Kristi, man irgi grazu Labai fainiai, kad jau ieini i SM ir matai tikrai tobulus darbelius, semiesi ideju yra i ka paziureti
O dabar kazkaip perziurejau Sanritos ir Scrap pokalbi ir arba neatsimenu arba nezinojau kad Sanrita kazkokiam grand scrap projekte dalyvavo. Greit pasakokis ka nuveikei
niu niu kur kas davai, Sanrita klok viską , nesikuklink
Ot, morkos seklės
Mano draugė ruošė krikštynas ir savo dukrytės būsimiems krikšto tėvams užsakė du darbelius. Paliko du didžiulius pundus nuotraukų ir liepė padaryti du gražius darbus.
Jokių reikalavimų .... jokių įsikišimų ... Darbus pamatė dieną prieš krikštynas Juos rėminau, nes bus kabinami ant sienos.
Beja, dar padariau dvigubus pergamentus su palinkėjimais ir 10 įsąkymų. Juos puošiau plėšytom servetėlėm, kuriuos klijavau ir pykau, nes pirmoji ištyso taip, kad teko nukrapštyti
Mano draugė ruošė krikštynas ir savo dukrytės būsimiems krikšto tėvams užsakė du darbelius. Paliko du didžiulius pundus nuotraukų ir liepė padaryti du gražius darbus.
Jokių reikalavimų .... jokių įsikišimų ... Darbus pamatė dieną prieš krikštynas Juos rėminau, nes bus kabinami ant sienos.
Beja, dar padariau dvigubus pergamentus su palinkėjimais ir 10 įsąkymų. Juos puošiau plėšytom servetėlėm, kuriuos klijavau ir pykau, nes pirmoji ištyso taip, kad teko nukrapštyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 09 03, 21:40)
Ot, morkos seklės
jetau, kaip butu idomu pamatyt speju, kad labai dailus darbeliai
o kaip uzsakovams, kaip pamate, ar patiko?
Prašau
Papildyta:
Pirmasis darbelis skirtas krikšto mamytei, kuri ir laiko tą mergaitę.
Norėjau padaryti tokį ružavą - glamūrinį skrebuką (daug sluoksnių, nėrinukų, gėlyčių)
Toks ale Nabon ir Ingvild Bolme stiliumi ... Bet, dabar bet kuriam laikui tikrai "atsikandau" ir tokių nebedarysiu .... man per saldu
Antras darbelis skirtas krikšto tėveliui. Nuotraukoje jis mergaitę laiko iškėlęs viena ranka. Todėl ir pavadinimas toks.
Kadangi darbai padovanoti, nenorėčiau kad būtų aptarinėjami viešai ... prašysiu tik pasižiūrėt ...
Papildyta:
Pirmasis darbelis skirtas krikšto mamytei, kuri ir laiko tą mergaitę.
Norėjau padaryti tokį ružavą - glamūrinį skrebuką (daug sluoksnių, nėrinukų, gėlyčių)
Toks ale Nabon ir Ingvild Bolme stiliumi ... Bet, dabar bet kuriam laikui tikrai "atsikandau" ir tokių nebedarysiu .... man per saldu
Antras darbelis skirtas krikšto tėveliui. Nuotraukoje jis mergaitę laiko iškėlęs viena ranka. Todėl ir pavadinimas toks.
Kadangi darbai padovanoti, nenorėčiau kad būtų aptarinėjami viešai ... prašysiu tik pasižiūrėt ...
Toks ale Nabon ir Ingvild Bolme stiliumi ... Bet, dabar bet kuriam laikui tikrai "atsikandau" ir tokių nebedarysiu .... man per saldu blush2.gif
Saldu ar persaldu...man jis labiausiai patiko
Ir dar....juk ne sau darei o dovanojai ...būtent tokie glamūriniai, vien dekoratyviniai su daugybę detalių, sluoksnių ir cukriuku pabarstyti skrebukai surenka didžiausią aikčiojimo reakciją iš kitų...net neabejoju koks įvertinimas buvo krikšto tėvų ir draugės kuri užsakė šiuos darbelius
Jei aš daryčiau mergaitės krikšo tėvam dovaną, tai būtent tik tokiu shabby-chic glamūriniu stilium O sau pačiai...ne vien tik tai mane patenkina
Scrapuke, tu teisi ... aikčioto būtent ties šiuo darbeliu.
Įrėminome pakeldami stiklą taip, kad sukurtume tokį efektą ... nepamenu kaip tiksliai jis vadinasi, bet man atrodo visos mažos mergaitės jį žaidė ... iškasi duobutę, pridedi ten niekučių, uždedi stikliuką ir apipili smėliu ... pravalai ir ... olialia ... ten paliktas siurprizėlis
Įrėminimas darbui suteikė prabangos ... man taip pasirodė.
Įrėminome pakeldami stiklą taip, kad sukurtume tokį efektą ... nepamenu kaip tiksliai jis vadinasi, bet man atrodo visos mažos mergaitės jį žaidė ... iškasi duobutę, pridedi ten niekučių, uždedi stikliuką ir apipili smėliu ... pravalai ir ... olialia ... ten paliktas siurprizėlis
QUOTE(Sanrita @ 2009 09 03, 14:32)
Scrapuke, tu teisi ... aikčioto būtent ties šiuo darbeliu.
prisimenu kaip mes- mano kiemo meraitės ir aš, užkasinėdavome gėlytes ir kitus niekučius ...vadinome "sekretais"
Angliškai šis efektas yra "Shadow Box" framing
Sanrita,
QUOTE(Sanrita @ 2009 09 03, 21:17)
Niu ko dabar man jie visai nesaldūs patikėk būna tokių saldybių, kad oioioi, niu manau ir pati žinai taip kad viskas čia ok
santita skrebukai nuostabus , super padirbeta