Broliuko vestuvems darytas kuklus atvirukas-vokelis pinigams...
Ikveptas seniau matyto Liutukos pavyzdzio...
Reik pasirodyt, kad ir as kartais kazka padarau...
Sulankstytas
Is priekio
Is nugareles
Istiestas is priekio
Ji puosiau minimaliai, nes pats parinktas popierius gana "aktyvus"... Taigi susegiau pagrindine gelyte, du brads gelytes emiau neryskias - kad neuzgostu pagrindines (viena prisegiau virsuje tiesiog siaip, kita prisegiau tagiuka su parasymu nuo kuo ir minimaliu palinkejimu (viskas buvo issakyta zodziais)). Na, siek tiek pasendinau popieriukus ir pazaidziau su "atseit" vokeliu...
Linutuk
Ziurbuti, kokia miela beje, kaip sekesi?
Ziurbuti, kokia miela beje, kaip sekesi?
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 23, 14:52)
Sveikos
Norėčiau paklaust, ar pardavinėjate savo darbus? Ar yra paklausa (konkrečiai - atvirukų)?
Norėčiau paklaust, ar pardavinėjate savo darbus? Ar yra paklausa (konkrečiai - atvirukų)?
Siokia tokia paklausa yra. Priklauso nuo to kokios kokybes atvirukai. Dazniausiai pasitaiko uzsakymu konkrecia proga, konkreciu jubiliejaus skaicium.
Žirbuti tavo atvirukas labai gražus
QUOTE(lauramama @ 2009 08 24, 06:49)
Siokia tokia paklausa yra. Priklauso nuo to kokios kokybes atvirukai. Dazniausiai pasitaiko uzsakymu konkrecia proga, konkreciu jubiliejaus skaicium.
Dėkui už atsakymą
Aciu, mergaites uz komplimentus...
Miglota, va as galvoju, o kur man pasakoti savo svociavimo ispudzius - SM pliurpaluose ar tuose kituose pliurpaluose... ???
Miglota, va as galvoju, o kur man pasakoti savo svociavimo ispudzius - SM pliurpaluose ar tuose kituose pliurpaluose... ???
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 24, 10:10)
rasyk i sm pliurpalus idomu ka pasiruosus buvai ir kaip isviso vyko tos tradiciskainetradiciskos vestuves
sorris uz offtopic
[quote=Scrap8,2009 08 18, 17:12]
Įsidėk į albumą tokį kaip dabar padarei...nesvarbu ar perdarysi, ar patobulinsi, visvien po kelių metų kai pasižiūrėsi į savo pirmajį bus įrodymas ant kiek ištobulėjai....pati netikėdama.
Pritariu !
LINUTUKE - albumas labai gražus ! Aš irgi smalsauju, kaip jis darytas
Josephin - prisidedu prie jau išsakytų liaupsių
a Lua pingvinai labai mieli ir švelnučiai - tokį įspūdį man palieka šis darbas.
Savaitgalį sėdėjome pajūry, šeštadienį buvo draugės gimtadienis. Prieš išvažiuodama įsimečiau keletą priemonių ir kol dukrytė miegojo pietų miego, štai kokią atvirutę kemperio sąlygomis draugei sukonstravau
Įsidėk į albumą tokį kaip dabar padarei...nesvarbu ar perdarysi, ar patobulinsi, visvien po kelių metų kai pasižiūrėsi į savo pirmajį bus įrodymas ant kiek ištobulėjai....pati netikėdama.
Pritariu !
LINUTUKE - albumas labai gražus ! Aš irgi smalsauju, kaip jis darytas
Josephin - prisidedu prie jau išsakytų liaupsių
a Lua pingvinai labai mieli ir švelnučiai - tokį įspūdį man palieka šis darbas.
Savaitgalį sėdėjome pajūry, šeštadienį buvo draugės gimtadienis. Prieš išvažiuodama įsimečiau keletą priemonių ir kol dukrytė miegojo pietų miego, štai kokią atvirutę kemperio sąlygomis draugei sukonstravau
Sveikos.
Ar kai į atvirutę "įveriate" šitokias (na, ar kitų formų) vinis, kniedes, net nežinau kaip pavadint, iš kitos pusės jas uždengiate? Kokiu nors popieriumi? Ar kiekvieną vinį atskirai? Ar iš vis neslepiate?
Ar kai į atvirutę "įveriate" šitokias (na, ar kitų formų) vinis, kniedes, net nežinau kaip pavadint, iš kitos pusės jas uždengiate? Kokiu nors popieriumi? Ar kiekvieną vinį atskirai? Ar iš vis neslepiate?
as tokiu vinuciu i atvirutes nedeciau man jos nelabai graziai is blogosios puses ziurisi, nebent po visu plotu paklijuot kazka.. graziau butu kokias akutes ar perliukus pritaikyt