Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 08 07, 00:04)
Laura,didziausi sveikinimai 4u.gif  bigsmile.gif reik paskaiciuot,gal tu cia mano vietoj uzkreciamoj pasedejai pas Linutuka lotuliukas.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif ne ne, tada jau buvo reikalas ivykes, nesedejau gi specialiai tada, Isidai vieta uzleidau.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 08 07, 08:09)
lotuliukas.gif  ne ne, tada jau buvo reikalas ivykes, nesedejau gi specialiai tada, Isidai vieta uzleidau.

Na man ta vieta nesuveikė karsta.gif Ir net nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėt dėl to...

Sveikinu jau dabar garsiai garsiai wub.gif 4u.gif

O darbelis nuostabus. Man taip patinka tokie minimalistiniai, bet pačiai niekaip nepavyksta. Kiek kitokių stilių darbelių bandau padaryti, vis tiek man gaunasi mano pasakojamieji... doh.gif

Atvirukai irgi superiniai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 07 rugpjūčio 2009 - 09:51
Lauramama didžiausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip malonu kad ir tu prisidedi prie mamyčių pilvūziukų nestuke.gif wub.gif
Juste labai gražūs tavo atvirukai. Labiausiai patiko tas pirmasisi wub.gif
Josephin puikus ir tavo atvirukas įpač patiko to paukščiuko pritaikymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 08 07, 09:09)
lotuliukas.gif  ne ne, tada jau buvo reikalas ivykes, nesedejau gi specialiai tada, Isidai vieta uzleidau.

Agam,aisku viskas,o as jau galvojau.. lotuliukas.gif

QUOTE(Isida @ 2009 08 07, 10:46)
Na man ta vieta nesuveikė  karsta.gif Ir net nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėt dėl to...

Sveikinu jau dabar garsiai garsiai wub.gif  4u.gif

tu cia labai nedziugauk,gal pas Linutuka kaime ant justes vietos pasedet suspejai lotuliukas.gif tongue.gif
...............
Atvirukai visu mergeliu thumbup.gif Josephin,galima ir neziurejus kas zinute parase atpazint tavo darbelius. oj kaip man patinka,kai zmogus turi savo braiza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 08 07, 14:29)

Atvirukai visu mergeliu  thumbup.gif Josephin,galima ir neziurejus kas zinute parase atpazint tavo darbelius. oj kaip man patinka,kai zmogus turi savo braiza wub.gif

net nemaniau, kad as turiu savo braiza blush2.gif labai malonu, aciu biggrin.gif
Atsakyti
Josephin, Lauramama, Justess puikus visu darbeliai. p.s gerai, kad toji uzkreciama vieta sedejimui laaaabai toli nuo manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Josephin, super atvirukas thumbup.gif
Paukštukas labai gražus ... Tu jį pati piešei ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 08 07, 20:19)
Josephin, super atvirukas  thumbup.gif
Paukštukas labai gražus ... Tu jį pati piešei ?

aciukas..nea..pirkau rinkinuka chipboard'su mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal galėsite man padėti smile.gif

Norėčiau padaryti didelę užrašinę su nesulinuotais lapais- tai turėtų būti palinkėjimų knyga. Gal žinote, nuo ko pradėti, kur rasti surištų lapų užrašinei, ar perdarinėti kokią nusipirktą, ar pačiai įrišti. Taip pat, kaip klijuoti viršelį.

Tikiuosi čia pataikiau su klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 08 14, 13:34)
Laba diena,

Gal galėsite man padėti smile.gif

Norėčiau padaryti didelę užrašinę su nesulinuotais lapais- tai turėtų būti palinkėjimų knyga. Gal žinote, nuo ko pradėti, kur rasti surištų lapų užrašinei, ar perdarinėti kokią nusipirktą, ar pačiai įrišti. Taip pat, kaip klijuoti viršelį.

Tikiuosi čia pataikiau su klausimu  4u.gif

Silko namai, tu gal geriau nueik i knygu risimo temuke 4u.gif manau ten rasi visus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 14 rugpjūčio 2009 - 15:29
sauniai merginos darbuojates smile.gif ir atvirukai ir skrebukai smile.gif ir naujienos 4u.gif 4u.gif as irgi noriu 4u.gif 4u.gif as ir vel noriu auginti leliuk apilvuky blush2.gif bet kol kas auginkite skrebukus jus smile.gif laikykites merginos ir saugokit save smile.gif
Atsakyti
Dėmesio thumbup.gif apklausa ScrapManijos 19 konkursui jau atsidarė...balsuojame čia
Atsakyti