lauramama paskutinieji tavo atvirukai labai gražūs. Man toli, toli iki tavęs.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 18, 12:45)
Josephin turi savo braižą...kaip visad patinka tavo skrebų spalvingumas ir nuotraukų kokybė visad nepriekaištinga
aciu, labai malonu tai girdeti
QUOTE(ader @ 2009 08 18, 17:15)
man sitas pataisytas geriau..saunuole..
QUOTE(a Lua @ 2009 08 18, 19:04)
Norėjau padaryt praeitam ScrapManijos konkursui pagal filmo pavadinimą, bet išeigines gavau tik kitą dieną po konkurso... Tad nespėjau... Nespėjau pristatyti šito LO'liuko, tad bent jums parodysiu.
niu kox mielas sitas LO..man vaikystej irgi Lolo ir Pepe baisiai patiko..o is kur tu gavai tuos tikrus personazu atvaizdus is kur parsisiuntei?
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 08 22, 13:01)
grazus darbai..labai svarus ir tvarkingi..cia jau tavo braizas(imu pastebeti) o pavadinimai man nekliuna.viskas super
QUOTE(Bangaa @ 2009 08 24, 14:14)
grazi atvirute, o dar zinant kokiomis salygomis daryta, tai is vis super
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 25, 07:54)
Sveikos.
Ar kai į atvirutę "įveriate" šitokias (na, ar kitų formų) vinis, kniedes, net nežinau kaip pavadint, iš kitos pusės jas uždengiate? Kokiu nors popieriumi? Ar kiekvieną vinį atskirai? Ar iš vis neslepiate?
Ar kai į atvirutę "įveriate" šitokias (na, ar kitų formų) vinis, kniedes, net nežinau kaip pavadint, iš kitos pusės jas uždengiate? Kokiu nors popieriumi? Ar kiekvieną vinį atskirai? Ar iš vis neslepiate?
as kartais daudoju, ypac kai reikia prisegt gelytes, kadangi atvirutes visada padaryta plota klijuoju ant atvirutes sulenkto pagrindo, kitoj pusej nera jokiu vinuku zenklu..gerai prispaudus kojeles nekelia popieriaus, tad man sita priemone yra super ir daznai vartojama net neisivaizduoju kaip galima be ju..
QUOTE(Lawrute @ 2009 08 25, 12:40)
Josephin - ta skrebukas nuostabus - toks zaismingas!!!!!! tavo darbu su nei viena kita musu skrebuke nesumaisysi... saunus stilius....
aciukas labai smagu skaityt
Ziurbuti, saunus atvirukas..gerai kad neperkrovei, nes tu teisi, popierius jau ir taip labai pusnus
QUOTE(Miglota @ 2009 08 27, 12:27)
miglotos scrapas dulkem apejo ir voratinkliais apsitrauke
gaila ...siunčiu tau kūrybiškų minčių
Bandyk nors pradėt, o po to skrebas pats susideda
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 28, 18:40)
gaila ...siunčiu tau kūrybiškų minčių
aciu
patarkit jus man. padariau viena lapuka, bet truksta uzraso. kaip cia geriau butu ji pagaminus. standartines raides lipukus klijuot netinka. kaip jus darot tokiu atveju, spausdinat o paskui kerpat ir klijuojat? ar yra dar kokiu variantu?
standartines raides lipukus klijuot netinka
nelabai suprantu kas yra "standartiniai lipdukai"...gal vaizdinį pavyz. galėtum įkelti?
Ir kodėl lipdukai netinka? nėra užtektinai vietos pavadinimui? Per dideli? ne ta spalva lipdukų?(tada galima juos nudažyti, pasendinti ir t.t.)
*kiti variantai: iškirtimo aparatai: CuttleBug, Quickutz, spellbinders Silhouette,ir t.t
*rankų raštas/kaligrafija
*Microsoft Word programoj (ir kituose) gali atspausdint žodį norimo dydžio, šrifto ir tada daryk "Reverse" arba "Mirror Image" (kad apsuktų žodį ir matytum jį lyg veidrodžio atspindį)....toliau į printerį įdedi norimą spalvuotą ar raštuotą popierį taip kad spausdintų ant blogos pusės...atspausdintą žodį su peiliuku išpjauni ir gatava .
*kiti variantai...atspausdini ant paprasto popieriaus...pridedi ant skrebo lapo kur nori klijuoti pavadinimą ir su adata subadai raides patraukus šį juodraštį - tada išsiuvinėji.
...oi dar yra kitų variantų bet keliais pasidalinau Sekmės ir lauksim rezultato
aciu scrap, labai patiko mintis paskutinio varianto.
tingiud abar fotkint tas paprastas raides, isivaizduoji turbut standartinio stifto juodos arba auksines raides spausdintines, o man reik uzraso "saldziu salpnu", iskirstuku neturiu, stampuku gaila irgi neradau cia pirkti jie tai galir tiktu. zodziu aciu uz mintis, neuzilgo pribaigsiu-pasirodysiu.
tingiud abar fotkint tas paprastas raides, isivaizduoji turbut standartinio stifto juodos arba auksines raides spausdintines, o man reik uzraso "saldziu salpnu", iskirstuku neturiu, stampuku gaila irgi neradau cia pirkti jie tai galir tiktu. zodziu aciu uz mintis, neuzilgo pribaigsiu-pasirodysiu.
Jau prabalsavau
puikus darbai
as irgi bandziau prisijungti prie konkurso, obetaciau labai aiskiai supratau, kad dekupazas ne man susiraukslejo man viskas, puslem nuejo, nebeturejau kantrybes perdarinet
as irgi bandziau prisijungti prie konkurso, obetaciau labai aiskiai supratau, kad dekupazas ne man susiraukslejo man viskas, puslem nuejo, nebeturejau kantrybes perdarinet
aš jau irgi savo balselį atidaviau....sunku buvo išsirinkti...
aš kažkaip audžiau mintį, kad galėčiau sudalyvaut šiame konkurse, bet kaip pradėjau atvirukus gamint, tai ir rugsėjo 1d. atėjo
aš kažkaip audžiau mintį, kad galėčiau sudalyvaut šiame konkurse, bet kaip pradėjau atvirukus gamint, tai ir rugsėjo 1d. atėjo
Balsą atidaviau
O man kūrybinė impotencija
O man kūrybinė impotencija