Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

As irgi savo balsa atidaviau, labai jau sentimentalus man vienas darbelis wub.gif
As isvis dekupaze zalia, o dar dekupazas scrapbuking'e - tai dvigubas zalumas blink.gif Skaitau aprasymus apie visokius komponencius dvikomponencius ir smegenys susisuka.

Papildyta:
Pagavau scrapuke su nauju stiliumi. Nu paskutiniai trys darbai - visiskai naujoviski ir kitokie. Paskutinis apie bitinetoja man labai wub.gif Scrapuke lysk ir rodyk nauja darbeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 01, 05:07)
*** Dėmesio: ScrapManijos 20 konkurso apklausa atsidarė...
Balsuojame čia

as jau irgi prabalavau, visi darbai labai patiko..sunku isrinkt viena buvo doh.gif
Atsakyti
Miglota Lengvai pasiduodi tongue.gif man šis konkursinis (bei "Bitininko Dukra") abu nerealiai suburbuliavo bet...parodžiau abiem skrebukam kas bosas lotuliukas.gif tikrai kaip patariau, lengviau pradėti ant mažesnių detalių kad patirti kaip mediumas suveikia su servetėle mirksiukas.gif
Sanrita kaip nebus kūrybinė impotencija kaip tokį milžinišką, įpareigojantį užsakymą tik atlikai..."išdegei"--burn out 4u.gif Po trumpos pertraukėlės vėl sugrįš noras kūrybai...prižadu 4u.gif
justess22 tikėjausi aš kad daugiau kas sudalyvaus, bet gal sekančiam konkurse spėsi...dabar kaip kleckas pasirodys tai bus didelė motyvacija skrebinti skrebukus biggrin.gif
(atvirutes irgi gali priduoti konkursam mirksiukas.gif )
lauramama
Pagavau scrapuke su nauju stiliumi. Nu paskutiniai trys darbai - visiskai naujoviski ir kitokie. Paskutinis apie bitinetoja man labai wub.gif Scrapuke lysk ir rodyk nauja darbeli 4u.gif

dėkoju blush2.gif 4u.gif ...gaudyt mane nereikia...mano darbai visad įkeliami į ScrapManiją ir SIStv, nenoriu kartotis ir į SM kelti taip pat...tad žinot kur mane atrasti jei pasiilgot mano skrebų mirksiukas.gif
Atsakyti
Na įkeliu savo tagiuką ir atviruką, kuriuos dariau scrapping.lt konkursėliams biggrin.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 02, 09:22)
Na įkeliu savo tagiuką ir atviruką, kuriuos dariau scrapping.lt konkursėliams biggrin.gif [img]

Perziurejau tavo darbukus, ir ne tik siuos, super, labai graziai viskas pajausta ir suderinta. Superinis mazosios metu albumukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 02 rugsėjo 2009 - 10:28
QUOTE(kristi13 @ 2009 09 02, 07:22)
Na įkeliu savo tagiuką ir atviruką, kuriuos dariau scrapping.lt konkursėliams biggrin.gif

man tavo tagiukas nerealus thumbup.gif o ta paukstuka cia su stampuku atspaudei ar pati nupiesiai..labai jis man patiko
Atsakyti
*Pirmiausia, sveikinu Tatjana su first.gif vieta (praeito 20-to ScrapManijos konkurso) 4u.gif 4u.gif

**Nauja 21 konkurso Tema: čia

***Kristi: man tag'iukas irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 rugsėjo 2009 - 14:20
naujo konkurso tema, man tokia tinkanti, tik vakar isleidom dicki i mokyklele. labai noreciau sudalyvaut, ale kaip cia ka sumastyt kad gedos nepasidaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 09 02, 10:30)
naujo konkurso tema, man tokia tinkanti, tik vakar isleidom dicki i mokyklele. labai noreciau sudalyvaut, ale kaip cia ka sumastyt kad gedos nepasidaryt  blush2.gif

Visos mes- patyrusios, užkietėjusios skreperės bei naujokės- pradėjom nuo to pačio taško--pirmo skrebo, pirmo konkursinio, pirmą kartą išbandytos technikos...aš dar iki šiol išbandau kokią techniką ar stilių "pirmą kartą"...
Neleisk kad tai būtų stabdis sudalyvavimui mirksiukas.gif
Kas dar sudalyvaus? kokia nuomonė apie parinktą temą? g.gif
Atsakyti
Niu panos gal aš ir ne į temą, bet tas žodis "skrepas" tai brrrrr schmoll.gif biggrin.gif vos ne kaip krabas ar sklepas biggrin.gif va "skrapas" - super skamba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 02, 16:50)
Visos mes- patyrusios, užkietėjusios skreperės bei naujokės- pradėjom nuo to pačio taško--pirmo skrebo, pirmo konkursinio, pirmą kartą išbandytos technikos...aš dar iki šiol išbandau kokią techniką ar stilių "pirmą kartą"...
Neleisk kad tai būtų stabdis sudalyvavimui mirksiukas.gif
Kas dar sudalyvaus? kokia nuomonė apie parinktą temą? g.gif

tikiuosi , kad nebus to stabdzio, ir stengsiuosi per savaitgali ka nors sumeistrauti, juolab kad nuotrauku yra reikia tik pagrazinimu.

na man kaip naujokei tai visos temos i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 09 02, 12:49)
man tavo tagiukas nerealus thumbup.gif o ta paukstuka cia su stampuku atspaudei ar pati nupiesiai..labai jis man patiko

QUOTE(Scrap8 @ 2009 09 02, 15:17)

***Kristi: man tag'iukas irgi wub.gif

Ačių už pagyrimus. O paukščiukas darytas štampuku ant paprasto kartoniuko ir iškirptas biggrin.gif
Atsakyti