Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Sanrita gaila bet aš tavo darbukų nematau verysad.gif
Atsakyti
Sanrita, pasakisko grozio darbai wub.gif .. pavyko tau surast aukso viduriuka, nes tikrai ne per saldu, o labai silta ir miela wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, tiesiog nuostabūs darbai. Pirmasis tai tiesiog apkerėjo wub.gif
Atsakyti
Jetau, kaip gerai, kad atknisau sita slapuke. Tikrai labai grazus darbeliai. Vienas moteriskas-visai ne saldus,kitas tikari vykusiai vyrisko stiliuko. Man tie shaby ar kaip ten jis stiliaus darbai irgi svetimi, bet sitas nepasakyciau, kad saldus, perkrautas. Viskas normoj. Man tik vyriskam (antrajam) darbuke noretusi daryti ne vienodo dydzio tuos apskritimus. Bet siaip liuks viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 09 02, 18:10)
Niu panos gal aš  ir ne į temą, bet tas žodis "skrepas" tai brrrrr  schmoll.gif  biggrin.gif  vos ne kaip krabas ar sklepas biggrin.gif  va "skrapas" - super skamba  mirksiukas.gif

arba jei nuimsi "S" bus crap'as lotuliukas.gif

QUOTE(kristi13 @ 2009 09 03, 07:01)
Ačių už pagyrimus. O paukščiukas darytas štampuku ant paprasto kartoniuko ir iškirptas biggrin.gif

kokios firmos stampukas-noriu thumbup.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 09 03, 20:17)
Prašau 
[

Pirmasis darbelis skirtas krikšto mamytei, kuri ir laiko tą mergaitę.
Norėjau padaryti tokį ružavą - glamūrinį skrebuką (daug sluoksnių, nėrinukų, gėlyčių)
Toks ale Nabon ir Ingvild Bolme stiliumi ... Bet, dabar bet kuriam laikui tikrai "atsikandau" ir tokių nebedarysiu .... man per saldu 
Antras darbelis skirtas krikšto tėveliui. Nuotraukoje jis mergaitę laiko iškėlęs viena ranka. Todėl ir pavadinimas toks.

Kadangi darbai padovanoti, nenorėčiau kad būtų aptarinėjami viešai ... prašysiu tik pasižiūrėt  ...

labai grazus darbai..man labiau pirmas patiko..ir visai nepersaldus..manau aukso viduriukas thumbup.gif tik labai gaila, kad nuotrauku negalima matyt(suprantu kodel) vistik is scrapo atima puse grozio rolleyes.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 09 03, 20:32)
Scrapuke, tu teisi ... aikčioto būtent ties šiuo darbeliu.
Įrėminome pakeldami stiklą taip, kad sukurtume tokį efektą ... nepamenu kaip tiksliai jis vadinasi, bet man atrodo visos mažos mergaitės jį žaidė ... iškasi duobutę, pridedi ten niekučių, uždedi stikliuką ir apipili smėliu ... pravalai ir  ... olialia ... ten paliktas siurprizėlis  mirksiukas.gif
Įrėminimas darbui suteikė prabangos ... man taip pasirodė.

aga pamenu..mes irgi darydavom tokius..vadinom "sekretais" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josephin: 04 rugsėjo 2009 - 13:08
QUOTE(Josephin @ 2009 09 04, 14:08)
aga pamenu..mes irgi darydavom tokius..vadinom "sekretais" wub.gif

Uztat kaip pykdvao bobulkos kai mes po ju langais naslaites del tu "sekretu" vogciom raudavom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 09 04, 15:17)
Uztat kaip pykdvao bobulkos kai mes po ju langais naslaites del tu "sekretu" vogciom raudavom  wub.gif

lotuliukas.gif
o kaip mes pykdavom, kaip bernai ateidavo ir viska sugriaudavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 04, 14:08)

kokios firmos stampukas-noriu thumbup.gif

Pirkau creativos parduotuvėje. Kainavo gal 9 litai su centukais.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 04, 16:42)
Pirkau creativos parduotuvėje. Kainavo gal 9 litai su centukais.

neidomu schmoll.gif cia juk lt.. ai o kokios firmos turetu ant stampuko sono gal rasyti?
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 04, 19:04)
neidomu schmoll.gif cia juk lt.. ai o kokios firmos turetu ant stampuko sono gal rasyti?

speju,kad pas kristi Prima Marketing akrilinis stampukas ten, bet galiu ir klyst blush2.gif
Atsakyti
Niu Sanrita saunuole, sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti