Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 08:20)
Labas rytas  4u.gif

Siandien man 7 DPO laukiau pakritimo, taciau temp tik dar labiau pakilo  blink.gif  cry.gif

user posted image

Na tai ko dabar, džiaugtis reikia, kad kyli, gi labai gražu, o pakrenta toli gražu ne visom ir man visgi rodos, kad daugiau laimingų grafikėlių kur BT nepakrenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2009 07 30, 08:16)

Palaukiam rytojaus temp, bus aiskiau 4u.gif Nes dabar sunkoka spresti, normaliai pakilus viena temp ax.gif
Kaip FF raso, kol nera visiskai aisku nenutraukti reguliariu ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 07 30, 08:10)
Priminkite dar, kazkada kalbejote, kad II faze, po O trunka nuo 12 iki max 16 dienu?

Man max buvo 18 DPO bet seip maziausiai 15 DPO matyk kiekvienai individualiai

QUOTE(Ankara @ 2009 07 30, 08:16)
Man tai kažkaip antras geriau patinka  unsure.gif

Pritariu smile.gif Man irgi patinka antras
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 08:20)

bigsmile.gif kokia auksta BT reikia dziaugtis o ne liudeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 30, 07:57)
pagaliau siandien sulaukiau 37 laipsniu  hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau
Papildyta:
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 30, 08:31)
bigsmile.gif  kokia auksta BT  reikia dziaugtis o ne liudeti  thumbup.gif

na taip, palyginus su O diena pakilo 0.6, bet kas is to, nieko neiprato nesimato, but buves pakritimas koks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(erika0518 @ 2009 07 29, 20:23)

console.gif neliudek.
Nematau as II fazes. Arba ciklas anovuliacinis arba tikekimes O dar bus, neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 08:35)
thumbup.gif  thumbup.gif  taip ir toliau
Papildyta:
na taip, palyginus su O diena pakilo 0.6, bet kas is to, nieko neiprato nesimato, but buves pakritimas koks  rolleyes.gif

Palauk dar keleta dienu gal ir pakrisi jug implantacija vyksta iki 11DPO kiek pamenu, beto pritariu Ankarai kad daugiau laimingu grafikeliu ne su pakritusia BT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 30, 08:40)
Palauk dar keleta dienu gal ir pakrisi jug implantacija vyksta iki 11DPO

kazkur skaiciau, kuo velesnis implantacinis pakritimas, tuo didesne persileidimo tikimybe verysad.gif . Na bet salin blogas mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif liko savaitele iki NT ir viskas bus aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 30, 08:43)
kazkur skaiciau, kuo velesnis implantacinis pakritimas, tuo didesne persileidimo tikimybe  verysad.gif . Na bet salin blogas mintis  4u.gif  4u.gif  4u.gif  liko savaitele iki NT ir viskas bus aisku  rolleyes.gif

Teisingai , salin blogas mintis mirksiukas.gif viskas bus gerai!!!
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
QUOTE(Abo @ 2009 07 29, 16:37)
Aš prieš pastojimą žadu savavališkai du ciklus KT pagert smile.gif Nes man tikrai, esu įsitikinus, būtent KT padėjo iškart pastot, o ir gydytojai tą patį sako dažnai.

Man gine liepe 2 ciklus pagert KT, bet dar nepradejau, kazkaip nezinau kodel bet nenoriu ju. Gal todel kad prisiskaiciau SM daug visokiausiu neigiamu straipsniu g.gif Bet siaip gine sake kad vartojant jas apie 1-2 ciklus organizmas lyg bus uzmigdomas, o paskui staigiai suzadinamas ir tipo pastojimo tikimybe isaugs. Beja mano kolege butent taip pastojo (pries tai planavo visus metus)... ax.gif
LauraButkiene, gal dar NT nerodo teisybes, dar nenuleisk nosiuko wink.gif
O as laukiu O... Na tas laukimas toks, kad geriau jau ji ateitu kitos savaites pabaigoje smile.gif MB sia savaite toks uzsikases darbais ir toks nervuotas, kad mum tikrai ne iki ND schmoll.gif Labai atsakingos jam sios dienos. Tai geriau jau O butu kita savaite tada ir su ND jau galesim atsipalaiduoti... Niu vakarykstis OT visiskai bevaiduoklis... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As pradejau nauja cikla siandien ax.gif
Dabar laikau kumstukus uz jus merginos,kad tik sulauktumet II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 07 30, 08:48)

O kada paprastai O buna rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.. biggrin.gif
mano nesamonele http://www.babyplan.ru/profile/36583
savaitgali pagal viska naujas ciklas jau turetu prasideti, idomu kaip bus g.gif