Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Linutuk 4u.gif uz namus
Kristi,man darbelis visai patiko. tik man i akis krenta du dalykai - tas vienas spalvoto lapo nepaplesytas krastas (desinej pusej kuris,labai jau lygus,kaip atkirptas) ir tas baltas papuosimas "karpinukas-nerinukas" - jo viena dalis pasimeta lape ir nesimato,nes kaip tik pataiko ant to spalvoto lapo baltu demiu. gal paseseliuot ta dali kazkaip galima butu. na vz,pati prasei komentaru,tai ir pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Kristi, man l.gražu. tik pati gal nebūčiau nuotraukos plėšiusi, gal tą raštuotą popierių paplėšyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 07 22, 15:21)
tas baltas papuosimas "karpinukas-nerinukas" - jo viena dalis pasimeta lape ir nesimato,nes kaip tik  pataiko ant to spalvoto lapo baltu demiu. gal paseseliuot ta dali kazkaip galima butu. na vz,pati prasei komentaru,tai ir pasisakiau biggrin.gif
atejau pasigincyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man tokia pirma mintis buvo, bet as isitikinus, kad gyvam darbelije jis matosi kuo puikiausiai, visada nuotraukose, tokie dalykai pasimeta, o tas nuplesimas gal ir per tiesiai, bet manau taikyta prie to kringeliuko rolleyes.gif lengviausiai budas pagrazinti nieko netaisant ir neatlupant, tai nagais prasisukti ir paplesyti, kaip as cia padraskiau,
tik man sunkiai sekesi, nes popierius storokas buvo, o jai ten pas tave plonas popierius tai lengvai pradregsi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kristi, fainuoliskas darbukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O man patiko, kad nuotrauka atplesta - atrodo, kad dukryte ir atplese ta gabaliuka... Kazkaip labai puikiai, mano akimis, nuotrauka isikomponuoja i nuotraukos siuzeta drinks_cheers.gif (nu ir pasakiau... tongue.gif )
Bet man irgi, kaip ir Vasarai, noretusi, kad tas spalvotas popierius (ypac desinej pusej) nebutu toks lygus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 22 liepos 2009 - 14:38
***o aš neskrebinu pastaruoju laiku, bet rankas nuleidus irgi nesėdžiu mirksiukas.gif
Turiu rezultatą pasirodymui ax.gif ScrapManijoj čia
(P.S.) Nuo šiol galite prenumeruoti ScrapManijos žinutes mirksiukas.gif (bet dar turiu išverrsti iš anglų k--> lietuvių k. tą prenumeratos eigą).
Ir šiap dar permaina bloge....kadangi yra nemaža skaitytojų (kaip mūsų relija)kuriem užtrunka visą valandą pakrauti mano blogą, sugreitinti sprendimas buvo sudėti tiktai trumpas teksto ištraukas, ir norint matyt visą postą reikia paspaust 'tęsinys'...dabar žymiai greičiau atidarys psl. 4u.gif
Atsakyti
Visoms merginoms ačių už pagyrimus ir už patarimus. Jie man labai svarbūs. Na kaip be jūsų pagalbos matysiu savo klaidas tongue.gif( O popieriuką dar bandysiu labiau padraskyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 22 liepos 2009 - 15:57
Sveikos,prisiduodu naujoj temoj biggrin.gif Pirmiausia,dziaugiuosi uz visas kurios dalyvavo pas LINUTUKA meete,turejot gera laika thumbup.gif darbai nuostabus,o ir atmosfera turejo but labai wub.gif tiek smagiu kurybingu mergaiciu vienoj vietoj thumbup.gif O man dar ne laikas turbut i meetus,pats gyvenimas visokius pagalius i ratus kaiso,bet ateis ir mano laikas biggrin.gif

kristi13 mielas skrebukas wub.gif

Kad nepasirodyciau tik plepe,atnesu jums viena skrebuti bigsmile.gif Kaip kristi13sake,be jusu pastabu ir komentaru as netobulesiu,todel visas norincias isakyti savo pastebejimus,kritika,labai prasau ta ir padaryti.Sis darbelis darytas ne sau,todel komentaru noreciau sulaukt i az 4u.gif Aciu visoms smile.gif

ziureti cia
Atsakyti
o-pa-pa labai mielas darbelis. Jis man labai patiko wub.gif
Atsakyti
o-pa-pa, grazu wub.gif
o cia kaip mini albumukas? smalsu ir kitus puslapiukus pamatyt ax.gif
Atsakyti
Kad nepasirodyciau tik plepe,atnesu jums viena skrebuti bigsmile.gif Kaip kristi13sake,be jusu pastabu ir komentaru as netobulesiu,todel visas norincias isakyti savo pastebejimus,kritika,labai prasau ta ir padaryti.Sis darbelis darytas ne sau,todel komentaru noreciau sulaukt i az 4u.gif Aciu visoms smile.gif  ziureti cia

švelnutis, gražutis, minkštutis wub.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, aš tik antra psl registruojuosi 4u.gif LINUTUK, kaip visada puikiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar esu labai užsikasusi pačiais įvairiausiai darbais, iš kurių vienas - didžiojo forumo kūrimas. Naujokės parašytas postas priminė apie tai, kad turiu ir aš jau paskelbti biggrin.gif

Rugpjūčio 1-ąją dieną startuos Pirmasis lietuviškas skrebukingo forumas.
Atidarymo metu galėsite laimėti daug mažų bei Didįjį Prizą.
Labai visų lauksime - sekite naujienas šioje temoje bei spaudoje wink.gif

Skrebukių senbuvių komanda mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 07 23, 15:25)
Rugpjūčio 1-ąją dieną startuos Pirmasis lietuviškas skrebukingo forumas.
Atidarymo metu galėsite laimėti daug mažų bei Didįjį Prizą.
Labai visų lauksime - sekite naujienas šioje temoje bei spaudoje wink.gif

Skrebukių senbuvių komanda  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Oi kokios puikios naujienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti