Linutuk uz namus
Kristi,man darbelis visai patiko. tik man i akis krenta du dalykai - tas vienas spalvoto lapo nepaplesytas krastas (desinej pusej kuris,labai jau lygus,kaip atkirptas) ir tas baltas papuosimas "karpinukas-nerinukas" - jo viena dalis pasimeta lape ir nesimato,nes kaip tik pataiko ant to spalvoto lapo baltu demiu. gal paseseliuot ta dali kazkaip galima butu. na vz,pati prasei komentaru,tai ir pasisakiau
Kristi, man l.gražu. tik pati gal nebūčiau nuotraukos plėšiusi, gal tą raštuotą popierių paplėšyčiau
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 07 22, 15:21)
tas baltas papuosimas "karpinukas-nerinukas" - jo viena dalis pasimeta lape ir nesimato,nes kaip tik pataiko ant to spalvoto lapo baltu demiu. gal paseseliuot ta dali kazkaip galima butu. na vz,pati prasei komentaru,tai ir pasisakiau
atejau pasigincyti ir man tokia pirma mintis buvo, bet as isitikinus, kad gyvam darbelije jis matosi kuo puikiausiai, visada nuotraukose, tokie dalykai pasimeta, o tas nuplesimas gal ir per tiesiai, bet manau taikyta prie to kringeliuko lengviausiai budas pagrazinti nieko netaisant ir neatlupant, tai nagais prasisukti ir paplesyti, kaip as cia padraskiau,tik man sunkiai sekesi, nes popierius storokas buvo, o jai ten pas tave plonas popierius tai lengvai pradregsi
Kristi, fainuoliskas darbukas
O man patiko, kad nuotrauka atplesta - atrodo, kad dukryte ir atplese ta gabaliuka... Kazkaip labai puikiai, mano akimis, nuotrauka isikomponuoja i nuotraukos siuzeta (nu ir pasakiau... )
Bet man irgi, kaip ir Vasarai, noretusi, kad tas spalvotas popierius (ypac desinej pusej) nebutu toks lygus...
O man patiko, kad nuotrauka atplesta - atrodo, kad dukryte ir atplese ta gabaliuka... Kazkaip labai puikiai, mano akimis, nuotrauka isikomponuoja i nuotraukos siuzeta (nu ir pasakiau... )
Bet man irgi, kaip ir Vasarai, noretusi, kad tas spalvotas popierius (ypac desinej pusej) nebutu toks lygus...
***o aš neskrebinu pastaruoju laiku, bet rankas nuleidus irgi nesėdžiu
Turiu rezultatą pasirodymui ScrapManijoj čia
(P.S.) Nuo šiol galite prenumeruoti ScrapManijos žinutes (bet dar turiu išverrsti iš anglų k--> lietuvių k. tą prenumeratos eigą).
Ir šiap dar permaina bloge....kadangi yra nemaža skaitytojų (kaip mūsų relija)kuriem užtrunka visą valandą pakrauti mano blogą, sugreitinti sprendimas buvo sudėti tiktai trumpas teksto ištraukas, ir norint matyt visą postą reikia paspaust 'tęsinys'...dabar žymiai greičiau atidarys psl.
Turiu rezultatą pasirodymui ScrapManijoj čia
(P.S.) Nuo šiol galite prenumeruoti ScrapManijos žinutes (bet dar turiu išverrsti iš anglų k--> lietuvių k. tą prenumeratos eigą).
Ir šiap dar permaina bloge....kadangi yra nemaža skaitytojų (kaip mūsų relija)kuriem užtrunka visą valandą pakrauti mano blogą, sugreitinti sprendimas buvo sudėti tiktai trumpas teksto ištraukas, ir norint matyt visą postą reikia paspaust 'tęsinys'...dabar žymiai greičiau atidarys psl.
Visoms merginoms ačių už pagyrimus ir už patarimus. Jie man labai svarbūs. Na kaip be jūsų pagalbos matysiu savo klaidas ( O popieriuką dar bandysiu labiau padraskyti
Sveikos,prisiduodu naujoj temoj Pirmiausia,dziaugiuosi uz visas kurios dalyvavo pas LINUTUKA meete,turejot gera laika darbai nuostabus,o ir atmosfera turejo but labai tiek smagiu kurybingu mergaiciu vienoj vietoj O man dar ne laikas turbut i meetus,pats gyvenimas visokius pagalius i ratus kaiso,bet ateis ir mano laikas
kristi13 mielas skrebukas
Kad nepasirodyciau tik plepe,atnesu jums viena skrebuti Kaip kristi13sake,be jusu pastabu ir komentaru as netobulesiu,todel visas norincias isakyti savo pastebejimus,kritika,labai prasau ta ir padaryti.Sis darbelis darytas ne sau,todel komentaru noreciau sulaukt i az Aciu visoms
ziureti cia
kristi13 mielas skrebukas
Kad nepasirodyciau tik plepe,atnesu jums viena skrebuti Kaip kristi13sake,be jusu pastabu ir komentaru as netobulesiu,todel visas norincias isakyti savo pastebejimus,kritika,labai prasau ta ir padaryti.Sis darbelis darytas ne sau,todel komentaru noreciau sulaukt i az Aciu visoms
ziureti cia
o-pa-pa labai mielas darbelis. Jis man labai patiko
o-pa-pa, grazu
o cia kaip mini albumukas? smalsu ir kitus puslapiukus pamatyt
o cia kaip mini albumukas? smalsu ir kitus puslapiukus pamatyt
Kad nepasirodyciau tik plepe,atnesu jums viena skrebuti bigsmile.gif Kaip kristi13sake,be jusu pastabu ir komentaru as netobulesiu,todel visas norincias isakyti savo pastebejimus,kritika,labai prasau ta ir padaryti.Sis darbelis darytas ne sau,todel komentaru noreciau sulaukt i az 4u.gif Aciu visoms smile.gif ziureti cia
švelnutis, gražutis, minkštutis
Sveikos gyvos, aš tik antra psl registruojuosi LINUTUK, kaip visada puikiai
Dabar esu labai užsikasusi pačiais įvairiausiai darbais, iš kurių vienas - didžiojo forumo kūrimas. Naujokės parašytas postas priminė apie tai, kad turiu ir aš jau paskelbti
Rugpjūčio 1-ąją dieną startuos Pirmasis lietuviškas skrebukingo forumas.
Atidarymo metu galėsite laimėti daug mažų bei Didįjį Prizą.
Labai visų lauksime - sekite naujienas šioje temoje bei spaudoje
Skrebukių senbuvių komanda
Dabar esu labai užsikasusi pačiais įvairiausiai darbais, iš kurių vienas - didžiojo forumo kūrimas. Naujokės parašytas postas priminė apie tai, kad turiu ir aš jau paskelbti
QUOTE(relija @ 2009 07 23, 15:25)
Oi kokios puikios naujienos