Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Broliuko vestuvems darytas kuklus atvirukas-vokelis pinigams... ax.gif
Ikveptas seniau matyto Liutukos pavyzdzio... 4u.gif

Reik pasirodyt, kad ir as kartais kazka padarau... blush2.gif

Sulankstytas
user posted image

Is priekio
user posted image

Is nugareles
user posted image

Istiestas is priekio
user posted image

Ji puosiau minimaliai, nes pats parinktas popierius gana "aktyvus"... Taigi susegiau pagrindine gelyte, du brads gelytes emiau neryskias - kad neuzgostu pagrindines (viena prisegiau virsuje tiesiog siaip, kita prisegiau tagiuka su parasymu nuo kuo ir minimaliu palinkejimu (viskas buvo issakyta zodziais)). Na, siek tiek pasendinau popieriukus ir pazaidziau su "atseit" vokeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 22 rugpjūčio 2009 - 20:22
Linutuk thumbup.gif

Ziurbuti, kokia miela wub.gif beje, kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 08 22, 22:07)
aciuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau paklaust, ar pardavinėjate savo darbus? Ar yra paklausa (konkrečiai - atvirukų)?
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 23, 14:52)
Sveikos  4u.gif
Norėčiau paklaust, ar pardavinėjate savo darbus? Ar yra paklausa (konkrečiai - atvirukų)?

Siokia tokia paklausa yra. Priklauso nuo to kokios kokybes atvirukai. Dazniausiai pasitaiko uzsakymu konkrecia proga, konkreciu jubiliejaus skaicium.
Atsakyti
Žirbuti tavo atvirukas labai gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 08 24, 06:49)
Siokia tokia paklausa yra. Priklauso nuo to kokios kokybes atvirukai. Dazniausiai pasitaiko uzsakymu konkrecia proga, konkreciu jubiliejaus skaicium.

Dėkui už atsakymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites uz komplimentus... blush2.gif 4u.gif biggrin.gif

Miglota, va as galvoju, o kur man pasakoti savo svociavimo ispudzius - SM pliurpaluose ar tuose kituose pliurpaluose... g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 24, 10:10)
Miglota, va as galvoju, o kur man pasakoti savo svociavimo ispudzius - SM pliurpaluose ar tuose kituose pliurpaluose...  g.gif ???

rasyk i sm pliurpalus mirksiukas.gif idomu ka pasiruosus buvai ir kaip isviso vyko tos tradiciskainetradiciskos vestuves smile.gif

sorris uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
[quote=Scrap8,2009 08 18, 17:12]
Įsidėk į albumą tokį kaip dabar padarei...nesvarbu ar perdarysi, ar patobulinsi, visvien po kelių metų kai pasižiūrėsi į savo pirmajį bus įrodymas ant kiek ištobulėjai....pati lotuliukas.gif netikėdama.

Pritariu !

LINUTUKE - albumas labai gražus ! Aš irgi smalsauju, kaip jis darytas smile.gif

Josephin - prisidedu prie jau išsakytų liaupsių 4u.gif

a Lua pingvinai labai mieli ir švelnučiai - tokį įspūdį man palieka šis darbas.

Savaitgalį sėdėjome pajūry, šeštadienį buvo draugės gimtadienis. Prieš išvažiuodama įsimečiau keletą priemonių ir kol dukrytė miegojo pietų miego, štai kokią atvirutę kemperio sąlygomis draugei sukonstravau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 rugpjūčio 2009 - 15:20
Sveikos. 4u.gif
Ar kai į atvirutę "įveriate" šitokias (na, ar kitų formų) vinis, kniedes, net nežinau kaip pavadint, iš kitos pusės jas uždengiate? Kokiu nors popieriumi? Ar kiekvieną vinį atskirai? Ar iš vis neslepiate? 4u.gif
Atsakyti
as tokiu vinuciu i atvirutes nedeciau ax.gif man jos nelabai graziai is blogosios puses ziurisi, nebent po visu plotu paklijuot kazka.. graziau butu kokias akutes ar perliukus pritaikyt smile.gif
Atsakyti