Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Miglota: labai patiko šis...labai tinka tas popierius su monstriukais/robotais (man davė idėją būsimam LO, bet neturiu tokio popieriaus tai sugalvojau tokias detales pati nusipiešti pagal šį popierių 4u.gif
....bet pala...lygtai dar vieno nerodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 15:49)
Miglota: labai patiko šis...labai tinka tas popierius su monstriukais/robotais (man davė idėją būsimam LO, bet neturiu tokio popieriaus tai sugalvojau tokias detales pati nusipiešti pagal šį popierių 4u.gif
....bet pala...lygtai dar vieno nerodai  mirksiukas.gif

smagu, kad kyla minciu thumbup.gif reiskia ne toks jau ir blogas tas mano darbas biggrin.gif

issniukstinejai visus mano brokus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 09 07, 15:57)
smagu, kad kyla minciu  thumbup.gif reiskia ne toks jau ir blogas tas mano darbas  biggrin.gif

issniukstinejai visus mano brokus  blush2.gif

kox fainuolis..labai patinka tie veltinio zuviukai ir dapaisyti burbuliukai thumbup.gif
Atsakyti
issniukstinejai visus mano brokus 

ale, blush2.gif kaip nusišneki...viskas tvarkoj...spalvų derinys man labai l.l wub.gif ir nuotraukos viską puikiai papasakoja mirksiukas.gif ...dažniau pakept LO'liukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 17:25)
ale, blush2.gif kaip nusišneki...viskas tvarkoj...spalvų derinys man labai l.l wub.gif  ir nuotraukos viską puikiai papasakoja mirksiukas.gif ...dažniau pakept LO'liukų 4u.gif

lotuliukas.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 07, 18:25)
ale, blush2.gif kaip nusišneki...viskas tvarkoj...spalvų derinys man labai l.l wub.gif  ir nuotraukos viską puikiai papasakoja mirksiukas.gif ...dažniau pakept LO'liukų 4u.gif

labai pritariu tam kas auksciau parasyta mirksiukas.gif , saunus darbeliai, o kiek ilgai laikei paslepus biggrin.gif (nors as tai maciau ax.gif ax.gif ax.gif ale kas uzdraus truputi paburbeti lotuliukas.gif )
Atsakyti
dar vienas darbelis jusu teismui. uzrasas man nelabai patinka, ilgai su juo kankinausi, bet taip nieko tinkamo ir neisspaudziau. kazkaip su raidem man sunku.

user posted image

p.s. nepykit, kad skanuotas, nebuvo laiko fotkint.
Atsakyti
ader l. patiko tas žirafukas...galbūt iš mažės aprangos iškirptas ir prisiūtas?
Susileidau dėl nuotraukų...ypač labai faina kad fotkini ne tik mažės profilį, bet mažesnes daleles kaip ta kojytė išlindus pro kaldrytę, pėdutes, ar rankytes....tokias detales kurias į daug kas nekreipia dėmesio...bet būtent tokios detalės parodo kūdikio delikatnumą ir mažumą wink.gif
Atsakyti
blush2.gif zirafyte ta is pataleliu iskirpta, liko gabaliukas medziagos. o tie uzraseliai priklijuoti ant pagalveliu, tai realiai yra atsikise nuo pagrindinio fono.

Atsakyti
user posted image
Kažkada lauramama įdėjo šį darbelį pagal kurį kūrė savajį. Labai jis man patiko ir sugalvojau pagl šį darbelį savo pasidaryti biggrin.gif
user posted image
user posted image
Vis neišeinu iš riužavos spalvikės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daugelis detalių paimta iš didžiojo Scrapukės siuntinuko ax.gif
Atsakyti
kristi13: norejau sakyti kad atpazystu daugel detaliu, bet pati matau issidavei mirksiukas.gif
Viskas cia taip dera ir tikrai tas dizainas toks kad nuostabiai gaunasi...pati gal nors pabandysiu atkartoti si vakara.
super wub.gif skrebukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 rugsėjo 2009 - 16:11
na kadangi man gyvenimas dabar irgi rozinis, tai thumbup.gif labai patiko mintis, paprasta ir grazu. bet va as susiduriu su problema, labai truksta kokiu detaliu graziu, jau kazkada klausiau, bet pasikartosiu, gal jus darot bendrus kokius uzsakymus is internetiniu parduotuviu, noreciau prisijungti.
Atsakyti