Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 07 30, 11:32)

ir tu pakilai auksciau thumbup.gif taip ir virs 37 pakilsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 30, 11:02)
Kaip tik pagalvojau kad man užkibo kai po KT stimuliavimą darėm (nu plius IUI aišku), tai gal rimtai pailsėjo rolleyes.gif Manau kai stimuliavimus daro gal ir nieko tokio po to pailsėti kiaušidėms ax.gif
Tiksliai, pamenu smile.gif Tikiu tuo ax.gif O tu neigiamų straipsnių mažiau skaityt reikia, čia kai paskaitai, apskritai jautiesi kaip pasaulio stebuklas, nes gyveni biggrin.gif

O ir šiaip, manau pora ciklų nepakenks, juolab, kad KT būna hormonų, padedančių pastoti, vieną pamenu - estrogenas, daugiau nepamenu, pasigilinsiu daugiau, kai planuosim smile.gif

Būna, kad ir nepadeda, ištisais metais pastot negali, suranda kaltininką - KT ir mano, jog būtent dėl jo nepastoja. Netikiu tuo. Nors KT tikrai nežadu gerti likusį gyvenimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 07 30, 11:34)
O kiek laiko tu KT gerei? Galvoju gal nuo kito ciklo vistik pabandyt si buda  g.gif  bet taip nenoreciau 2 men gerti... Gal uztektu 1 men  rolleyes.gif

Aš gėriau tik vieną ciklą, nes man cista buvo ax.gif Tai per tą vieną ji išnyko ir galėjom tęsti procedūras
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 29, 17:08)
Sakyk kad nori hormonų tyrimus pasidaryti, kad išrašytų tau kada ir kokius darytis. Nors pusė metų nėra ilgas laiko tarpas, bet galima po biškį ir krutėti - po kokį vieną tyrimą į mėnesį pasidaryti rolleyes.gif Nepamiršk ir vyro ištirti mirksiukas.gif O gal per tą laiką kol tirsitės ims ir užkibs hihihi.gif
Galvojau kad tu vietoj daraisi IUI doh.gif Tada tikrai biškį sudėtingiau 4u.gif Nu bet požymiai tavo visai man patinka, laikom kumščius cool.gif
Natūraliai biškį iš fantastikos srities biggrin.gif Geriau palinkėk kad 3 IUI nemeluotų mirksiukas.gif

ačiū visom už patarimą ir palaikymą, šiek tiek nusiraminau ir nusprendžiau toliau save stebėti ir matuoti BT, blogiau nebus. Dar prisipirkom su vyru vakar vitaminų - blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 30, 11:47)
Aš gėriau tik vieną ciklą, nes man cista buvo ax.gif Tai per tą vieną ji išnyko ir galėjom tęsti procedūras

Niu jei ir sis ciklas bus be II... tai gal reiks paklausyt gines ir rugseji pagert KT ax.gif maza ka....
Atsakyti
Zinokit uzsirasiau pas ginekologa siandien grybo g. cry.gif Pas saviske irgi uzsirasiau, bet geriasiu atveju iterpe 14 d. O ta mano pusle varo mane is proto doh.gif Pasiskaiciau internete, kad jei kas su pusle, tai reikia kiek imanoma greiciau pakliuti pas daktarus, o as jau nuo savaitgalio kankinuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 13:44)
Zinokit uzsirasiau pas ginekologa siandien grybo g.  cry.gif Pas saviske irgi uzsirasiau, bet geriasiu atveju iterpe 14 d. O ta mano pusle varo mane is proto  doh.gif  Pasiskaiciau internete, kad jei kas su pusle, tai reikia kiek imanoma greiciau pakliuti pas daktarus, o as jau nuo savaitgalio kankinuosi  verysad.gif

O tau skauda šlapinantis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 07 30, 13:46)
O tau skauda šlapinantis? unsure.gif

ne neskauda nei pusles, nei kai slapinuosi, nei slapimo kvapas pakites, nei isskyros pakite, ju dar ir sumazeje. Tik po nakties kai sysiu padarau, toks nemalonus jausmas lyg silta, lyg mininmaliai persti. Diena viskas praeina, tik sisiot begioju. O is ryto vel tas pats doh.gif Atsibodo, ner cia ko laukt, kad stipriau nieko nebutu cry.gif Jau nuo arbateliu ir spanguoliu sulciu negera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 30 liepos 2009 - 13:16
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 13:50)
ne neskauda nei pusles, nei kai slapinuosi, nei lapimo kvapas pakites, nei isskytos  pakite, ju dar ir sumazeje. Tik po nakties kai sysiu padarau, toks nemalonus jausmas lyg silta, lyg mininmaliai persti. Diena viskas praeina, tik sisiot begioju. O is ryto vel tas pats  doh.gif  Atsibodo, ner cia ko laukt, kad stipriau nieko nebutu  cry.gif Jau nuo arbateliu ir spanguoliu sulciu negera  verysad.gif

Tu gal pirma ant NT pasisiok, bo kai prirašys tau kokių vaistų - kad nepakenktų mirksiukas.gif
Pažėjau kad ankstoka dar - tik 7 dpo.. Tai prieš einant pas daktarą tada pasidaryk testą ax.gif
O šiaip tai nelabai supratau kokį ryšį turi ginekologas ir šlapimo pūslė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 30 liepos 2009 - 12:56
QUOTE(bum @ 2009 07 30, 13:53)
O šiaip tai nelabai supratau kokį ryšį turi ginekologas ir šlapimo pūslė g.gif

Daug kur raso, kad del slapimo pusles nemalonumu kreiptis arba i seimos daktara arba ginekologa. As irgi nebuciau taip sugalvojus ax.gif

Labiau linkus esu tiketi, kad man kokia zaraza prikibo, todel einu pas ginekologa, sakysiu, kad planuoju, kad neskirtu kokiu negeru vaistu verysad.gif

Beje dar del ko slapimo pusle ir ginekologija, kad viskas labai arti, ir jei yra infekcija, gali perpilist i gimdos organus, tad noriu is karto eiti pas tos srities specus unsure.gif

Kai kur radau, kad slapimo pusles infekcijos daznai susije su ankstyvu nestumu, del kazkokiu hormonu pasikeitimo.
Kartais pastebima nuo 1 nestumo sav., tirkai nebuciau patikejus :

"Frequent urination is another early pregnancy symptom. This symptom also appears in the early stages of the pregnancy. In most of the cases frequent urination starts within one week of getting pregnant."

Tikrai ta pusle is manes ateme paskutines jegas, nera nuotaikos, norisi tik lovoj gulet, nervas ima cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 30 liepos 2009 - 13:26
Sveikutės pasirodau ir aš doh.gif
user posted image
Ir gal kas žino ar galėjo nuo brom išmėtyti veidą stokiais paaugliniais spuogais unsure.gif Siaubas baisu į save veidrodį žiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 30, 14:25)
Ir gal kas žino ar galėjo nuo brom išmėtyti veidą stokiais paaugliniais spuogais 

nuo brom nzn, bet girdejau, kad nuo nestumo taip buna tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti