Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Linutuk - albumas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ziurbuti - smagus atvirukas smile.gif suprantama, kad ilgai kankinaisi kol ispjoveiteisinga forma ir islankstyma tkoy tvarkinga isgavai 4u.gif

a Lua - labai tvarkingas darbelis smile.gif ir tie tikrieji LOLO atvaizdai labai gerai atspindi tikrajy filmuka 4u.gif

Josephin - ta skrebukas nuostabus - toks zaismingas!!!!!! tavo darbu su nei viena kita musu skrebuke nesumaisysi... thumbup.gif thumbup.gif saunus stilius.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 08 25, 10:26)
as tokiu vinuciu i atvirutes nedeciau  ax.gif  man jos nelabai graziai is blogosios puses ziurisi, nebent po visu plotu paklijuot kazka.. graziau butu kokias akutes ar perliukus pritaikyt  smile.gif

Bet man taip gražiai atrodo.. smile.gif

O naudojančių nėra? 4u.gif
Atsakyti
dekoratyvinius vinukus as naudoju ir gan daznai, beveik visuose atvirukuose...

is paprasto dvipusio popieriaus pirkto dailes reikmenu parduotuvese pasidarau pagrinda atvirukui arba naudoju pirkta pagrinda - ir ant virsaus padarau panasios spalvos ar tinkancio rastuoto popieriaus truputy mazesny virsu pagrindui - ir tada jy dekoruoju (ir itvirtinu vinukus) kai viskas baigta klijuoju prie jau paruosto pagrindo ir tada nieko kitoj pusej nesimatio - atvirukas buna tvarkingas...

pavyzdziu gali paziureti mano tinklarastyje (parase) atviruku tema, ten pamatysi, bandziau ykelti paveikslelius ir nuorodas, bet kazkodel SM streikuoja ir isviso neykelia mano zinutes...
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 08 25, 17:09)
dekoratyvinius vinukus as naudoju ir gan daznai, beveik visuose atvirukuose...

is paprasto dvipusio popieriaus pirkto dailes reikmenu parduotuvese pasidarau pagrinda atvirukui arba naudoju pirkta pagrinda - ir ant virsaus padarau panasios spalvos ar tinkancio rastuoto popieriaus truputy mazesny virsu pagrindui - ir tada jy dekoruoju (ir itvirtinu vinukus) kai viskas baigta klijuoju prie jau paruosto pagrindo ir tada nieko kitoj pusej nesimatio - atvirukas buna tvarkingas...

O ar gerai prisiklijuoja? Neiškyla tos vietos, kurių apačioje užlankstytos vinių galūnės?
Papildyta:
Beje, labai šilti ir įdomūs atvirukai 4u.gif
Atsakyti
As naudoju tokius vynukus, tada turiu sluoksniais popieriaus paslepti blogaja puse
Paziurek kaip prisluoksniavau, kaip torta smile.gif
user posted image

Kai gerai uzspaudi vynuku galus, popieriaus jie negrubleja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 08 25, 20:00)
As naudoju tokius vynukus, tada turiu sluoksniais popieriaus paslepti blogaja puse
Paziurek kaip prisluoksniavau, kaip torta smile.gif
Kai gerai uzspaudi vynuku galus, popieriaus jie negrubleja  mirksiukas.gif

Dėkui už idėją, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
atvirukų meistrės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 26, 23:09)
atvirukų meistrės thumbup.gif

pagaliau atsiradai, galvojau,kad jau kazkas nebegerai cia su SM, gal kas naujo scrapmanijos fronte? blush2.gif
Man geda prisipazinti,bet isvis prie skrapo nebeprisedau koki menesi gera. Soriuks uz offtopic
Atsakyti
O aš šiandien neiškenčiau ir kelis atvirukus sukurpiau...tik kol kas dar fotoaparate viskas guli. Tikiuosi, kad greitu laiku atgausiu kompą ir galėsiu Jums parodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 27 rugpjūčio 2009 - 17:51
Paskutinieji tokie skoningi wub.gif Ir dar mano spalvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 08 27, 08:04)
pagaliau atsiradai, galvojau,kad jau kazkas nebegerai cia su SM, gal kas naujo scrapmanijos fronte?  blush2.gif
Man geda prisipazinti,bet isvis prie skrapo nebeprisedau koki menesi gera. Soriuks uz offtopic

niekur as nedingus...uzsukus i ScrapManija pamatysi daug gyvybes zenklu ir veiklos smile.gif mirksiukas.gif
lauksiu tavo skrebuku 4u.gif
Miglotos irgi nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 08 27, 19:14)
Miglotos irgi nematau g.gif

miglotos scrapas dulkem apejo ir voratinkliais apsitrauke unsure.gif
Atsakyti