Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(flower_girl @ 2009 07 29, 13:45)
na teoriskai tai pakritimas rodo artejancia mmmmm
bet mes merginos cia jau turim nerasyta taisykle, o gal ir rasyta biggrin.gif kol nera mmm tol tylim.ir nelaukiam biggrin.gif

patinka man ta nerašyta taisyklė thumbup.gif kol mm nėra, tol tylėsiu ir tikėsiuos thumbup.gif na o jeigu vis tik sulauksiu mm, naują ciklą pasitiksiu su nauja viltim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 29, 13:39)
ar as maisau ar tu valiusiuke dareisi prolaktine del krutu skyscio???ir norma buvo?ar geri brom...o ka gine sako del to kokia cia dar gali buti problema? jei prolaktinas geras? ar cia fiziologija musu tokia.....klausiu nes ir man tas pats dariausi pries 3 men ciklo pradzioj prolaktinas buvo geras...o skystis smarkiai paniurkius issiskiria...

Brom liepė dar pagerti, nes tikrai išskyrų mažėja, dabar laukiu rugpjūčio 4d eisiu gimdos echo darytis ir jau tada sėsim labai rimtai su grafikėliais ir kitais atsakymais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 29, 13:51)

irnesakyk.gif turbut jau nebeprireiks, nebent i paskutini grafikeli ziuresit, gimdymo data nustatinedamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif (labai labai tikekimes)
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 13:57)
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 29, 13:51)

irnesakyk.gif turbut jau nebeprireiks, nebent i paskutini grafikeli ziuresit, gimdymo data nustatinedamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif (labai labai tikekimes)

friends.gif friends.gif good.gif
Atsakyti
Atėjo mano mmm sad.gif pradedu naują ciklą ir vis neapsisprendžiu matuoti ir toliau BT, ar viską palikti Dievo valioj verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ka manot? jei babyplan teisus tai IUI nepavykes bus verysad.gif o seip manyciau kad jis teisus verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 14:33)
Atėjo mano mmm sad.gif

verysad.gif neliudek, 3 kartas nemeluos ir bsu sekmingas 4u.gif Matuok, bent zinosi kada O ir kada mmm laukti, tiksliau nelaukti
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 29, 08:21)
Labas rytas  4u.gif  Atgal į aukštumas  thumbup.gif

Grooožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:38)
ka manot? jei babyplan teisus tai IUI nepavykes

As manau, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 29, 14:33)
Atėjo mano mmm sad.gif pradedu naują ciklą ir vis neapsisprendžiu matuoti ir toliau BT, ar viską palikti Dievo valioj 

Matuok būtinai, vien Dievui palikti negalima schmoll.gif

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 07 29, 14:38)
ka manot? jei babyplan teisus tai IUI nepavykes bus  verysad.gif  o seip manyciau kad jis teisus 

Tik nepanikuok be laiko. Daugiau optimizmo, viskas bus gerai user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Gabrieliukas 4u.gif (nors nerodo man grafikėlio, negaliu įsitikinti ar tiap ir yra)

Sugar Free 4u.gif

Ankara, šį ciklą greitai ovuliavai bigsmile.gif

Chriupike, pakeleivės mes biggrin.gif Man 26 cd ir O nė su žiburiu nesimato ax.gif Beje, labai fainas katinas tavo paraše voliojasi hihihi.gif O tyrimų nedarėt jokių jūs? Pusantrų metų tai jau daug sakyčiau.

*Astraja* irgi panašu kad 4u.gif

LauraButkiene, babyplan nubrėžė ten nes buvo nematuota keleta dienų, nežiūrėk į jį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 29, 14:44)
As manau, kad viskas bus gerai  4u.gif

g.gif Manai kad spermiukai galejo sitiek dienu isgyventi iki O ar kad babyplan neteisus O buvo anksciau blush2.gif kaip man patiketi kad viskas gerai verysad.gif zinau nieko nepakeisiu bet kaip sunku. Ai tiesa, as del isskyru jau ilgai jos yra kremines, ryskiai ir gausiai kremines, o siandien pamaciau kad slpimo neislaikiau blush2.gif ar tai normalu? kazkaip as to nepastebejau kad po O man taip butu, dazniausiai taip buna pries O.
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 29, 14:49)
Tik nepanikuok be laiko. Daugiau optimizmo, viskas bus gerai user posted image

blush2.gif negaliu suvaldyti panikos blush2.gif

QUOTE(bum @ 2009 07 29, 14:52)
LauraButkiene, babyplan nubrėžė ten nes buvo nematuota keleta dienų, nežiūrėk į jį mirksiukas.gif

bandziau irasyti i tas dienas temeratura visviena nekeicia doh.gif

Tokia as jau trydalka esu blush2.gif kai nori to rezultato neina saves valdyti blush2.gif
Atsakyti