Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(ader @ 2009 09 08, 22:01)
na ikvepimas pagavo, tai ikeliu darbeli apie pirmokeli

ader, aš manau, kad su kiekvienu darbeliu tobulėji. jei pirmajam dar elementai šiek tiek skraidė, tai paskutiniajame jau viską apjungei! bigsmile.gif thumbup.gif Bravo. O kad man taip lengvai darbeliai dėliotųsi.... doh.gif
Atsakyti
Na dar pasirodysiu su vienu riužavuku lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Spec akučių neturėjau tai siuvinėjau paprastais karoliukais ir žilka biggrin.gif
Atsakyti
KRISTI nestumas veikia thumbup.gif . Darbas po darbo, tobula. O nebandei sito LO (tos serveteles) deti ant tamsesnio pagrindo? Mano akim taip norisi ax.gif
Atsakyti
Kristi, man rodos, jei svelniai patepliotum krasciukus tai dar geriau ziuretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu sirdingai uz komplimentus. zinoma mokaisi ir tobuleji. butu tik paroj daugiau valandu biggrin.gif man jusu visu darbai tobuli atrodo, gaima gi butu paimt ir nukopijuot, bet .... negrazu gi kazkaip.

scrap, i konkursa paruosiu kita darbeli, minciu yra, tik reikia dar pafotkint detales ir nuotraukas pasidaryt, nes printeris mano bjauriai spalvas iskreipia. iki kada reik issiust iki 15 dienos?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 09 09, 10:10)
KRISTI nestumas veikia  thumbup.gif . Darbas po darbo, tobula. O nebandei sito LO (tos serveteles) deti ant tamsesnio pagrindo? Mano akim taip norisi  ax.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 09 09, 10:12)
Kristi, man rodos, jei svelniai patepliotum krasciukus tai dar geriau ziuretusi  mirksiukas.gif

Ot puiki mintis. Reikėtų tamsinti didyjį lapą, nes viskas gavosi per daug šviesu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 09, 09:47)

Kaip aš noriu tokių a la servetėlių... Visur matydavau, o kai reik - ir nebematau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 09 09, 09:53)
Kaip aš noriu tokių a la servetėlių... Visur matydavau, o kai reik - ir nebematau  doh.gif

timarri yra pirkti (Panoramoj) 4u.gif ir baltu ir raudonu kazkada maciau
Atsakyti
Kiek puikių darbelių pasirodė per kelias dienas thumbup.gif
Rudeniop grįžta įkvėpimas bigsmile.gif
Prisidedu prie pagyrimų ir dažniau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 09, 09:19)
man jusu visu darbai tobuli atrodo, gaima gi butu paimt ir nukopijuot, bet .... negrazu gi kazkaip.

Kartais merginos ir pačios kopijuoja patikusius darbelius (dar vadina liftinimu) biggrin.gif Tai tikrai nėra blogai - juk dažniausiai pasiskolinama kompozicija ar koks nors techninis sprendimas, bet darbelis finale gaunasi visiškai skirtingas nuo originalo. Jei darai liftą, tai smagu būna, jei kartu įdedi ir originalų darbelį, nuo kurio kopijavai - taip išvengiama nemalonumų dėl kopijavimo ir pan mirksiukas.gif O šiaip manau, kad dauguma merginų džiaugiasi, jei jų darbelis įkvėpė kažką pagaminti savo skrebuką 4u.gif

Jei labai nedrąsu imti kaip pavyzdį realius darbelius, tuomet gali pasinaudoti "paruoštukais", vadinamais page maps (yra nuoroda pirmoje šios temos žinutėje) mirksiukas.gif

Beje, tavo darbeliai tikrai labai sparčiai tobulėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 rugsėjo 2009 - 12:42
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 09, 07:47)

Spec akučių neturėjau tai siuvinėjau paprastais karoliukais ir žilka biggrin.gif

nerealus ruzaviukas thumbup.gif o del perliuku tai likau apakus..eilini kart isitikini kad spec prekiu nebutina, galima apeit kai nori thumbup.gif
labai grazu wub.gif
Papildyta:
Pritariu Justes, nera nieko blogo liftinime..net labai geras dalyas pradedanciam..tai lyg konturau, remai..padeda nenuklysti nuo kelio.. as pati kartais liftinu o kartais tik prisigaudau ideju..patikekit turiu nezmonisko dydzio folderi su uzrasu SB lotuliukas.gif pastoviai semiuosi ideju..tiesa dar ne karto man nesigavo 100% liftinti..dazniausiai pradedu o paskui gaunasi jau mano darbas, neissilaikau remuose lotuliukas.gif
o siaip jei kas liftintu mano darb..man butu tik garbe ax.gif
Atsakyti
kristi13: saldžiai mergaitiškas thumbup.gif ...Kamilė jau tokia didelė šioj foto bigsmile.gif
ader: aš liftinu karts nuo karto, netgi parašau žinutę originalo autorei jei žinau jos niką...visados reakcija būna "kokia man garbė, kad Jum taip patiko mano darbelis" bigsmile.gif
kaip jau buvo pasakyta, liftinti padeda peršokti tą barjerą kuris tarp menininkų vadinamasis "Baltos kanvos sindromas"--žiūri į tuščią lapą ir kompleksuoji kad nžn nuo ko pradėti, sugadinsi, nieko verto nesukūrsi ir t.t. Patariama pradėti nuo pirmo brūkšniuko, papeckioti netiksliai, arba skrebe- priklijuoti pirmą skiautelę raštuoto popieriaus...vėliau jei netinka ant viršaus gali perdažyti, užklijuoti ar nuimti, bet esmė kad pradėti kad peršokti tą kompleksą...tokie kaip page maps arba liftinimas nuo kitų darbų padeda pradėti, o vėliau pamatysi kad visvien rėmuose neliksi - savų idėjų ir detalių dadėsi mirksiukas.gif
Atsakyti