Ader daugelį detalių galima nusipirkti siuvimo reikmenų parduotuvės o neblogų gėlyčių galima gauti dirbtinių gėlių parduotuvėlėse. Gėlytes dažniausiai perku Kauno bazėse.
Beja dar yra lietuviškų internetinių parduotuvių. Šiuo metu neblogas akcijas štampukams ir rašalams siūlo WWW.dekovita.lt
gelyciu ir drugeliu siandien radau gariunuose. aciu uz nuoroda kristi. man kaip tik truksta stampuku.
QUOTE(ader @ 2009 09 08, 13:36)
dar vienas darbelis jusu teismui. uzrasas man nelabai patinka, ilgai su juo kankinausi, bet taip nieko tinkamo ir neisspaudziau. kazkaip su raidem man sunku.
p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
neblogas darbelis..labai grazios nuotraukytes, pritariu scrapukei bet jei nori nuosirdzios nuomones..manau, ka biski sausokas..nuotraukytes be remelio cia atrodo kazkaip tusciai..norisi remelio..galima butu pasendint krastelius, kad issiskirtu..
mazas patarimukas naudojant stampukus..nespausk stipriai, nes issilieja i nereikia stipriai imirkint i raala..as visada stampuka ne pati mirkau, bet rasalo pagalvele patapsnoju per stampuka
pavadinima galejai sudet ant vieno kartonelio arba bent abu zodzius sampuot ant kartonelio..nes vienas turi pagrinda..o kitas belekur nustampintas
tik nepriimk blogai..cia ne kritika ir nepiktybiska..tk mazuciai mano pastebejimai ir patarimai
labai patiko ideja iskirpti zyrafiuka is medziagytes
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 08, 14:43)
Kažkada lauramama įdėjo šį darbelį pagal kurį kūrė savajį. Labai jis man patiko ir sugalvojau pagl šį darbelį savo pasidaryti
Vis neišeinu iš riužavos spalvikės Daugelis detalių paimta iš didžiojo Scrapukės siuntinuko
nu nerealus darbukas viskas taip dera..labai patinka..jau ir mane vylioja nuliftint
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 08, 15:25)
Ader daugelį detalių galima nusipirkti siuvimo reikmenų parduotuvės o neblogų gėlyčių galima gauti dirbtinių gėlių parduotuvėlėse. Gėlytes dažniausiai perku Kauno bazėse.
Beja dar yra lietuviškų internetinių parduotuvių. Šiuo metu neblogas akcijas štampukams ir rašalams siūlo WWW.dekovita.lt
pritariu Kristi..tikrai labai daug galima panaudoti is siuvimo parduotuviu..kaikurios sagos tokios grazios kaip zuikiukai ar zvaigzdutes, kad galima apacioj esanti issikisima siulam vert nulaust su replem ir tiesiog klijuot ant LO gelytem ir as pasirupinau LT(ten pigiau) bei juostelem ir nerinukais nors priejima prie scrapo reikmenu turiu puiku tiesa, maciau kad scrapping.lt pastoviai kasnors kanors parduoda turguj..arba daro bendrus uzsakymus
josephin aciu uz nuomone ir patarimus, ju man labai reikia. del to uzraso tai sakiau kad pati nesu patenkinta, bet niekaip jis man negime tinkamai ir taip deliojau ir kitaip. rodos netelpa ant vieno lapuko, o norejosi kazkaip idomiai. reikia man kiba kokiu raidziu is zurnalu prisikarpyt kad galima butu idomiai uzrasyt.
o kaip pasendinti nuotrauka? ka su ja daryt, patrin svitriuku ar pamirkyt kame?
Kristi, paziurejus taip ir norisi liftinti, puikiai padirbejai as baltai pavydziu jums visoms siuvamosios, man taip grazu tie pasiuvimai
P.S. Lawrute gavau peiliuku jei dar ir kitos norit rasykit i AZ, kol kas turiu 4
QUOTE(ader @ 2009 09 08, 16:10)
josephin aciu uz nuomone ir patarimus, ju man labai reikia. del to uzraso tai sakiau kad pati nesu patenkinta, bet niekaip jis man negime tinkamai ir taip deliojau ir kitaip. rodos netelpa ant vieno lapuko, o norejosi kazkaip idomiai. reikia man kiba kokiu raidziu is zurnalu prisikarpyt kad galima butu idomiai uzrasyt.
as tamsius popierius sendinu su svitriniu popieriu patrindama..(na pas mane dauguma kartonu turi vadinama balta sherdi), o sviesesnius su tamsiu stampams skirtu rasaliuko paduku apibraukiu aplink..paziurek i mano darbukus kaikurie net labai grubiai pasendinti, nes man taip patinka..gali dar naudoti mazyte kempinele(prie makiazo reikmenu buna) arba vatos gabaliuka tada sendinimas buna svelnus..
siaip nebutina naudot tik juoda ar ruda rasala..kartais norisi tik isskirti tarkim raides iskirptas tai gali panaudot koordinuota spalva
tikiuosi nors kiek naudinga info
aciu uz patarimus
Miglota - tikrai grazus darbelis aciu (del peiliuku) labai smagu kad taip rupiniesi
kristi - super liftinukas
ader - smagi pradzia
kristi - super liftinukas
ader - smagi pradzia
ader: LT nemažai yra skrebo parduotuvių; yra ScrapManijoj viršutiniam puslapy sąrašas "SB parduotuvės LT"... čia paspausk
o šiaip...neįsikalk į galvą kad tobuli skrebai pasiekiami tiktai spec SB prekėm; Gali nusipirkti dirbtinų gėlių, sagučių, juostelių, medžiagos skiautelių vietoj popieriaus...pati netgi gali pasidaryti raštuotą popierių naudojant akrilinius dažus ar akvarelę ant akvarelės popieriaus ,... formas, kaip pavyz. Kristi13 paukščiuką juk gali internete rasti formų/clipart, apvedžioti ir išsikirpti iš kartono, nudažyti formą akriliniais dažais...aišku lengviau kaip viskas paruošta iš anksto ir belieka tik prilipdyti, bet įmanoma viską pačiai pasigaminti
Pavyz. mūsų LINUTUKAS dažnai mus nustebina savo "kažkas iš nieko" darbais
o šiaip...neįsikalk į galvą kad tobuli skrebai pasiekiami tiktai spec SB prekėm; Gali nusipirkti dirbtinų gėlių, sagučių, juostelių, medžiagos skiautelių vietoj popieriaus...pati netgi gali pasidaryti raštuotą popierių naudojant akrilinius dažus ar akvarelę ant akvarelės popieriaus ,... formas, kaip pavyz. Kristi13 paukščiuką juk gali internete rasti formų/clipart, apvedžioti ir išsikirpti iš kartono, nudažyti formą akriliniais dažais...aišku lengviau kaip viskas paruošta iš anksto ir belieka tik prilipdyti, bet įmanoma viską pačiai pasigaminti
Pavyz. mūsų LINUTUKAS dažnai mus nustebina savo "kažkas iš nieko" darbais
aciu visoms uz paskatinimus ir patarimus . nesu meninke, tai kartais sunku padailinti darbeli taip kaip isivaizduoju, nevaldau rankos todel norisi kokio pusfabrikacio .
na ikvepimas pagavo, tai ikeliu darbeli apie pirmokeli
velgi skanuotas, nes fotikas per daug protingas ilgai nustatinet reikia
ader: reikėjo palaukti truputėlį ir priduoti ScrapManijos konkursui--dabar tema kaip tik "mokykla"...va čia
Dėl rankų valdymo tai suvaldysi tada kada užtektinai priskrebinsi, sugadinsi, išmoksi iš klaidų...iš pirmo karto niekas tobulai neskrebina
Man labai patinka kada naudojama autentiški elementai skrebuose- t.y. pas tave sūnaus raštas, alfabetas, ar piešinys...tokiu būdu ne tik nuotraukoj vaiko išvaizda užfiksuojama, bet taip pat akademijos pasiekimai, sugebėjimai,...bravo
Dėl rankų valdymo tai suvaldysi tada kada užtektinai priskrebinsi, sugadinsi, išmoksi iš klaidų...iš pirmo karto niekas tobulai neskrebina
Man labai patinka kada naudojama autentiški elementai skrebuose- t.y. pas tave sūnaus raštas, alfabetas, ar piešinys...tokiu būdu ne tik nuotraukoj vaiko išvaizda užfiksuojama, bet taip pat akademijos pasiekimai, sugebėjimai,...bravo
QUOTE(ader @ 2009 09 08, 20:01)
aciu visoms uz paskatinimus ir patarimus . nesu meninke, tai kartais sunku padailinti darbeli taip kaip isivaizduoju, nevaldau rankos todel norisi kokio pusfabrikacio .
kox fainas LO..labai fain kad pridejai vaiko rasytu raidziu..labai autentiskai gavosi..man ;abai patiko..ir po nuotraukom padejai popieriaus remeliams..liux.. jei tokiais tempais darbuosies greit tapsi profe