Miglota: labai patiko šis...labai tinka tas popierius su monstriukais/robotais (man davė idėją būsimam LO, bet neturiu tokio popieriaus tai sugalvojau tokias detales pati nusipiešti pagal šį popierių
....bet pala...lygtai dar vieno nerodai
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 15:49)
Miglota: labai patiko šis...labai tinka tas popierius su monstriukais/robotais (man davė idėją būsimam LO, bet neturiu tokio popieriaus tai sugalvojau tokias detales pati nusipiešti pagal šį popierių
smagu, kad kyla minciu reiskia ne toks jau ir blogas tas mano darbas
issniukstinejai visus mano brokus
QUOTE(Miglota @ 2009 09 07, 15:57)
smagu, kad kyla minciu reiskia ne toks jau ir blogas tas mano darbas
kox fainuolis..labai patinka tie veltinio zuviukai ir dapaisyti burbuliukai
ale, kaip nusišneki...viskas tvarkoj...spalvų derinys man labai l.l ir nuotraukos viską puikiai papasakoja ...dažniau pakept LO'liukų
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 17:25)
ale, kaip nusišneki...viskas tvarkoj...spalvų derinys man labai l.l ir nuotraukos viską puikiai papasakoja ...dažniau pakept LO'liukų
aciu
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 18:25)
labai pritariu tam kas auksciau parasyta , saunus darbeliai, o kiek ilgai laikei paslepus (nors as tai maciau ale kas uzdraus truputi paburbeti )
dar vienas darbelis jusu teismui. uzrasas man nelabai patinka, ilgai su juo kankinausi, bet taip nieko tinkamo ir neisspaudziau. kazkaip su raidem man sunku.
p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
ader l. patiko tas žirafukas...galbūt iš mažės aprangos iškirptas ir prisiūtas?
Susileidau dėl nuotraukų...ypač labai faina kad fotkini ne tik mažės profilį, bet mažesnes daleles kaip ta kojytė išlindus pro kaldrytę, pėdutes, ar rankytes....tokias detales kurias į daug kas nekreipia dėmesio...bet būtent tokios detalės parodo kūdikio delikatnumą ir mažumą
Susileidau dėl nuotraukų...ypač labai faina kad fotkini ne tik mažės profilį, bet mažesnes daleles kaip ta kojytė išlindus pro kaldrytę, pėdutes, ar rankytes....tokias detales kurias į daug kas nekreipia dėmesio...bet būtent tokios detalės parodo kūdikio delikatnumą ir mažumą
zirafyte ta is pataleliu iskirpta, liko gabaliukas medziagos. o tie uzraseliai priklijuoti ant pagalveliu, tai realiai yra atsikise nuo pagrindinio fono.
Kažkada lauramama įdėjo šį darbelį pagal kurį kūrė savajį. Labai jis man patiko ir sugalvojau pagl šį darbelį savo pasidaryti
Vis neišeinu iš riužavos spalvikės Daugelis detalių paimta iš didžiojo Scrapukės siuntinuko
kristi13: norejau sakyti kad atpazystu daugel detaliu, bet pati matau issidavei
Viskas cia taip dera ir tikrai tas dizainas toks kad nuostabiai gaunasi...pati gal nors pabandysiu atkartoti si vakara.
super skrebukas
Viskas cia taip dera ir tikrai tas dizainas toks kad nuostabiai gaunasi...pati gal nors pabandysiu atkartoti si vakara.
super skrebukas
na kadangi man gyvenimas dabar irgi rozinis, tai labai patiko mintis, paprasta ir grazu. bet va as susiduriu su problema, labai truksta kokiu detaliu graziu, jau kazkada klausiau, bet pasikartosiu, gal jus darot bendrus kokius uzsakymus is internetiniu parduotuviu, noreciau prisijungti.