kur ka sudesi ir pirmyn. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 11, 08:29)
Nesu niekad net arti stivejusi prie sito reikalo,nezinau nei koks popierius,nei darbo principai,o tiek skaityti irgi nera laiko.Mano nuomone,nueini i kursus,pastato tave i vezes ir tuomes jau gali arti... biggrin.gif

O aš siūlyčiau pasiskaityti jei ne SM temas (kurių tikrai jau daug), bet bent jau pradžiai pasiskaityt www.scrapmanija.com blog'ą. Ten tikrai labai daug susistemintos info, yra visi paaiškinimai apie popierius, apie įvairius dažus, įrankius ir t.t. Tiesiog skaityt nuo pirmo įrašo ir daug kas paaiškės. O dėl kursų...nežinau, nebuvau juose, gal ten ir gausi kokios nors info, bet kiek jau ten gali sužinoti per kokias 3-4 val. g.gif
Atsakyti