Sveikinu Agnuze
ir Linutuk, nerealus tavo albumas.. isduok kaip pasidariai..lauksim pamokeles
Linutuk, as suzaveta... super albumas... su nekantrumu lauksiu pamokeles beje imautes pirkai LT ar internetinese uzsienio parduotuvese?
na ka gi " acui" visai jusu komandai, jusu deka as uzsikreciau situo virusu parsitempiau siandien pilna maisa visokiausiu gerybiu.
perkaiciau beveik visas jusu temas, perziurejau visas nuorodas, rankos dreba kaip norisi pradet. turiu sumanyma padaryt sunaus albuma gimimas-pirma klase.
perkaiciau beveik visas jusu temas, perziurejau visas nuorodas, rankos dreba kaip norisi pradet. turiu sumanyma padaryt sunaus albuma gimimas-pirma klase.
QUOTE(ader @ 2009 08 17, 16:32)
na ka gi " acui" visai jusu komandai, jusu deka as uzsikreciau situo virusu parsitempiau siandien pilna maisa visokiausiu gerybiu.
sveika prisijungus perkaiciau beveik visas jusu temas, perziurejau visas nuorodas, rankos dreba kaip norisi pradet. turiu sumanyma padaryt sunaus albuma gimimas-pirma klase.
Linutuk, nu tu šaunuolė Labai lauksiu išsamaus paaiškinimo kaip tą albumą padarei
QUOTE(ader @ 2009 08 17, 14:32)
sveika prisijungus , kvieciam prisijungt ir ČIA
ooo tai parodyk ka prisipirkai
imetu ir cia savo paskutini darbuka
QUOTE(ader @ 2009 08 17, 08:32)
sveika prisijungus...lauksim tavo skrebo
Josephin turi savo braižą...kaip visad patinka tavo skrebų spalvingumas ir nuotraukų kokybė visad nepriekaištinga
na stai kas gavosi, bandziau deliot ant rastuoto popieriaus, bet per daug marga pasirode.
pradzia nebloga, bet trukumu nemazai
vis pirma tai visos detales "skraido" po lapa.. data ir vaiko vardas vienodom raidem, vadinasi vienodos svarbus ir neaisku nuo kurio galo pradeti skaityti.. tu gelyciu viduryje , mano galva, visai nereikia.. ta ruzaa juostele desinej labai vienisa, elementus patariama atkartoti.. va cia bandziau kazka pagelbet jei idomu
vis pirma tai visos detales "skraido" po lapa.. data ir vaiko vardas vienodom raidem, vadinasi vienodos svarbus ir neaisku nuo kurio galo pradeti skaityti.. tu gelyciu viduryje , mano galva, visai nereikia.. ta ruzaa juostele desinej labai vienisa, elementus patariama atkartoti.. va cia bandziau kazka pagelbet jei idomu
idomu zinoma, bet as stengiausi laikytis simetrijos, gal ant tos vienisos juosteles galima ko nors prikabineti.
QUOTE(ader @ 2009 08 18, 07:56)
idomu zinoma, bet as stengiausi laikytis simetrijos, gal ant tos vienisos juosteles galima ko nors prikabineti.
Įsidėk į albumą tokį kaip dabar padarei...nesvarbu ar perdarysi, ar patobulinsi, visvien po kelių metų kai pasižiūrėsi į savo pirmajį bus įrodymas ant kiek ištobulėjai....pati netikėdama.
Aš savo pirmą skrebą laikau albume - netobulintą...tokį kurį savo pačios pastangom ir sugebėjimais padariau tuo laikotarpiu. Man jis labai mielas ...sentimentalus, kadangi nuo to pirmo aš užsidegiau šiam gyvenimo būdui-skrebui,.... nors pats skrebas, spalvos, detalės...žiauriai ne mano skonio ir stiliaus, bet primena man nuo ko aš pradėjau
tai as i profus tai netaikau. bet kiek suprantu taisykliu bendru nera kaip kas turi buti isdeliota, o kompozicija ir technika pasirenkama individualiai. tiesa sakant bijau persudyt visokiom spalvom ir rastais. darysiu daugiau lapuku tai ziuresim koks tas tobulejimas bus.